Šo dienu varētu raksturot kā diezgan aktīvu un veiksmīgu. Ļoti svarīgi šodien izmantot savu enerģiju dažādos radošos virzienos. Slinkums dienas laikā var izraisīt nekontrolētas emocijas un pat dusmu lēkmes. Diena diezgan piemērota fiziskam darbam un aktīvai atpūtai, sportam.

 

 

auns-mil-horAuns

Pirmajā dienas pusē nesteidzīgas aktivitātes mājas darbos sniegs tev daudz vairāk labuma nekā neatlaidīgi mēģinājumi būt aktīvam. Ja esi dzimis aprīļa vidū, sadzīves rutīna varētu nedaudz tev traucēt. Pēcpusdiena būs ideāli piemērota jaunām iniciatīvām, bet tādēļ jo īpaši vajadzētu ievērot likumus un partneru viedokļus.

 

 

versis-mil-horVērsis

Attiecības ar tuvajiem cilvēkiem būs šodien ļoti svarīgas. Taču, iespējams, dienas beigās tavs viedoklis par konkrētu ģimenes jautājumu būs būtiski mainījies. Rīta pusē labprātāk vēlēsies iesaistīties un arī piemērotākas būs aktivitātes, kur tev nav jāuzņemas galvenā loma. Vakarā varēsi pievērsties atsevišķām iniciatīvām, uzņemoties pat galveno lomu.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Neuzsāc nekādu problēmu risināšanu dienas pirmajā pusē. Mēģini izvairīties no regulārās rutīnas, piemēram, pārmaiņas pēc apmeklē citu pārtikas veikalu vai koncentrējies uz tādiem mājsaimniecības darbiem, kas sniedz tev patīkamas sajūtas. Pēcpusdien var gadīties vairāk steidzamu uzdevumu.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Dienas sākumā nesolās būt nekādas steigas, uz daudz ko nāksies gaidīt. Koncentrējies uz savām pašreizējām vajadzībām; dodies ciemos pie vecākiem vai apciemo citus radiniekus, piestrādā pie ģimenes saišu veidošanas un stiprināšanas. Ļauj sev dažas atkāpes no ikdienas striktajiem noteikumiem. Otrā dienas puse būs piemērota aktīvām finansiālām darbībām.

 

 

lauva-mil-horLauva

Pirmo dienas pusi ieteicams izmantot atpūtai, ja, iespējams, arī vientulībai un pilnīgam mieram. Ļauj sev izgulēties – no rīta vari atļauties pagulēt ilgāk nekā parasti. Nebūs šodien teju nekā tāda, ko tu nevarētu izdarīt. Tev būs iespēja parādīt savu veiklību un praktiskās iemaņas lietās, jo īpaši lietās, kas saistītas ar fizisku slodzi.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Neuzsāc nekādus jaunus projektus no rīta. Šodien tava uzmanība un domas vairāk tiks vērstas uz intimitāti un draudzīgu komunikāciju. Pēcpusdienā lietas varētu mainīties par 180 grādiem, šķitīs, ka daži nemanāmi spēki tevi teju grūž uz priekšu, liekot aktīvi darboties. Uzmanies no tā, ko saki – katram vārdam varētu sekot arī darbība.

 

 

svari-mil-horSvari

Dienas sākumā vajadzētu vairāk pievērsties intimitātei un klausīt savai intuīcijai. Iespējams, tā noderēs privātajā dzīvē vai tik pat labi, pildot kādus darba/biznesa pienākumus. Komunikācija ar tuviniekiem būs īpaši efektīva, ja viņi atklāti vai slepeni dalīsies ar savām idejām.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Ja tev ir nepieciešams izlādēt emocijas, tam vispiemērotākais laiks būs dienas pirmā puse. Iespējams, tev nāksies sagatavoties intensīvākam režīmam uzņēmējdarbībā vai savā algotajā darbā. Enerģija, mobilitāte un radoša pieeja lietām palīdzēs tev rīkoties pareizāk.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Dienas pirmo pusi vajadzētu veltīt dažādām ikdienas rūpēm un/vai problēmām. Iespējams, atmosfēra ģimenē krietni uzlabosies vai tu atklāsi jaunas un pozitīvas lietas tajā. Pasivitāte vai nenoteikts noskaņojums dienas vidū dos iespēju vairāk aktivizēties un izdarīt dažādas lietas, kas, iespējams, kādu laiku jau kā iekrājušās.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Darījumi ar tavu dzīves vai biznesa partneri risināsies saskaņā ar iepriekš noteikto scenāriju. Izmaiņas būs iespējamas vien tavās sajūtās par notiekošo. Pārlieku lielais emociju daudzums varētu apgrūtināt tavu objektivitāti visas dienas garumā.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Rīta puse būs īpaši piemērota lēniem ikdienas darbiem, atpūtai, veselības uzlabošanas procedūrām un komunikācijai ar tev mīļajiem cilvēkiem. Ja tev šķitīs, ka atmosfēra dienas pirmajā pusē ir pārlieku ikdienišķa un garlaicīga, pagaidi līdz otrajai dienas pusei. Diezin vai tad tev būs garlaicīgi, jo īpaši, ja esi dzimis janvārī.

 

 

zivis-mil-horZivis

Brīnišķīgi! Šī diena Zivīm solās būt lieliska. Atmosfēra būs patīkama, radīsies iespēja beidzot atpūsties un izbaudīt sasniegtos rezultātus. Šodien nevajadzēs domāt par jaunām aktivitātēm un pienākumiem. Ja neplāno šo dienu pavadīt pilnīgā atpūtā – tik un tā neuzsāc neko jaunu, labāk pievērsies saviem esošajiem projektiem vai vajadzībām.

 

 

Skaistu tev šo dienu!

Iepriekšējais rakstsLīgo vakarā notikusi traģēdija
Nākamais rakstsNopietns brīdinājums par laiku tuvākajās stundās