Šodien droši vari izpaust savas emocijas. Visticamāk, tās pastiprināsies tad, kad komunicēsi ar citiem cilvēkiem. Emocionālais impulss radīs tev tik lielu pozitīvisma pieplūdumu, ka varēsi gūt daudz enerģijas. Šī diena, iespējams, sagādās arī patīkamus pārsteigumus.

 

 

Auns

Šodien tev vajadzēs spēt saglabāt mieru. Iespējams, kāds var tev pārmest, ka pārāk daudz esi sasniedzis, pateicoties kādam citam, nevis saviem spēkiem, taču svarīgākais ir tas, ka tu pats zini, kā ir patiesībā. Tu, iespējams, jutīsies sašutis par šī cilvēka komentāriem, taču tu lieliski mācēsi izteikt viņam savu neapmierinātību tā, lai viņš vairs savus pārmetumus neatkārto.

 

 

Vērsis

Šodien tu redzēsi jaunu profesionālo perspektīvu, tomēr tu nevēlēsies visus savus resursus iztērēt svētku laikā. Taču uzmanies, ja pārāk ilgi vilksi garumā, tu vari attapties, kad šo informāciju būs izmantojis kāds cits. Izlem, kas tev ir vissvarīgākais – izbaudīt brīvdienas vai strādāt.

 

 

Dvīņi

Šodien vari kļūt ļoti laimīgs. Iespējams, laimēsi loterijā vai saņemsi lielāku naudas summu, izmantojot kādu citu vienkāršu veidu. Visticamāk, šodien tu arī sāksi tērēt šo naudu, iegādājoties dāvanas saviem tuvākajiem cilvēkiem. Neaizmirsti gan pietaupīt daļu naudas arī pēcsvētku laikam.

 

 

Vēzis

Šodien, iespējams, saskarsies ar ļoti negodīgu attieksmi, kas var kļūt par iemeslu pat ļoti depresīvām izjūtām. Var gadīties, ka kāds centīsies tevi nepatiesi apvainot. Kad tu stāstīsi saviem radiniekiem par to, kas ir noticis, visi tev ieteiks un pat palīdzēs nomierināties. Tu pats sapratīsi, ka tas viss ir muļķīgi, nevis profesionāli un aizskar tikai tie, kuriem pašiem kaut kas nav labi.

 

 

Lauva

Tu jutīsies aizvien labāk un optimistiskāk par lietu attīstību. Iespējams, saņemsi jaunu, ļoti daudzsološu projektu, kas kļūs tev par ļoti  veiksmīgu darba cēlienu līdz pat gada beigām. Tu labprāt veiksi visus nepieciešamos darbus šajā projektā un nenogursi no tā, tāpēc izlemsi vēl vakarā doties iepirkties. Tu varēsi iegādāties daudz noderīgas lietas par izdevīgām cenām.

 

 

Jaunava

Šī diena var radīt daudz nepatikšanu. Tu būsi aizņemts, lai pabeigtu savu pašreizējo projektu un, kad šis mērķis tiks sasniegts, tavs darbs tiks novērtēts. Iespējams, pateicība nebūs tikai verbāla, bet izpaudīsies darbībās. Iespējams, saņemsi bonusu un tā apmērs būs vairāk nekā pietiekams, lai kārtīgi nosvinētu Jaunā gada atnākšanu.

 

 

Svari

Šodien, iespējams, attālināti nevarēsi panākt vienošanos ar saviem vecākiem vai citiem tuviem radiniekiem. Var gadīties, ka tas notiks tāpēc, ka tu vēlēsies aizņemties nelielu naudas summu, bet šie cilvēki tev pārmetīs, ka tu neproti pārvaldīt savas finanses. Pēc šīs lekcijas noklausīšanās tu tomēr naudu saņemsi. Tava finansiālā problēma tiks pilnībā atrisināta, taču turpmāk tev tiešām vajadzētu būt uzmanīgākam.

 

 

Skorpions

Šodien tu varēsi sazināties ar cilvēkiem, ar kuriem kādu laiku neesi runājis. Pievērs uzmanību pašreizējo problēmu risināšanai, bet neiedziļinies sīkumos, kam nav īpašas nozīmes. Necenties iebāzt degunu ikvienā situācijā un necenties atrisināt ikvienu problēmu. Atbrīvojies no sliktajām sajūtām, darot kaut ko, kas tevi patiesi iepriecina.

 

 

Strēlnieks

Šodien, iespējams, sāksi sazināties ar ļoti noslēpumainu personu. Šis cilvēks tevi piesaistīs ne vien sava ārējā veidola dēļ, bet arī ar savu garīgumu. Mēģinot izprast šīs personas iekšējo pasauli, vari pat nepamanīt, ka esi iemīlējies viņā. Var gadīties, ka tavs interešu objekts nedos tev nekādas galīgās atbildes, liekot tev palikt vien pie savām fantāzijām.

 

 

Mežāzis

Šodien, iespējams, tev nāksies justies ļoti satrauktam. Var gadīties, ka tev nāksies pabeigt kādu uzdevumu steidzīgi pirms Jaunā gada iestāšanās. Ja vēlies kārtīgi atpūsties, mēģini atrast laiku, ko vari pavadīt vienatnē, iespējams, noskatoties kādu jauku filmu. Neļaujies haosam un skandāliem, tā vietā, centies rast veidu, kā sevi iepriecināt.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien Ūdensvīri atteiksies no domas par ātru finanšu palielināšanu. Tu sapratīsi, ka bezmaksas siers patiešām var būt tikai peļu lamatās, turklāt – tikai otrajai pelei. Var gadīties, ka šodien atteiksi kādam savu palīdzību, taču vēlāk sapratīsi, ka pareizi darīji. Tavs ģimenes budžets paliks nemainīgs, tāpēc centies pārlieku neiztērēties lietām, kas tev patiesībā nemaz nav vajadzīgas.

 

 

Zivis

Šodien tev vajadzētu padomāt par savu profesionālo kvalifikāciju. Nebaidies ieguldīt laiku, lai pievērstos kādam sarežģītam jautājumam, kas tev pastāvīgi rada noteiktas grūtības. Tu varēsi lūgt palīdzību kādai personai, kura tev šķiet patiesi simpātiska. Dari visu, lai izmantotu mācību procesu kā iespēju uzsākt skaistas attiecības, ja šobrīd esi viens.

 

 

Lai tev mierpilni Otrie Ziemassvētki!

Iepriekšējais rakstsVairākos negadījumos uz slidenā Dienvidu tilta iesaistītas 18 (!) automašīnas – FOTO, VIDEO
Nākamais rakstsLatgales pusē dodas uz mežu pēc eglītes un nonāk lielās nepatikšanās; izsaukta policija – VIDEO