Šī diena var izrādīties diezgan saspringta un piepildīta ar dažādiem šķēršļiem. Tieši tāpēc nevajadzētu plānot jaunas lietas, uzsākt jebko jaunu. Pirmajā dienas pusē būs iespējams kontrolēt savas emocijas, taču vai ar to būs pietiekami, ir grūti.

 

 

auns-mil-horAuns

Šī diena veicinās domas par mājām, vecākiem un dzīves apstākļiem kopumā. Iespējams, būsi sentimentāls un tavs prāts virzīsies pie ģimenes vien, pārdomāsi, ko un kā varētu aizvien vairāk uzlabot. Tev var nākties atmaksāt parādu saviem radiniekiem – tādu, par ko, iespējams, esi pilnīgi aizmirsis.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien tev būs nepieciešams meklēt un apstrādāt informāciju. Tev, visticamāk, būs jāmēģina atrisināt kādas ģimenes nepatikšanas. Nāksies piedalīties pārrunās ar radiniekiem, draugiem un/vai kaimiņiem. Gatavojies nopietnai sarunai, taču kopīgiem spēkiem būs iespējams rast risinājumu.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien visas sarunas virzīsies par un ap sadzīves problēmām, vietējiem apstākļiem un ģimenes komunikāciju. Dienas kārtībā var parādīties kāda lieta, kas saistīta ar īpašuma apsaimniekošanu vai līdzīgu objektu, situāciju. Kad sadarbojies ar saviem kolēģiem vai biznesa partneriem, vadītājiem, klientiem – izrādi interesi arī par viņu ieteikumiem un viedokļiem.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Tava rīcība vairāk nekā parasti ietekmēs tavu noskaņojumu, veselību, ģimenes stāvokli, komunikācijas spēju, kā arī tavas personīgās vajadzības un vēlmes, tostarp visnozīmīgākās. Tevi ļoti var pārsteigt kāda tikšanās, jaunumi.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien, iespējams, sajutīsies nelāgi, taču vairāk tā varētu būt klasificējama kā tavas darbības profesionālā kaite. Ja novēro, ka nejūties visai labi, vispirms mēģini nomierināt sevi, nevis satraukt ar nejaukām domām. Ļoti iespējams, ka šīs sajūtas nav nekas vairāk kā pārlieku lielas slodzes, noguruma rezultāts.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien pat tavas vislabākās attiecības varētu tikt aptraipītas ar nelielām nesaskaņām. Ja izvērtīsies strīds vai konflikts, visticamāk kādi konkrēti un noteikti apstākļi būs tam par pamatu. Iespējams, kaut kas, kas bijis pavisam nesenā pagātnē.

 

 

svari-mil-horSvari

Šī būs laba diena, lai apspriestu nelielas sadzīves problēmas un šobrīd aktuālos profesionālos jautājumus. Tas varētu būt grūti, lai tu veiksmīgi spētu koordinēt savas ģimenes un darba intereses, kā arī līdzsvarotu savus profesionālos mērķus ar personīgajām vēlmēm.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Neieplāno šajā dienā svarīgas sarunas. Varbūtība, ka sasniegsi savus mērķus un pareizos rezultātus, ir diezgan augsta, taču ceļā uz to nāksies tērēt daudz laika, atrisinot dažādas problēmas un pārpratumus.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Tavi partneri vai radinieki varētu pieprasīt daļu tava īpašuma. Iespējami dažāda mēroga konflikti, un iespēja, ka reaģēsi asi pat uz sīkumiem, ir paaugstināta. Tev jācenšas savaldīt savas emocijas un uz salīdzinošiem sīkumiem iemācīties reaģēt pēc iespējas mierīgāk.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Tev vajadzētu pievērst uzmanību tam, ko tu saki. Esi tik kritisks pret sevi, cik vien iespējams un, ja kādam ko aizrādi vai vēlies izteikt pamatotus pārmetumus, dari to diplomātiski. Iespējams, tev par kaut ko būs pilnīga taisnība, taču tu nespēsi skaidri definēt savas domas un jūtas. Ieteicams izvēlēties pareizos vārdus un nodrošināties ar pārliecinošiem faktiem.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Tev vajadzētu būt uzmanīgākam savā ikdienas dzīvē – nesajauc intuīciju ar veselo saprātu. Pievērs lielāku uzmanību savai apkārtnei, iespējams, vajadzētu ko uzlabot. Šodien ieteicams atturēties no kaut kāda pirkuma pasūtīšanas vai lielu izvēļu izdarīšanas.

 

 

zivis-mil-horZivis

Tava emocionalitāte šodien kļūs vēl spēcīgāka. Tev būs jāspēj atrast pareizais līdzsvars starp tavām jūtām un veselo saprātu, citādi komunikācija ar cilvēkiem būs ļoti grūta. Var gadīties arī situācijas, kad radīsies apjukums, iespējami arī šādi tādi pārpratumi.

 

 

Lai tev brīnišķīga šī diena!

Iepriekšējais rakstsSpeciālā reisā no Rīgas uz Stokholmu šodien dosies “Tallink” prāmis
Nākamais rakstsKas īsti notiek ar airBaltic lidmašīnām dīkstāves laikā?