Dienas pirmā puse būs diezgan drudžaina. Zvaigznes neiesaka risināt jebkuru lietu, kas var novest pie pārmērīgas emocionalitātes. Būs grūtāk kontrolēt savas jūtas un emocijas. Otrā dienas puse kļūs daudz pozitīvāka. Varēsi iepazīties ar jauniem, interesantiem cilvēkiem un iegūt pareizos kontaktus.

 

auns-mil-horAuns

Dienas apstākļi veicinās cēlsirdību, aktivitāti un atvērtību. Tavas darbības var virzīt degsme, bet tajā pašā laikā, tas var būt kāda tev nozīmīga cilvēka viedoklis. Šis ir labs laiks jebkuriem jautājumiem, kas saistīti ar pēcdiploma izglītību, ceļošanu un jebkādu zināšanu paplašināšanu.

 

versis-mil-horVērsis
Zvaigznes iesaka būt piesardzīgam ar tām lietām, kas šodien ir jāpaveic. Neskatoties uz tavu optimistisko un kauninieciski noskaņoto garu, tev var nebūt pilnīgas kontroles pār dažādām situācijām. No otras puses, tādas īpašības kā konservatīvisms, lēnprātība un pragmatisms, šodien jāpielieto mērenās devās, pretējā gadījumā tavs viedoklis netiks uzklausīts.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien panākt savstarpējo sapratni ar tavu partneri, visticamāk, paliks nereāls sapnis. Neskatoties uz šī zvaigznāja pārstāvju standarta interpretāciju, vari būt diezgan pragmatisks. Iespējams, bieži domāsi par materiālo dzīves pusi, kamēr tavai otrajai pusītei būs tieksme demonstrēt ideālismu un nekonsekvenci.

 

vezis-mil-horVēzis

Mēģini atrast papildu pozitīvās puses savās ikdienas lietās. Dažādo tās. To darot, tu sajutīsi nepieciešamo entuziasma devu, un darbi plūdīs daudz efektīvāk. Šodien tu vari būt ļoti ieinteresēts sadarboties ar cilvēkiem no dažādām kultūrām, valstīm un tādām personām, kuru skatījums uz dzīvi krietni atšķiras.

 

lauva-mil-horLauva
Šī ir laba diena atpūtai. Vari mēģināt realizēt sevi jomās, kas tev ir saistošas. Ļauj sev pilnībā parādīt savus dabiskos talantus un prasmes. Šis ir arī ideāls laiks, lai palīdzētu saviem bērniem, īpaši, ja tu vēlies atmodināt savu radošumu vai cēlsirdību.

 

jaunava-mil-horJaunava

Centies izzināt kādas norises specifiku, apzinoties, kas ir tās nianses, kas tev var lieti noderēt. Šodien vari panākt zināmu labumu, pateicoties savai iedzimtajai elastībai, novērošanas spējām un gatavībai mācīties. Zvaigznes tomēr brīdina, ka šī nav vislabvēlīgākā diena tev.

 

svari-mil-horSvari

Šodien tu visai bieži vari būt  pārņemts ar vēlmi mainīt savu apkārtni. Visticamāk, aktīvi vēlēsies izzināt jaunas lietas un norises. Centīsies nodibināt saikni ar citvalstu pārstāvjiem. Tev var būt interese par ekskursijām un ceļojumiem. Ja esi nolēmis īstenot kādu svarīgu notikumu, tev vajadzētu būt tālredzīgam. Pirms sākt to, pārliecinies un apsver visus plusus un mīnusus.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Tev šodien vajadzētu domāt par materiālajām lietām. Neatkarīgi no tava īpašuma, zvaigznes mudina sākt apsvērt arī citas lietas, kas, tavuprāt, ir patiesi vērtīgas. Tās var būt kādas zināšanas, kontakti, grāmatas vai atsevišķi, vērtīgi priekšmeti.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien vari sasniegt vislielākos panākumus, ja paliksi tu pats. Ja vēlies ieviest būtiskas izmaiņas savā dzīvē, tev nevajadzētu lieki aizkavēt savus nodomus – dažas lietas var paveikt šajā pašā dienā! Šodien elastība, atjautība un neatkarība palīdzēs cīņā ar nepatīkamiem pienākumiem vai pārliekas atbildības.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Tava vēlme pēc vientulības šodien var cīnīties ar vajadzību izpētīt, socializēties, izzināt citu viedokļus un palikt informētam par sociālās dzīves un pasaules notikumiem. Šis ir piemērots laiks pašmācībai. Planētas norāda, ka šodien vari satikt līdzīgi domājošus cilvēkus, īpaši, ja parādīsi savu unikālo viedokli, kas neiederas daudzās sistēmās.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien tu uz laiku varēsi aizmirst par nelielām un pamatīgākām problēmām, kā arī aizkavēt nenovēršamo. Šis ir veiksmīgs brīdis, lai panāktu daudz draudzīgākas un fiziski tuvākas attiecības ar tavu dzīvesbiedru vai biznesa partneri. Tev būs iespēja atrast kopīgu valodu ar savu kritiķi vai pretinieku.

 

zivis-mil-horZivis

Tava tiekšanās pēc augstākām vērtībām būs visai dabiska šodien. Tomēr tādas īpašības kā apņēmība, neatlaidība un iniciatīva – noteikti pietrūks. Ja tu patiešām vēlies panākt savu mērķi, tev vajadzētu pavadīt šo dienu, lai pārbaudītu savas patiesās spējas. Planētas norāda, lai izvērtē jebkuru situāciju no dažādiem skatu leņķiem.

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsPēc smagas avārijas pie Ādažiem ievērojams sastrēgums
Nākamais rakstsDroši zināms, ka kļūs ievērojami vēsāks – kad tas notiks?