Dienas pirmā puse būs lieliski piemērota pašizpausmei. Daudzi šodien vēlēsies būt uzmanības centrā un alks pēc glaimiem un uzslavām. Tev būs iespēja izmantot šo tendenci dažādu problēmu risināšanā. Šodien vajadzētu būt arī radošākam un likt lietā savas prasmes.

Auns

Šodien vajadzētu pievērsties saviem radošajiem talantiem, mīlestībai un kopējai aktivitātei. Ja esi dzimis aprīļa vidū, jutīsies harmoniski un būsi apmierināts ar to, kā viss notiek. Tiesa, grūtāk būs pievērst savu radošumu tikai vienai konkrētai lietai, virzienam.

 

Vērsis

Mēģini šodien neuzņemties nekādus jaunus uzdevumus, par ko tu neko nezini, kā arī nedod nekādus solījumus. Nevajadzētu arī pilnībā paļauties uz savu iztēli. Ja esi dzimis maija vidū, tu varētu būt pārņemts ar vēlmi eksperimentēt, baudīt dzīvi, atrisināt dažādus noslēpumus vai iesaistīties nevajadzīgās intrigās.

 

Dvīņi

Teju visa dienas garumā tev trūks spējas koncentrēties. Neaugoties uz tavu vēlmi un centieniem būt praktiskam, tev var nākties šo to aizmirst vai pazaudēt, kas liks pieļaut dažādas kļūdas. Cerētie panākumi kādā lietā varētu nākt ļoti lēni caur maldiem un vilšanos.

 

Vēzis

Jebkuru praktisko uzdevumu, piemēram, finanšu darījumus nevajadzētu uzsākt ātrāk kā vēlā pievakarē. Tas tāpēc, ka dienas laikā būsi tendēts uz sapņainumu, radošumu, mīlestības izrādīšanu un cerībām. Līdz ar to – savā fantāziju un ilūziju radītajā pasaulē varētu būt grūtības pievērsties nopietnām lietām.

 

Lauva

Neraugoties uz to, ka kaut kas var neizdoties tā, kā biji cerējis iepriekš, tev vajadzētu turpināt darboties un nenolaist rokas. Pārliecinies, ka tavas darbības netiek pakļautas maldiem un neviens necenšas ar viltu kaut ko panākt no tevis. Esi uzmanīgs arī attiecībās ar savu partneri vai sabiedroto.

 

Jaunava

Kad runa būs par finanšu jautājumiem un tavām personīgajām vajadzībām, tev vajadzētu pieturēties pie konservatīvas domāšanas un uzticamas informācijas, cik vien iespējams. Dari visu, kas tavos spēkos, lai izvairītos no nevajadzīgām, liekām lietām. Iespējams, varēsi aizvērt durvis uz kādu jautājumu, kas sen jau sevi izsmēlis vai kļuvis tev pārlieku apnicīgs.

 

Svari

Iespējams, šodien lielākoties tev nāksies balansēt starp brīvo mīlestību, netradicionālām vērtībām un dažām vecām, bet labām attiecībām. Tas varētu sniegt unikālu “piegaršu” tavām romantiskajām attiecībām, taču kaitēt tavam finansiālajam stāvoklim vai biznesa reputācijai, piemēram, varētu gadīties kas tāds, kas var sabojāt tavu kredītvēsturi.

 

Skorpions

Attiecības ar dzīvesbiedru vai biznesa partneri varētu uzņemt citus apgriezienus. Ieteicams aizmirst visus nepatīkamos mirkļus, strīdus, nesaskaņas, kas, iespējams, jums pēdējā laikā bijušas. Iespējams, būs vecas atmiņas, notikumi, ko atceroties būs vieglāk saglabāt attiecības, izvairīties no liekām problēmām.

 

Strēlnieks

Lai nodrošinātu to, ka visas ikdienas lietas un situācijas risinās tā, kā tu vēlies, tev vajadzētu tās turēt pastāvīgā kontrolē. Iepriekšējās sistēmas, uzraudzība vai saziņas veids varētu izrādīties daudz efektīvāks nekā dažādas mūsdienu inovācijas, kurās tev, iespējams, pašlaik nav tik daudz zināšanu.  

 

Mežāzis

Līdz pat vēlam vakaram tevī var saglabāties sajūta, it kā tu būtu pazudis vai arī kaut kas varētu tevi stipri kārdināt. Neriskē ar savu naudu, ja vien nav pilnīga bezizejas situācija un tas ir vienīgais, ko vari darīt. Svarīgi būtu zināt robežas, kad runa ir par izklaidi. Pievakarē tev vajadzētu kļūt vairāk lietišķam, mērķtiecīgākam un rīkoties taktiski.

 

Ūdensvīrs

Šodien var nākties izjust sarūgtinājumu saistībā ar cilvēkiem, kuriem esi uzticējies, jo, iespējams, viņi nerīkojas tik godīgi, kā tev šķita līdz šim. Centies izvairīties no lēmumu pieņemšanas šodien un nenoslēdz nekādas galējas vienošanās. Ja tu esi sācis meklēt dažādas alternatīvas sava ģimenes budžeta uzlabošanai, vispirms vajadzētu rūpīgi apdomāt visus plusus un mīnusus.

 

Zivis

Šodien tādas tavas īpašības kā gudrība, viltība un bagātā iztēle var tikt izmantotas diezgan aktīvā veidā. Tieši šo īpašību dēļ, iespējams, tev būs iespēja atrast veiksmīgu alternatīvu, izdarīt pareizāko izvēli vai izdomāt labāko rīcības plānu, stratēģiju.

 

Lai šī diena tev prieka piepildīta!

 

Iepriekšējais rakstsKas notiktu, ja bites izmirtu?
Nākamais raksts6 gadīgās mazmeitas ciemošanās pie vecmammas Rīgā beidzas pavisam nelāgi