Iespējams, šodien jutīsies pārliecinātāks kā ierasts, savukārt vēlme komunicēt ar apkārtējiem var būt noplakusi. Izmanto to, lai palielinātu sava darba produktivitāti.

 

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušie, lai arī spēcīgi cilvēki, tomēr izjutīs nelielu ietekmi no zvaigznēm, kaut tādēļ vien, ka šīs zīmes patiesībā ir ļoti līdzīgas. Centies neizolēt sevi pārāk daudz no apkārtējās sabiedrības, kā arī koncentrējies uz veicamo darbu, atstājot savu ego otrajā plānā.

 

 

versisVērsis

Vērši šodien būs īpaši stūrgalvīgi, spītīgi un vairāk kā jebkad centīsies izvairīties no apkārtējo sabiedrības. Tas ir tavā dabā un tur neko mainīt nevar. Pateicoties tavai spēcīgai darba ētikai un atdevei strādājot, nekādu kaitējumu šī diena neatstās ne uz tavām personīgajām, ne darba attiecībām.

 

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušajiem šodien vajadzētu veltīt laiku atlikto, kavēto un nepabeigto darbu pabeigšanai un tādi noteikti atradīsies, ņemot vērā tavu tendenci nedaudz atpalikt no noteiktā grafika. Tava vēlme pļāpāt būs nedaudz samazinājusies un arī apkārtējie neizrādīs iniciatīvu uzsākt sarunu, līdz ar to vari būt drošs, ka nekas netraucēs tev aizvadīt šo dienu produktīvi.

 
 

vezisVēzis

Vēžiem šodien ieteicams pilnībā nodoties saviem darba pienākumiem. Jebkādas pret tevi vērstas negācijas tu uztver saasināti un ļoti ņem pie sirds, tādēļ šodien, kad apkārtējie nebūs noskaņoti komunikācijai ar citiem, nerausti runci aiz ūsām un mierīgi pievērsies savam darāmajam.

 

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušie vislabprātāk šodien pievērsīsies saviem darba pienākumiem. Lai gan tev vienmēr nagi niez izrīkot un deleģēt citus, šajā dienā tavi centieni būs veltīgi un produktīvāks viennozīmīgi būsi, ja veltīsi visu laiku un enerģiju tiešajiem darba uzdevumiem.
 

 

 

jaunavaJaunava

Zvaigžņu ietekmi Jaunavas neizjutīs un pavadīs šo dienu visai ikdienišķi. Dari, kas darāms un, ja iespējams, ik pa laikam dodies nelielā pārtraukumā, lai izvairītos no pārslodzes.

 

 

 

svariSvari

Svari var būt droši, ka lieli konflikti šajā dienā pie apvāršņa neparādīsies. Tas nozīmē, ka jutīsies gana iedvesmots uzrotīt piedurknes un ķerties pie veicamajiem darba uzdevumiem. Pat, ja apkārt uzvirmos kādas nesaskaņas, tu nebūsi spējīgs tās atrisināt.
 

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušie, kuri izvēlēsies turēties tālāk no apkārtējo sabiedrības, iespējams, dienas laikā jutīsies tiesīgi kādam pamatoti iedzelt. Šodien būsi īpaši agresīvs, ja tiksi iztraucēts, taču, pirms mesties kādam virsū, uzklausi viņa sakāmo, jo var gadīties, ka tas var būt kaut kas tev pašam noderīgs.
 

 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlnieki šodien nepārņems spītību, taču noskaņojumu būt vienatnē gan. Atrodi iespēju pavadīt dienu divvientulībā ar sevi gan esot darbā, gan mājās. Tas palīdzēs tev šo dienu padarīt maksimāli produktīvu gan personīgajā, gan profesionālajā ziņā.

 

 

 

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušie šodien būs īpaši produktīvi un aizrāvušies darbā tik ļoti, ka liks lietā savus ragus pret ik vienu, kurš tos pamanīsies iztraucēt. Esi uzmanīgs un, pirms zaudē savaldību, izvērtē, vai tiešām vari atļauties konkrētajam cilvēkam sevi parādīt no šīs puses.
 

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem šai dienai izcili piemērots būs darbs ar papīriem, vēl jo vairāk ņemot vērā apkārtējo centienus izvairīties no iesaistīšanās sarunās ar citiem. Netērē laiku veltīgi cenšoties uzsākt komunikāciju un tā vietā parūpējies, lai laiks raiti ritētu uz priekšu.
 

 

 

 

zivis-2Zivis

Zivju zīmē zvaigznes aplaimos ar īpašu produktivitātes pieaugumu, turklāt apkārt valdošais darbīgais noskaņojums to tikai pastiprinās. Atceries, ka vieglāk ar lielu darba apjomu tiksi galā, ja to sadalīsi mazos, neilgā laika posmā veicamos, kā arī atalgosi sevi ar mazu pauzīti starp tiem.
 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsIzskan nepatīkama informācija no SPKC
Nākamais rakstsOtrdienas rītā saņemta skumja ziņa no Latgales