Šodien apdomā, ko tu vēlies realizēt, izvirzi sev jaunu apņemšanos. Pirms runā, rūpīgi apsver, ko gribi pavēstīt, lai izvairītos no nevajadzīgiem pārpratumiem.

 

Auns

Šodien tev radīsies kārdinājums kaut ko pamainīt vai uzlabot savā romantiskajā dzīvē – nepārspīlē, tas ne pie kā laba nenovedīs. Iespējams, tu vēlēsies likt lietā visas savas pūles, lai iegūtu kaut ko, ko sen jau kāro, taču šobrīd labāk iepauzē. Kādu laiciņu padzīvo nedaudz piezemētāk un taupīgāk!

 

Vērsis

Zvaigznes norāda, ka šajā dienā dominēs tava fantāziju pasaule, taču tev vajadzētu saprast, ka ir  pienācis laiks atgriezties realitātē. Nelidinies mākoņos, bet pārliecinies, ka tas, ko dari ir pareizi. Nepaļaujies tikai uz saviem sapņiem, bet domā reāli. Taupi savu enerģiju, dari darbu pēc labākās sirdsapziņas, un citu to novērtēs.

 

Dvīņi

Šodien būsi īsts cilvēku magnēts – teju visi kaut ko gribēs no tevis. Saglabā mieru, pacietību un centies apzināties, ka visas dienas nevar būt vienlīdz labas. Paskaties uz sevi no malas, tev beidzot jāsaprot, ka tavs viedoklis nav vienīgais pareizais uz zemes virsas. Šodien izdari darbu, respektējot citu domas un uzskatus!

 

Vēzis

Šodien tev vajadzētu saprast, kas ir tās lietas no kā vēlies atbrīvoties, tev tas vienkārši ir jāizdara!. Tajā pašā laikā tev ir arī jāsaprot, ka tavas emocijas var nebūt tik piemērotas tam, lai tu visu izdarītu tieši tā kā nepieciešams. Galvenais – tiec skaidrībā ar garīga rakstura rūpēm. Pamēģini uz dažādām lietām paraudzīties ar sirdi, nevis ar prātu.

 

Lauva

Šodien ir lieliska diena, lai ļautu izpausties savai mākslinieciskajai dabai. Tava krāsu izjūta vienkārši aizraus, un tavi vārdi skanēs kā dzeja. Izpaud savu radošo būtību un liec to lietā savā darbā. Ļauj fantāziju pasaulei “nokļūt uz papīra”, un parādi to citiem. Dalies tajā ar pasauli – tas būs labs sākums kaut kam īpašam.

 

Jaunava

Emocijas šodien var sajaukt galvu. Cilvēki var negatīvi tevi ietekmēt, kas tev liks justies kā baltajam zvirbulim. Atceries, ka tu ne vien esi jutīgs cilvēks, bet arī pietiekami stiprs, lai izdarītu to, ko daudzi nespēj. Taču vai tev vienmēr ir jālabo arī citu likstas? Saglabā taisnīgumu un atbildības sajūtu, bet neuzņemies vainu citu vietā!

 

Svari

Šī ir laba diena, lai pabeigtu kādu iesāktu darbu. Emocijas var mazliet aizmiglot tavu patieso skatījumu uz lietām, taču mēģini tam neļauties. Kad pēdējo reizi vadījies pēc saviem sapņiem, lai kaut ko īstenotu? Ir pienācis laiks to darīt! Tev ir tiesības mainīt dažādas situācijas sev par labu, vien nepieciešams noticēt saviem spēkiem.

 

Skorpions

Šodien saglabā savu viedokli un domu skaidrību. Tu vari paveikt daudz, ja ticēsi saviem spēkiem un paļausies uz intuīciju. Ja lietas neveicas tā, kā tu to vēlētos un emocijas ir pārlieku sakāpinātas – uz brīdi ļaujies tām. Reizēm izraudāšanās ir pareizais ceļš uz pilnīgu atvieglojumu. Atzīsti sev, ka emocijas ir ļoti nozīmīgas tavā dzīvē – tās ir pelnījušas tavu uzmanību!

 

Strēlnieks

Šīs dienas notikumi var traucēt tavam ierastajam ikdienas ritmam. Tavas emocijas var šķist drūmas, un apkārtējie var sākt to dēļ no tevis izvairīties. Attiecības ar partneri var nebūt visai spožas šodien, tādēļ nespied sevi par visām varītēm uz kopīgiem pasākumiem, tas var novest pie konflikta. Mēģini nomierināties, patiesībā viss taču ir atrisināms.

 

Mežāzis

Palaid vaļā savu iztēli. Šodien tava intuīcija darbojas lieliski, tādēļ ļaujies gan tai, gan savām emocijām. Ieklausies sevī, tev jāsaprot, kas ir tas, ko patiesi vēlies darīt. Uzraksti uz papīra to, ko patiešām vēlies darīt, sasniegt, nopirkt utt., tas palīdzēs pietuvoties mērķiem. Nav piemērots laiks, lai no kāda aizņemtos naudu.

 

Ūdensvīrs

Nepieņem svarīgus lēmumus, jo šodien varētu būt apgrūtināts reālais skatījums uz lietām. Tas, ko šodien uzskati par patiesību, īstenību, faktiski var būt tikai ilūzija. Tu varētu apjaust, ka šodien mazliet iepauzē it visā, īpaši tajā, kas saistīts ar tavām finansēm. Padomā par to, ka tu vari palīdzēt kādam, kuram nav tik labi veicies kā tev. Varbūt vienkārši piezvani cilvēkam, kurš tev ir svarīgs?

 

Zivis

Šodien tevi pārņems ne visai laba enerģija, tādēļ pārliecinies, ka tu nedari neko, kas absolūti neatbilst tavām vēlmēm un nostājai. Dari tikai to, ko uzskati par pareizu un saproti, ka par tādu to uzskatīsi arī rīt. Ja tevi māc šaubas – labāk atliec šo darbu vai sarunu uz kādu citu dienu. Emocijas būs sakāpinātas, taču, ja koncentrēsies uz atbrīvošanos, nevis ļausi tām vaļu, varēsi pārdzīvot dienu bez nepatikšanām.

 

Lai tev lieliska šī diena!

Iepriekšējais rakstsSieviete gatavo rotaslietas no krūts piena un citām ķermeņa daļām
Nākamais rakstsGaidāmi stingrāki ierobežojumi nevakcinētajiem