Aizkaitināmība un dusmas var uzrasties dienas pirmajā pusē. Netērē pārmērīgi daudz enerģijas jebkurai darbībai. Sporto, bet esi piesardzīgs un izvairies no sasteigtām kustībām, citādi vari savainot sevi. Uzmanies rīkojoties ar uguni vai kādu karstu objektu. Pēcpusdienu pavadi tuvāko draugu lokā.

 

auns-mil-horAuns

Kādi negaidīti apstākļi iznīcinās tavu sabiedriskumu un zinātkāri. Iespējama aizrautīga interese par tenkām un pļāpām, kas īpaši raksturīgi būs daiļā dzimuma šī zvaigznāja pārstāvēm. Kopumā tevi sagaida dažas labas izredzes šajā dienā.
 

versis-mil-horVērsis
Zvaigznes šodien iesaka atturēties no neplānotiem izdevumiem. Pielieto diferencētu pieeju lietām: izstrādā perspektīvas projektiem visos iespējamos veidos, un, ja vien iespējams, atsakies no apšaubāmajiem. Izmanto to pašu metodi komunikācijā, mēģini atšķirt patiesību no meliem, un uzticamu draugu no intriganta.

 

dvini-mil-horDvīņi

Zvaigznes norāda, ka tu šodien nebūsi pārāk pārliecināts par sevi, kā arī savām izjūtām un plāniem. Tāpat, iespējams, nesajutīsi no citiem uzticību, godīgumu un pieklājību. Šis nav labs laiks, lai pieņemtu svarīgus lēmumus vai parakstītus jebkādus dokumentus. Alianse, kas izveidota šajā dienā, visticamāk, būs nestabila.

 

vezis-mil-horVēzis     

Neuzkrauj šodien citiem savas problēmas, taču neļauj arī manipulēt ar sevi. Zvaigznes norāda, ka uzņēmējdarbības panākumiem var traucēt tavs slinkums, pārlieku dažādās, izkaisītās intereses un emocionāla vai finansiāla atkarība no kāda. Ņem visu, kas saistīts ar šo sfēru – savās rokās!

 

lauva-mil-horLauva

Šajā laika periodā tev, visticamāk, būs grūti koncentrēties un domāt loģiski. Intuīcija var dot viltus pavedienus. Vari savainoties, kad steidzies vai ignorē drošības noteikumus, īpaši šāds risks palielinās no rīta. Situācija ievērojami uzlabosies pēcpusdienā, kad palielināsi savu pašapziņu, kas, savukārt, uzlabos iekšējo harmoniju.
 

jaunava-mil-horJaunava
Zvaigznes norāda, ka šajā laikā tev nav nepieciešams veikt jebkādus svarīgus pirkumus. Centies izvairīties no slinkuma un pārāk iecietīgas attieksmes pašam pret sevi. Netradicionāli un radoši risinājumi šodien var rasties tavā prātā. Šis ir labs laiks, lai sāktu jaunas mīlas attiecības

 

svari-mil-horSvari
Šodien nav izslēgti izdevīgi finansiāli priekšlikumi, taču nedod galīgo atbildi uzreiz, labāk paņem pauzi un vēlreiz apdomājies. Iespējams, šodien pamanīsi, ka cilvēki tev visapkārt ir kļuvuši daudz draudzīgāki. Nepalaid garām šo labvēlīgo un daudzsološo periodu, lai radītu dažas jaunas paziņas. Pastāv iespēja uz ļoti romantiskiem notikumiem pēcpusdienā, tev būs piemērots garastāvoklis tam.
 

skorpions-mil-horSkorpions

Zvaigznes norāda, ka šis ir labs laiks, lai risinātu jebkādas formalitātes vai dotos vizītē uz valsts iestādi. Centies būt punktuāls un centīgs. Šis ir arī labvēlīgs periods, lai piestrādātu pie savas pašdisciplīnas un atbildības sajūtas. Šīs īpašības palīdzēs tev gūt panākumus biznesā.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks
Diena ir labvēlīga radošām aktivitātēm, jo īpaši tām, kas saistītas ar dejošanu vai dziedāšanu. Zvaigznes norāda, ka šodien ir iespējams atklāt sevī literāru talantu. Pieņemot lēmumus, neignorē intuīcijas mājienus.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Planētu stāvoklis iezīmē, ka tev šajā dienā būs vairāk iespēju izteikt sevi. Lai gūtu panākumus personīgajos projektos, tev vajadzētu rīkoties patstāvīgi. Sabiedriski pasākumi, gluži pretēji, var būt saistīti ar nevajadzīgām problēmā un negatīvām emocijām. Pēcpusdienā tavs garastāvokli, iespējams, būs visai nepastāvīgs.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Zvaigznes iezīmē, ka  šis ir labs laiks, lai iegādātos nelielas sadzīviska lietas, tāpat, lai realizētu īsus izbraucienus un pārgājienus. Rīta periods ir ideāli piemērots socializēšanās procesam. Planētas uzsver, ka šobrīd tev ir ne tikai labas izpratnes spējas, bet arī prasme sajust kompanjonu. Pēcpusdienā tev vajadzētu ļaut sev pienācīgi atpūtas un ļauties dažām izklaidēm.

 

zivis-mil-horZivis
Tev šodien, visticamāk, būs daudz grūtību, lai veiktu savus pienākumus. Pastāv varbūtība, ka tev būs slikts garastāvoklis, kas novedīs pie zināmas bezatbildības un nolaidības. Nav svarīgi, kas šodien atgadīsies, nepadodies un nežēlo sevi.
 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsŠausmīgi notikumi Ventspilī risinājušies kādās dzimšanas dienas svinībās
Nākamais rakstsAvārijā Pierīgā cietuši seši cilvēki, tostarp pieci VUGD glābēji – VIDEO