Šī diena izrādīsies veiksmīga daudzās dzīves sfērās, pateicoties pozitīvai planētu mijiedarbībai. Daudzsološi piedāvājumi, veiksmīgi pirkumi – tas viss var būt jūsu. Arī privāto dzīvi planētas ietekmēs labvēlīgi. Uzzini vairāk!

 

auns-mil-horAuns

Jūsu attiecībās ar mīļoto nemanāmi iezagusies romantika – un tas ir lieliski! Paplašiniet paziņu loku. Vēl kāda šīs dienas iezīme: jūs no partnera gaidīsiet teju neiespējamo. Neizspiediet otru kā citronu!
 

 

versis-mil-horVērsis

Strādājiet pie saviem noderīgajiem kontaktiem, uzlabojiet tos, meklējiet jaunus. Priekšnieks pēkšņi var kļūt teju par labāko draugu, piedāvājot dažādus pakalpojumus vai palīdzību pie personīgā projekta. Izvērtējiet!
 

 

dvini-mil-hor    Dvīņi

Dvīņi savu teju verdošo enerģiju varēs ieguldīt pozitīvos, daudzsološos pasākumos. Jums nudien nav nepieciešama palīdzība, lai piesaistītu cilvēkus, viņu prātus, sirdis un skatienus – ļaudis nāk paši.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Visas dienas garumā baudīsiet fantastisku psiholoģisko noturību. Jebkurš šķērslis šķitīs nenozīmīgs. Neļaujiet kādām garastāvokļa svārstībām pieņemt lēmumu jūsu vietā. Nepārtrauciet pašreizējās sadarbības, attiecības.

 

 

lauva-mil-horLauva

Jūsu draugi un partneri nevēlas apstāties pie jau sasniegtā, arī jūs nevēlaties atpalikt. Lieliska diena, lai paplašinātu savu kontaktu loku un uzlabotu sociālās prasmes.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Jaunavām labas izredzes papildināt bankas kontu ar negaidītiem ienākumiem. Prātojot par saviem nākotnes plāniem, nepiešķiriet primāro nozīmi karjerai. Svarīgākais dzīvē ir cilvēki.

 

 

svari-mil-horSvari

Jūs šodien nebūsiet pārlieku labs starpnieks vai ziņu pienesējs, ierobežojiet šāda veida darbības. Veiksies ar savu kontaktu loka uzturēšanu, paplašināšanu. Visticamāk, šodien jūsu interesi pilnībā pārņems kāda viena konkrēta joma.
 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Darbi krietni labāk sekmēsies nevis birojā, bet neformālā gaisotnē. Pievērsiet uzmanību sīkumiem, jo visbiežāk tieši tie visu izšķir svarīgākajos brīžos.

 

 

strelnieks-mil-hor     Strēlnieks

Šodien jums ir visas iespējas nonākt, piemēram, kāda skaļa un plaši apmeklēta pasākumu centrā. Jūs tiksiet galā ar visiem atbildīgajiem pienākumiem – gan tiem, kuru uzņēmāties paši, gan citu piešķirtajiem

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Jūsu smagais darbs var tikt atalgots tādā veida, ka savā kontaktu lokā varēsiet iekļaut augsta ranga ietekmīgus cilvēkus. Ja šobrīd vēl ir aktuāls kāds interesants darba piedāvājums, iespējams, ir īstais brīdis to kārtīgi apdomāt!

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Veiksme un saldi smagā darba augļi gaida Ūdensvīrus viņu darbos. Tomēr paturiet prātā vissvarīgāko – taisnīgums, harmonija, līdzsvars. Īpaši gadījumos, ja jūsu un ģimenes, kolēģu domas kādos jautājumos būtiski atšķiras.

 

 

zivis-mil-horZivis

Labvēlīga diena attiecību un apkārtējās vides uzlabošanai, ieskaitot interjeru mājās. Jūsu dabiskā diplomātija darbojas lieliski gan ģimenes lokā, gan tad, kad satiekat svešiniekus.

 

 

Veiksmi!

Iepriekšējais rakstsGados jauna rīdziniece pēkšņi tiek pie lielas naudas – daļu iztērē momentā
Nākamais rakstsMagone neslēpj – viņa uzņēmusies lielu atbildību