Dienas pirmā puse labvēlīga godīgai, atklātai komunikācijai. Gaidāmas konstruktīvas diskusijas, jums būs interese tajās iesaistīties. Ko vēl zvaigznes sola šodienai, 21.oktobrim?

 

Auns

Nevajadzētu sākt neko jaunu. Rūpīgi sekojiet visiem noteikumiem, jo ne velti tie pastāv. Dienas beigās būs sajūta, ka esat nopelnījuši kārtīgu atpūtu.

 

Vērsis

Īstā diena, lai noteiktu sev kādus saprātīgus limitus naudas tērēšanā, izklaidē, pārtikā. Var rasties vēlme dažus ierobežojumus iemācīt saviem bērniem, taču vienīgi ar mērķi viņus izglītot.

 

Dvīņi

Pārvaldiet personīgos resursus, neiztērējiet visu enerģiju jau rīta pusē. Ja ievērosiet disciplīnu dienas laikā, vakarpusē, iespējams, varēsiet palutināt sevi ar kaut ko, kas nemaz nebija iepirkumu sarakstā vai jūsu plānos.

 

Vēzis

Saprātīga pašdisciplīna ir laba izvēle. Vakarpusē teicami darbosies jūsu intuīcija. Atpūtieties, pavadiet laiku nomierinošā vidē, sakārtojiet prātu.

 

Lauva

Turieties pa gabalu no stresa situācijām. Mēģiniet šo dienu plānot mierīgu, bez pārlieku daudzām aktivitātēm un pienākumiem, bet pat laikā jūs aizvien paši varat kontrolēt savas aktivitātes un fizisko formu.

 

Jaunava

Nebūs vēlmes pēc vientulības. Pavadiet šo dienu ar cilvēkiem, kuri dod jums sirds siltumu un morālo atbalstu. Ja nevarat būt kopā ar viņiem klātienē, izmantojiet modernos sakaru līdzekļus.

 

Svari

Gaidāms kāds netradicionāls lēmums. Paturiet prātā, ka šodiena nav tā labākā jaunu projektu sākšanai, toties ir ideāla kā svarīga pabeigšanai. Izvairieties no stresa pilnām situācijām.

 

Skorpions

Zvaigznes attur Skorpionu sākt kādas jaunas aktivitātes, kas saistīti ar izglītību, garīgo attīstību, redzesloka paplašināšanu vai ceļošanu. Šajā dienā sāktos projektos var rasties neparedzamas izmaiņas un apstākļi, par kuriem šobrīd pat nenojaušat.

 

Strēlnieks

Neuztraucieties par iznākumu pat potenciāli bīstamās un sarežģītās situācijās. Tumši negaisa mākoņi virs jūsu galvas var savilkties visai negaidīti, tomēr, kā allaž, tie izklīdīs un uzspīdēs saule. Viss nokārtosies!

 

Mežāzis

Līdz pat pievakarei komunikācijā ar apkārtējiem necentieties izdomāt neko jaunu, lieliski darbosies standarta metodes. Dienas beigās par to drīkstat aizmirst!

 

Ūdensvīrs

Sekojiet savai intuīcijai, pieņemot svarīgus lēmumus un izvērtējot cilvēkus sev apkārt. Visas svarīgākās lietas jānokārto līdz pievakarei.

 

Zivis

Marta vidū dzimušajiem ceļš uz mīļotā cilvēka sirdi būs vieglāks, tomēr arī pārējām Zivīm šis ir teicams brīdis, lai saietu kopā ar savu Liktenīgo. Atklājieties viņam/viņai..

 

Lai viss iecerētais izdodas!

Iepriekšējais rakstsPremjers un veselības ministrs pastāsta, cik grūti turpmāk klāsies nevakcinētajiem iedzīvotājiem
Nākamais rakstsAr paziņojumu klajā nācis veikalu tīkls “Lidl”