Dienas pirmajā pusē gaidāma aktīva komunikācija, kuru izbaudīsiet. Turpinājumā jau stresa vai kādu konfliktu iespējamība kļūs daudz lielāka, kā nekā jāpabeidz iesāktie darbi. Ko vēl šai dienai sola zvaigznes?

 

Auns

Optimistiska diena. Ar vieglumu un prieku uztversi ikdienas pienākumus pat tad, ja to kļūs tikai vairāk. Paplašiniet redzesloku, uzsūciet profesionāļu dotās zināšanas, kas noderēs darbā.

 

Vērsis

Lieliska diena, ja runa ir par kādām izmaiņām tavās mājās. Ideja būs tik lieliska, ka īsti pat neraisīs diskusijas ar pārējiem ģimenes locekļiem. Tāpat šis labākais brīdis, lai meklētu un iegādātos kādus materiālus remontam.

 

Dvīņi

Laba diena, lai risinātu sarunas par jebkuru tēmu – pat neērtām vai sāpīgām. Sāciet sarunu ar smaidu un labu joku, un tad atvērsies jebkuras durvis. Neizmantojiet apkārtceļus, esiet tiešs.

 

Vēzis

Uzlabosies finansiālais stāvoklis, iespējama kāda negaidīta dāvana. Tai pat laikā saglabājas iespēja, ka tiksi ierauts konfliktā, īpaši, ja tava dzimšanas diena ir jūnijā. Tāpat jāņem vērā, ka tieši tu un tava rīcība var šo konfliktu izraisīt.

 

Lauva

Netērējiet lielu daudzumu enerģijas sīkiem, nenozīmīgiem darbiņiem. Tas ved uz sevis hronisku izsmelšanu, bet tas nebūt nav vajadzīgs. Vakarā velti laiku sev!

 

Jaunava

Tev nav citas izvēles kā vien uzturēt nopietna cilvēka tēlu. Taču tas noteikti nav iemesls, lai izslēgtu no savas dzīves prieku. Garastāvokli uzlabos kāds sen lolots pirkums, labs ēdiens un patīkama kompānija.

 

Svari

Nevarētu teikt, ka pretrunas ar citiem ir pilnīgi nokārtotas. Taču šī diena, visticamāk, sniegs tev optimistiskākas nianses. Tavs sabiedriskums un zinātkāre ļaus iepazīt jaunus cilvēkus sev apkārt, kuri vēlāk varētu kļūt īpaši noderīgi tev.

 

 

Skorpions

Šodien, visticamāk, nāksies izdot naudu, neraugoties uz to, cik daudz tev tās šobrīd ir. To tērēt būs visai viegli un, šķiet, šodien it visi gribēs no tevis ko saņemt. Ja kāds tev ko pārmet vai kritizē tevi, tev vajadzētu mēģināt uzmanīgi izskaidrot situāciju, nevis apvainoties par dzirdēto.

 

Strēlnieks

Šodien jutīsi, ka vari nepakļauties dažāda veida ierobežojumiem. Pat vidē, kur parasti nejūties visai ērti, šodien varēsi izpausties un just, ka viss ir tev piemērots. Ja vien strādāsi, tev padosies visas ieceres.

 

 

Mežāzis

Šodien, iespējams, iesaistīsies kādās romantiskās attiecībās, izjutīsi brīvību vai vienkārši varēsi pavadīt laiku tieši tā, kā vēlies. Iespējams, gūsi spilgtus emocionālos aspektus savās personīgajās attiecībās. Raugi, lai biznesa sarunas nemītos ar pārlieku lielu emocionālo spriedzi.

 

 

Ūdensvīrs 

Lieliska diena, lai dotos kādā ceļojumā, kas savieno kā profesionālās dzīves vajadzības, tā privātās dzīves vēlmes. Filozofiska, juridiska, reliģiska un sociāla rakstura zinības vai objekti varēs perfekti saplūst ar romantiskās pieredzes gūšanu.

 

 

Zivis

Pārmērīga aizraušanās ar neatkarību un romantiku varētu šodien tavu rīcību padarīt neprognozējamu, pat graut tavu reputāciju. Kādam, iespējams, skaudīs tava elastība un spēja pielāgoties situācijai. Uzmanies, lai neieslīgsti pārlieku lielā perfekcionismā.

 

Lai tev lieliska šī diena!

 

Iepriekšējais rakstsPolicisti aiztur vīrieti, kurš no auto nupat nozadzis datoru; tālāk atklājas brīnumu lietas – FOTO
Nākamais rakstsDaudzi pat nenojauš: Kevina tētis no “Viens pats mājās” jau gadiem nav starp mums