Šī būs konfliktu diena, taču tu tos atrisināsi dienas beigās, ja neizvairīsies no piepūles, ko tas prasīs. Esi piesardzīgs pret mīļotā vajadzībām; ar bažām uzlūko biznesa partnerus. Pārliecinies, ka nepalaid garām kaut ko būtisku, kas vēlāk var aizdegt problēmu ar vienu dzirksteli. Neizpūt no mušas ziloni!

 

 

Auns 
Veiksmīga diena, lai īstenotu plānus un sekmīgi pabeigtu iesāktās lietas. Ir iespējams, ka idejas, kas tev radušās pēdējā laikā, var radīt ātrus un ievērojamus rezultātus. Tava enerģija un uzmanība sekmēs panākumus. Lai uzlabotu sociālā statusa kvalitāti, stiprini uzticamību darbā un ģimenē.

 

 

Vērsis
Zvaigznes brīdina, lai šajā periodā esi uzmanīgs, jo iespējami emocionāli satricinājumi. Mēģini šodien atturēties no visa, kas varētu kaitēt tavam organismam, jo īpaši attiecībā uz alkoholisko dzērienu lietošanu un smēķēšanu, kā arī emocionālo un fizisko pārslodzi. Iespējami nevēlami seksuāli kontakti.

 

Dvīņi

Zvaigznes iezīmē, ka brīvdienas var padarīt tevi laimīgu! Tava apņēmība un radošā pieeja palīdzēs jebkuru rīcību pārvērst taustāmā rezultātā. Iespējamas domstarpības ar vecākajiem ģimenes locekļiem. Šodien bērni pieprasīs tavu interesi, fokusēšanos un personisku iesaistīšanos kādos notikumos.

 

 

Vēzis
Ar savu iedzimto taisnīguma izjūtu, tu saskatīsi, ka kāda tīšs pārkāpums šajā dienā, ir uzskatāms par signālu protestam. Ja tev kādā jautājumā neizdosies parādīt taktu un diplomātiju, riskē nejauši atsvešināties no kāda cilvēka. Elastības trūkums pildot darba uzdevumu, provocēs vilšanos, kas ilgi paliks tavā atmiņā.
 

 

Lauva

Šodien zvaigznes iesaka pieņemt galīgo lēmumu par svarīgākajiem jautājumiem. Tu vari nolemt mainīt darbu, dzīvesvietu, veikt imidža vai dzīvesveida korekcijas. Ieteicams pārtraukt nevajadzīgo komunikāciju. Mēģini ieskaut ap sevi tikai uzticamus cilvēkus.

 

 

Jaunava

Šodien tev ir iespēja patiesi mīlēt! Taču vajadzība pēc mīlestības un tajā pašā laikā bailes par šo būtisko tavas dzīves sfēru, kas mudinās būt piesardzīgam un aizdomīgam, sarežģīs tavas attiecības ar mīļoto cilvēku.

 

 

 
Svari
Diena palielinās, stimulēs tavu radošo aktivitāti, kas var ievērojami ietekmēt tavu profesiju, karjeru un attiecības ar draugiem. Izmanto savas spējas un talantus jebkurā darbības virzienā un iegūsi teju perfektu rezultātu. Zvaigznes norāda, ka tev šodien ir iespēja radīt kaut ko neparastu. Iespējams, gaidi personīgo laimi, nepalaid garām savu iespēju!

 

 

 
Skorpions

Šodien daudzus šī zvaigznāja stiprā dzimuma pārstāvjus mocīs nepieciešamība pēc savas ekskluzivitātes demonstrēšanas, būsi nenosvērts un neprognozējams. Ir iespējams, ka var būt grūti atrast vidusceļu un kompromisu kādā jautājumā. Pilnībā pakļauti citu cilvēku gribai, Skorpioni nespēj reāli novērtēt savu pašapziņu un pašcieņu. Pamatojoties uz to, šodien iespējamas pat ķildas ģimenē. Otrā dienas puse, visticamāk, būs pilnībā veltīta dažādu mājas jautājumu un problēmu risināšanai.
 

 

Strēlnieks

Šodien nav gaidāmi nepamatoti finansiālie zaudējumi, kas ietekmēs attiecības ģimenē. Ja tas tomēr notiks, tu novērtēsi savas stiprās puses un iespējas atradīsi vislabāko veidu, kā labot šo situāciju. Nevilcinies ar kādu izšķirošu rīcību. Būsi citu virzītājspēks. Pēcpusdienā ir iespējami nervu sistēmas traucējumi vai bezmiegs. Zvaigznes uzstāj, ka tev ir nepieciešamas, piemēram, ūdens procedūras un garas vakara pastaigas.

 

 

Mežāzis

Zvaigznes iezīmē, ka šis būs kluss laiks. Plānotās aktivitātes saistībā ar darbu radīs nelielas, bet sagaidāmas izmaiņas. Šī situācija būtu jāizmanto kā relaksējošs, spriedzi mazinošs veids, kā pabeigt darbu. Labvēlīgs laiks laulībām, ģimenes pieauguma vai dažādu nianšu plānošanu, koncepciju veidošanai. Planētu stāvoklis norāda, ka tev ir jābūt saprātīgai pieejai katras problēmas risināšanā, ļoti pārdomāti jādomā par katru nākamo tavas rīcības soli.

 

 

 

 

Ūdensvīrs
Šī diena iezīmē problēmas tavā personīgajā dzīvē. Šodien tāpat ir iespējama attiecību pasliktināšanās arī ar citiem. Visticamāk, tu vienkārši atkal netiksi pareizi saprasts. Neskatoties uz labajiem nodomiem, tava taisnprātība un nevēlēšanās pieņemt citu personu nostāju, kļūs par nopietnu traucējumu savstarpējā komunikācijā.

 

 

Zivis
Šodien nav ieteicams izrādīt pārmērīgas ambīcijas un prasības, lai atmaskotu citus. Paaugstinātā taisnīguma apziņa neļaus mierīgi novērtēt negatīvos procesus tavā apkārtējā vidē. Zvaigznes iesaka samērot savu degsmi. Nav tavos spēkos atbrīvot sabiedrību no ļaunuma, nav jēgas ar pārcilvēcīgu spēku skriet galvu sienā vai lauzties durvīs, kas ir ciet. Tava savaldība, atturība un takts vēlāk tiks novērtēts!
 

 

 

Jauku un pozitīvām emocijām pārpilnu šo dienu!

 

Iepriekšējais rakstsDiemžēl sestdiena sākusies ar skumju ziņu
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 26. jūlijs – 1. augusts