Šī solās būt diezgan saspringta un sarežģīta diena. Tavā ceļā var būt miljons šķēršļu, kas šķitīs grūtāki nekā ierasts, kavējot sasniegt mērķi. Dienas laikā var rasties grūtības komunikācijā, būs grūti izteikt domas.

 

 

Auns

Piepildi savu dienu ar radošumu vai labu, kvalitatīvu atpūtu. Visas dienas garumā tu būsi māksliniecisks un apburošs. Šī ir brīnišķīga diena romantiskai mijiedarbībai, priekam, brīvdienām vai kādai ballītei. Kad runa būs par tavām sirdslietām, uzmanies, tevi var centies apmānīt vai arī – tu aizvien tici ilūzijām. Ļoti iespējams, ka tu atkal būsi lielu cerību pilns.

 

 

Vērsis

Zvaigznes brīdina, ka šī nav tā labākā diena sarunām par naudu. Ja tu ceri uz veiksmīgu darījumu, mājas īrēšanu vai iegādi, šajā dienā tev vajadzētu pārtraukt visas darbības šajā virzienā un dot sev vēl vienu pamatīgu brīdi apdomāšanai. Tu vari nejust robežu, izrādot savu mīlestību un lutinot savus vistuvākos.

 

 

Dvīņi

Šis ir ļoti piemērots laiks jautrībai, īsiem izbraucieniem un aizraujošiem ceļojumiem. Zvaigznes brīdina – kad esi nepazīstamā kompānijā vai ceļo pa dīvainu maršrutu, turi acis plaši vaļā: tevi var piemeklēt negaidīti notikumu pavērsieni, iespējams, novedot tevi tur, kur to nebūt nebiji gaidījis. Zvaigznes tāpat vēlas, lai esi piesardzīgs strādājot ar cilvēkiem, kurus tik tikko pazīsti.

 

 

Vēzis

Tu, visticamāk, šodien aizmirsīsi par tādām lietām kā ekonomika, taupība un savaldīšanā. Pat, ja tev izdosies pienācīgi izrādīt šīs nianses kāda priekšā, tu joprojām jutīsies tā, it kā tev būtu liegta kaut kāda svarīga iespēja, it kā tev tā ir nozagta.

 

 

Lauva

Pastāv liela iespējamība, ka šodien notiks pārpratumi, kaut kas tiks nepareizi interpretēts, tāpat tavā ceļā var būt meli, negodīgums, divnozīmība, pārmērīga, akla uzticēšanās, sapņainība un jutīgums attiecībās ar partneri. Tāpat reliģiskie, filozofiskie, juridiskie un sociālie ideāli var radīt strīdus, kļūstot par klupšanas akmeņi starp tevi un citiem.
 

 

 

Jaunava

Tevi šodien visas dienas garumā var vajāt kāds sapnis vai fantāzija. Neesi pārsteigts, ka pēkšņi sajūties vientuļš. Ja tas ir iespējams, šajā dienā nemēģini apspiest savu interesi par visu noslēpumaino un dažādiem pārsteigumiem. Zvaigznes norāda, ka šis būs labvēlīgs laiks radošumam, labdarībai, garīgumam un jautājumiem, kas saistīti ar psiholoģiju.  

 

Svari

Šī diena nav labvēlīga obligātām darbībām un procedūrām, kā arī oficiālām tikšanām. Šis ir periods – liela mēroga sociālām vai radošām darbībām, kā arī piemērots tavai līdzdalībai un ieinteresētībai citu cilvēku dzīvēs. Zvaigznes ieskicē, ka tu vari gūt labumu no dalības kādā neformālā organizācijā.

 

 

Skorpions

Šīs dienas laikā tu vari sasniegt ievērojamus augstumus mākslinieciskajā jomā. Zvaigznes norāda, ka šis nav laiks skarbiem pasākumiem, represijām, tāpat sāncensībai un kara pasludināšanai. Ja tev ir savs uzņēmums vai vadi kādus darbiniekus, tev būs jāpadara sava darbības stratēģija daudz demokrātiskāka un elastīgāka.

 

 

Strēlnieks

Diena kļūs par laiku veiksmei un brīvībai. Esi laipns un dabisks! Nekautrējies parādīt savus talantus un demonstrēt savu politisko vai filozofisko pozīciju. Nav svarīgi, kā lietas attīstīsies, tu būsi pārliecināts, ka ir jāatrod sabiedrotie un sekotāji. Zvaigznes iezīmē, ka šodien tu vari saredzēt nākotnes perspektīvas.

 

 

Mežāzis

Šodien tikai no tevis paša, no tavas personības būs atkarīgs – vai nu par zemu vai pārspīlējot novērtē draudus savā dzīves ceļā. Ir pilnīgi iespējams, ka tās nav reālas briesmas, vien tāda sajūta, vai arī – apdraudējums pastāv un tu vienkārši kļūdaini uzlūko situāciju.

 

 

Ūdensvīrs

Šī diena, 26. jūnijs sola iedvesmu radošām aktivitātēm un prieku par līdzdalību kādā sociālā, kolektīvā vai politiskā notikumā. Tāpat šodien tu vari būt ļoti vērsts uz zinātniskām, filozofiskām, izglītības  un garīgās sfēras tēmām. Kad tu paud savas idejas, mēģini nemaldināt pats sevi, īpaši par to varenību un grandiozumu.

 

 

Zivis

Zvaigznes tevi brīdina, lai esi uzmanīgs ar medikamentiem, īpaši, ja sāc lietot kādas jaunas zāles vai grasies īstenot jaunu ārstēšanas metodi. Ļoti iespējams, ka tev vai tavai atvasei uzstādīta diagnoze var izrādīties nepareiza. Noskaidro visas detaļas, pirms ļaujies biedējošai neskaidrībai. Šodien tu vari būt slinks vai apmaldījies savās domās, kad realizē kādus mājsaimniecības darbus. Ļoti ticams, ka tu meklē daudz sarežģītāku pieeju itin parastiem uzdevumiem.

 

 

Iepriekšējais rakstsIzskan jaunas ziņas par estrādes leģendu Laimu Vaikuli
Nākamais rakstsTraģisko brīvdienu turpinājumā smagā avārijā starp Jēkabpili un Rēzekni miris motocikla vadītājs