Centies strādāt smagi, ar aizrautību, taču raugi, lai lielā pašpārliecība netraucē komunikācijai ar apkārtējiem cilvēkiem. Ko vēl zvaigznes sola 23. maijam?

 

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušajiem šodien grūtības sagādās komunikācija. Lai gan arī ikdienā tu labprātāk izvēlies strādāt vienatnē, lai saglabātu kontroli pār lietām, pie kurām strādā, šodien būsi tendēts norobežoties no visiem, jo jutīsi paranoju. Labākais padomdevējs šajā dienā būs Mežāzis.

 

 

versisVērsis

Uz Vēršiem zvaigznes šodien īpašu ietekmi neatstās. Tu jau tā izvairies no komunikācijas, cik vien tas ir iespējams un ne jau tādēļ, ka baidītos no kaut kā, bet gan tādēļ, ka tu labprātāk veic nepieciešamos uzdevumus vienatnē. 

 

 

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušie savu komunikabilitāti nezaudēs, tomēr komunikācija ar apkārtējiem var nedaudz pasliktināties. Parasti tu nevari vien beigt runāt, taču šodien būsi diezgan kategoriski noskaņots pret ideju pārrunāt savas lietas ar citiem.

 

 

 

vezisVēzis

Vēžiem ieteicams būt atvērtākiem. Tu augstu vērtē attiecības ar citiem cilvēkiem, taču, lai tās veiksmīgi izveidotos un funkcionētu, bez komunikācijas un sadarbības neiztikt. Jo vairāk centīsies turēt savas problēmas noslēpumā, lai patstāvīgi tās atrisinātu, jo vientuļāks tu paliksi.

 

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem šodien ieteicams gūt sev noderīgu mācību. Bieži vien tu runā vairāk un skaļāk, nekā vajadzētu. Tev nav jāizvairās no komunikācijas pilnībā, taču ņem vērā, ka nereti vairāk ir mazāk un cilvēki vairāk novērtēs, ja spēsi runāt īsi un konkrēti.

 

 

 

jaunavaJaunava

Jaunavām var nākties saskarties ar pāris sarežģījumiem šajā dienā. Tu bieži vien centies izbēgt no darbiem, kas veicami komandā, lai varētu strādāt patstāvīgi, neatkarīgi no citiem, taču, tā kā tieši tev lielākoties tiek uzticēti sarežģīti un specifiski darbi, komunikācija ar citiem ir neizbēgama un izvairīšanās no tās, iespējams, tev neko sliktu nenodarīs, taču apkārtējiem gan tas sagādā zināmas neērtības.

 

 

svariSvari

Svariem ieteicams mēģināt būt iespējami klusiem un pavērot apkārt notiekošo no malas. Bieži vien tu iesaisties apkārtējo problēmu risināšanā, jo domā, ka pasaule sadegs milzu liesmās bez tavas palīdzības. Ik vienam laiku pa laikam nepieciešams kāds padoms vai norādījums, taču vari būt drošs, ka lietas nokārtosies arī bez tavas iesaistes.

 

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpioniem šajā dienā ieteicams būt piezemētiem. Bieži vien tu reaģē pārāk asi uz apkārtējo pateiktajiem vārdiem un rīcību un dienās, kad pasaule apkārt šķiet klusa un mierīga, tu vari sacelt viesuli ūdens glāzē. Koncentrējies uz darbu un savām ikdienas gaitām.

 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlnieki šodien jutīsies visai komfortabli. Lai gan vairumam komunikācija un socializēšanās ar citiem problēmas nesagādā, lielākoties tomēr Strēlnieki ir tendēti būt vientulībā un klusumā, kas, savukārt, nozīmē, ka, kamēr apkārtējie jutīsies vientuļi vai satraukti, tu izbaudīsi šo mieru un ar baudu klausīsies pulksteņa tikšķos.

 

 

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem šodien vajadzētu mēģināt atslābināties un relaksēties. Tu mēdz būt pārāk nervozs un šī diena nebūs izņēmums. Diemžēl vai par laimi, satraukums, ko šodien zvaigžņu stāvokļa dēļ sajutīs vairums zodiaka zīmju pārstāvju, ir tava ikdiena.

 

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīri, lai arī komunikabli cilvēki, šajā visai klusajā dienā jutīsies diezgan komfortabli. Tu bieži vien nepaguris citiem klāsti un aizstāvi savas idejas un viedokli, bet agrāk vai vēlāk tomēr piekūsti no šiem centieniem. Šī diena tev būs kā ilgi pelnīts atelpas brīdis.  

 

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem šajā dienā ieteicams priekšroku dot darbam, turklāt darīt to vienatnē. Jutīsies enerģiskāks un produktīvāks kā ierasts, taču citu cilvēku negatīvais noskaņojums var to sabojāt, ņemot vērā faktu, ka tu esi tendēts burtiski uzsūkt apkārt valdošās emocijas.

 

 

Veiksmīgu dienu! 

Iepriekšējais rakstsDiemžēl sestdiena sākusies ar ļoti skumju ziņu
Nākamais rakstsPrincis Harijs vairs neklusē: Atklāj patiesību par karaļnamu un savu pagātni