Politiskā situācija darbā var kļūt diezgan saspringta. Mēģini būt lietas kursā par to, kas ir labākais, piemērotākais. Paturi prātā savus mērķus un virzies uz priekšu, lai tos sasniegtu.

 

Auns

Velti šo dienu, cik iespējams, nesteidzīgām pastaigām un lietu maiņai ap sevi. Dari to, ko tev patīk darīt, neko nezaudēsi, ja reizi pa reizei piebremzēsi savās darbībās. Pirmajā dienas pusē centies nenodoties svarīgiem, lieliem darbiem. Velti laiku sev mīļiem cilvēkiem. Veido šo dienu tādu, lai vēlāk tev būtu īpaši patīkamas atmiņas par to.

 

Vērsis

Iespējams, šodien nāksies saskarties ar agresiju starp cilvēkiem, kuri nemitīgi vēlas tavu uzmanību. Tas var krietni sajaukt tavus plānus, domas un sajūtas, izsist no līdzsvara. Turklāt ne vien tas – iespējama arī finanšu krīze – pēkšņa un neparedzēta ģimenes budžeta situācijas pasliktināšanās. Uzmanies, jo sekas var būt arī veselības problēmas.

 

Dvīņi

Ja nepievērsīsi uzmanību dažādiem sīkiem pārpratumiem, nenervozēsi lieki par tiem, tava diena izvērtīsies samērā pozitīva un mierīga. Taču būtu laiks padomāt par savas veselības stiprināšanu. Iespējams, būs jaunas tikšanās, negaidīta sastapšanās ar kādu sen neredzētu cilvēku. Pievērs uzmanību tam, ko jūti.

 

Vēzis

Šī diena ir ļoti piemērota draudzīgai komunikācijai ģimenes lokā. Iespējams, sagaidīsi dažādus patīkamus pārsteigumus. Tuvākajā nākotnē var gadīties sarežģītāka finansiālā situācija, tādēļ mēģini šodien apdomāt, ko un kā tu varētu darīt, lai nostiprinātu un vairotu savus ienākumus, kā visefektīvāk ietaupīt utt.

 

Lauva

Ja tev šodien ieplānots kāds ceļojums – tas solās būt ļoti veiksmīgs. Tev būs iespēja realizēt kādas savas spējas. Pievērsies ģimenei, jo šodien svarīgi ir harmonija un labas attiecības, mīļums privātajās attiecībās. Ieteicams izvairīties no alkoholisku dzērienu lietošanas.

 

Jaunava

Šī diena īpaši piemērota dažādiem patiesības meklējumiem, zināšanu gūšanai, meditācijai un lūgšanām. Ieteicams lasīt kādu garīgu vai zinātnisku literatūru, ja iespējams, izdari labu darbu, palīdzot trūkumcietējiem. Pievērs uzmanību radiniekiem – iespējams, kādam ļoti nepieciešama tava palīdzība. Neaizmirsti par savu veselību!

 

Svari

Piemērota diena sportošanai, taču pēcpusdienā esi gatavs darbam. Iespējams, dažādu problēmu dēļ nāksies upurēt savas privātās intereses. Neesi augstprātīgs. Mēģini izrādīt cilvēkiem savu mīlestību, parādi, ko jūti, pārsteidz mīļoto ar kādu mīļu dāvaniņu. Esi romantisks vakarpusē, tas uzlabos tavu omu un dvēseles stāvokli.

 

Skorpions

Iespējams, šodien būs grūti saprasties ar saviem mīļajiem cilvēkiem, taču šajā situācijā varēsi vainot tikai pats sevi. Tev jāiemācās nebūt tik kategoriskam un jāsaprot, ka reizēm labākais un, iespējams, vienīgais pareizais risinājums ir kompromiss. Komunikācija ar bērniem sagādās tev daudz prieka un iespēju “aizbēgt” no drūmām, sāpīgām domām.

 

Strēlnieks

Šī diena solās būt priecīgu sajūta un miera piepildīta. Tu varēsi sajust pārsteidzošu brīvību un vieglumu. Izmanto to arī darbu padarīšanai – tev izdosies iecerētais. Iespējams, tieši tas, ko uzsāksi šodien, uzlabos tavu finansiālo situāciju. Visu, ko dari, to dari ar prieku!

 

Mežāzis

Īpaši brīnišķīga šī diena solās būt radošu profesiju pārstāvjiem. Iespējams, tev izdosies radīt ko neparastu, kas ļaus ne vien apjūsmot tavu talantu, bet arī krietni uzlabos tavu pašapziņu. Labvēlīa diena dažādiem atklājumiem un izgudrojumiem. Attiecības ar cilvēkiem solās būt jaukas un patīkamas.

 

Ūdensvīrs

Iespējams, šodien izdosies atjaunot attiecības ar kādu, ar ko tās jau sen zudušas. Ar dažādām problēmām un nepatikšanām spēsi tikt galā vislabāk tad, ja tev palīdzēs draugi un tuvinieki. Lai gan daudz kas ir jādara, tomēr neaizmirsti arī par atpūtu – tā ir vitāli nepieciešama, lai tu spētu justies labi.

 

Zivis

Mēģini rast iespēju šo dienu pavadīt kopā ar sev mīļiem cilvēkiem – draugiem vai ģimenes locekļiem. Ja vien iespējams – dodies izkustēties svaigā gaisā – brauc ar riteni vai kaut dodies garākā pastaigā, vienkārši ieelpojot svaigumu, kas ir apkārt. Taču zvaigznes brīdina – uzmanies no saaukstēšanās, tas ir viegli izdarāms šobrīd.

 

 

Iepriekšējais rakstsDiemžēl jūlija pēdējā nedēļa sākusies ar skumjām ziņām
Nākamais rakstsTelefonkrāpnieki apsēduši Latvijas iedzīvotājus: Beidzot iespējams noklausīties sarunu ar īstu krāpnieku