Šī diena pati par sevi izrādīsies diezgan aktīva, tādēļ nevajadzētu pārslogot sevi pārlieku daudz. Svarīgi būtu spēt atrast piemērotāko veidu, kā atjaunot savu enerģiju. Nebūs piemērotākais laiks, lai tikai pasīvi sēdētu maliņā.

 

 

auns-mil-horAuns

Šī diena veicinās dažādas aktivitātes un sportošanu. Ja tev nav veselības problēmu, šodien vari veltīt laiku garam, intensīvam darba procesam, iekļaujot arī psiholoģisko treniņu, ne tikai nodarbināt sevi fiziski. Lieliska diena, lai pievērstos arī radošiem darbiem un procesiem.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien nav ieteicams pirkt kādas lietas, mēbeles vai iekārtas, kā arī uzsākt būvniecības vai remontdarbus. Diezgan liels risks, ka šodien tev nāksies iesaistīties kādu problēmu risināšanā savā ģimenē. Var gadīties dažādas tehniskas kļūmes.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Ja šodien dodies īsos izbraucienos vai pastaigās, tev vajadzētu būt  īpaši rūpīgam un piesardzīgam. Iespējams, būsi pārāk sapņains, kas vairos iespējas pieļaut dažādas kļūdas, neuzmanīgu rīcību un paviršību. Lai nu kā – centies visu padarīt rūpīgi un līdz galam.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Nekustamā īpašuma zaudējuma vai finanšu problēmu varbūtība šodien krietni pieaugs. Ne tikai tavi bērni, bet arī vecāki un citi tuvi cilvēki, šodien varētu kļūt par tavas agresijas mērķiem. Mērķu sasniegšana šodien var prasīt daudz vairāk pūļu un uzmanības.

 

 

lauva-mil-horLauva

Dažādu traumu un nelaimes gadījumu varbūtība šodien krietni palielināsies. Visticamāk, to izraisītājs būs tevis paša rīcība. Tādas īpašības kā dusmas, agresivitāte, aizkaitināmība, aizmāršība, stūrgalvība, kā arī pieredzes un piesardzības trūkums, šodien var izraisīt dažādus negadījumus.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Iespējams, šodien tevi pārņems dažādas dusmu lēkmes. Jebkuru darbu darot, vajadzētu ievērot visus drošības pasākumus – vairāk nekā jebkuru citu dienu. Mēģini nepārsteigties, bet pieņemt saprātīgus lēmumus gan darba, gan privātajās lietās.

 

 

svari-mil-horSvari

Šī diena varētu būt piemērota dažādiem pasākumiem. Tavs draugs, bērns vai partneris var lūgt tavu dalību kādā jautrā, bet diezgan nedrošā pasākumā. Tavi domubiedri un partneri varētu būt pārāk aktīvi un uzstājīgi, piedāvājot tev savu atbalstu, palīdzību un radošās idejas.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien būs grūti citiem pierādīt savas idejas vai pārliecināt par dažādām iniciatīvām.  Tavs partneris, vadītājs, dzīvesbiedrs vai konkurents varētu nebūt ar mieru pakļauties tev un darīt jebko, ko tu vēlies. Nevajadzētu uzkundzēties un pastāvēt tikai par savu.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Nesteidzini ne sevi, ne citus cilvēkus, nepieņem pārdrošus lēmumus, jo īpaši, ja komunicē ar cilvēkiem no ārzemēm un/vai runā par starptautiskiem projektiem. Diemžēl ar diplomātiju būs grūti kaut ko panākt, līdz ar to var rasties saskarsmes grūtības.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Enerģisks un aktīvs dzīvesveids var kļūt par glābiņu dažādās situācijās. Neļauj citiem sevi pārlieku iespaidot un centies izvairīties no dažādām problēmām. Ja ļausies intrigām un dažādām nebūšanām, var gadīties, ka apkārtējo spiediens būs tik liels, ka zem tā teju sabruksi.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Mēģini nekaitināt savu partneri vai kādu citu sev tuvu cilvēku, lai arī cik, iespējams, tev būs slikts garastāvoklis. Cilvēki, kurus šodien satiksi, būs aktīvi, radoši un iejūtīgi. Ja jūti, ka kaut kas tevi kaitina, mēģini novērst domas ar ko citu. Neļaujies dusmu uzplūdiem un konfliktiem.

 

 

zivis-mil-horZivis

Ceļošana pa sen aizmirstām vietām varētu būt grūtāka nekā biji domājis. Esi uzmanīgs, ja kāds vēršas pie tevis pēc palīdzības, neļauj sevi izmantot. Pārbaudi informāciju, ko tev sniedz kāds cits. Neuzticies tiem, par kuriem neesi pilnīgi pārliecināts!

 

 

Lai viss, ko dari, tev iet no rokas!

Iepriekšējais rakstsAtklāts noslēpums, kā Lienei Kivičai izdodas izskatīties tik satriecoši
Nākamais rakstsKas notiktu, ja bites izmirtu?