Šodien pievērs uzmanību savai veselībai. Ēd veselīgāk, pat, ja iepriekš tev trūka iniciatīvas, nu ir īstais brīdis tam, pretējā gadījumā nāksies rēķināties ar nepatīkamām sekām. Koncentrējies uz to, lai saglabātu savu labklājību.

 

Auns

Mēģini saglabāt mieru un nosvērtību, neskatoties uz visām nepatikšanām un grūtībām šīs dienas ceļā. Šādā gadījumā iespējami veiksmīgi atrisinājumi dažādiem uzņēmējdarbības un personīgās dzīves jautājumiem. Ļoti ticams, ka tevi sagaida papildus naudas plūsma, ievērojami ieņēmumi. Tas ļaus pilnībā realizēt savas vēlmes un rīkoties, sagādājot daudz patīkamu mirkļu sev un mīļajiem.

 

 

 

Vērsis

Tevi šodien var pārņemt spēcīgas emocijas. Lai izvairītos no turpmākajām problēmām, zvaigznes iesaka būt piesardzīgam un apdomīgam. Mēģini norobežoties no ārpasaules. Šodien ir vēlams atlikt uz vēlāku visus būtiskos lēmumus un svarīgās lietas. Pavadi brīvo laiku ar bērniem.

 

 

 

Dvīņi

No rīta tu, visticamāk, sajutīsi enerģijas un optimisma pieplūdumu. Bet tas nepalīdzēs noteikt un saskatīt nesenās kļūdas un maldīgos aprēķinus. Tev var šķist, ka apkārtējie pret tevi izturas nevērīgi un noniecinoši. Zvaigznes norāda, ka tev nav pasīvi jāvēro notiekošais visapkārt vai jāizliekas, ka esi neaizsargāts, darbojas harmonijā ar sevi!

 

 

Vēzis
Diena ir saistīta ar paaugstinātu apziņu, intuīciju un spēju paredzēt notikumus. Tu varēsi viegli atdalīt graudus no pelavām. Ja vēlies atrast mieru un klusumu, mēģini maksimāli atpūsties un uzkrāt spēkus. Nodarbojies ar savām iecienītākajām lietām, visu to, kam pēdējā periodā nav atlicis pietiekami daudz laika. Zvaigznes norāda, ka šī ir labvēlīga diena noderīgas lasāmvielas lasīšanai, mākslinieciskas vai garīgas literatūras analizēšanai, kā arī klasiskās mūziku baudīšanai. Iespējami pravietiski sapņi, kas drīz piepildīsies.

 

 

Lauva
Tavas sajūtas saasināsies, tās tiks pakļautas biežām svārstībām – no pašapmierinātības un pieņemšanas līdz uzbudināmībai un agresivitātei. Visticamāk, konstatēsi, ka tavas vēlmes nav iespējams īstenot. Šī situācija novedīs pie cīņas ar vējdzirnavām. Tavs noskaņojums un labklājība var samazināties. Planētu stāvoklis mudina pārdomāt realitāti.
 

 

Jaunava

Šī būs veiksmīga diena pašrealizācijai darbā. Zvaigznes norāda, ka tu bez lielas piepūles vari pabeigt ienesīgus pasūtījumus, lielus projektus. Tomēr iezīmē, ka kāds notikums var nopietni ietekmēt tavu paštēlu. Ģimenes dzīvē un mīlestībā iespējama izpratne un saskaņa. Planētu stāvoklis mudina pavadīt pēcpusdienu ar mīļoto kādā klusā, mierīgā vidē.

 

 

Svari

Šī solās būt nelabvēlīga diena pirkumiem vai nekustamā īpašuma iegādei. Rūpīgi sagatavojies, ja nākas pamatīgi tērēties. Apsver visas iespējas. Visticamāk kāda plāna realizēšanai būs nepieciešams paveikt daudz vairāk, nekā tu domāji. Zvaigznes iezīmē, ka laika gaitā tu varēsi atļauties daudz ko vairāk, bet līdz tam vēl jāpagaida. Planētu stāvoklis brīdina, ka iespējama veselības pasliktināšanās, ja neuzmanīgai attieksies pret to.

 

 

 

Skorpions

Tavu šīs dienas sniegumu apskaudīs daudzi. Galīgie darba rezultāti, visticamāk, sniegs tev gandarījumu. Tavs šarms pieaugs, kas palīdzēs pārvarēt visus pārbaudījumus un šķēršļus ceļā uz panākumiem. Iespējamie veselības problēmas, sargies no dažādām infekcijām.

 

 

 

Strēlnieks
Šodien var rasties īslaicīgas grūtības finansiālajā stāvoklī, tāpat var samazināties dzīves apstākļu prasības. Zvaigznes norāda, lai nepaļaujies uz kāda cita padomu, iespējams, šī informācija ir paredzēta, lai tikai nodarītu tev kaitējumu. Paļaujies uz savu intuīciju un izpratnes spējām, tā spēsi pārtraukt šo negatīvo procesu. Nekļūsti lepns. Piekāpies priekšniecībai vai mīļotajam cilvēkam.

 

 

Mežāzis

Šodien ļoti ticams, ka tu dedzīgi sajutīsi neapmierinātību. Personīgās attiecības pašos pamatos, visticamāk, nerisināsies tā, kā tu to vēlētos. Tavu reputāciju var apdraudēt kāds pārkāpums, taču tu skaidri spēsi saskatīt savu kļūdu un labot to. Pratīsi lieliski aizstāvēt sevi.

 

 

 

Ūdensvīrs
Laba diena, lai sekmīgi pabeigtu iesāktās lietās, plānotu un uzsāktu, ko jaunu savā darbībā. Lai saglabātu veiksmi, nosaki vēlamo sasniegumu robežas. Zvaigznes paredz lieliskus notikumus personīgajā dzīvē. Tava sirsnība un viedums pulcēs ap sevi daudz cilvēku. Planētu stāvoklis iezīmē, ka mīlestības jautājumos tev šodien ir jātic pirmajam iespaidam un jāpaļaujas uz intuīciju.

 

 

 

Zivis
Zvaigznes norāda, ka šodien tev veiksies komercdarbībā, darījumu noslēgšanā, kā arī manipulācijās ar vērtspapīriem. Turpini izlēmīgi rīkoties. Šodien tu vari riskēt pat nepazīstamā darbības sfērā. Tomēr plānu īstenošana būs atkarīga no tā, cik daudz tev būs iespēju pielāgoties jaunajiem apstākļiem, kā arī no komunikācijas un spējas vienoties ar apkārtējiem. Personiskajā dzīvē tev ir nepieciešams ierobežot kaislības un prātīgi uzlūkot radušos situāciju.
 

 

Lai šodien viss izdodas!

 

Iepriekšējais rakstsDiemžēl Pierīgā pazudušais vīrietis atrasts miris
Nākamais rakstsIzskan svarīga informācija visiem “SuperBingo” spēlētājiem