auns-mil-horAuns

Auni nevelta ilgu laiku pārdomām – ja rodas ideja, tad uzreiz ķeras pie tās realizēšanas, neskatoties uz apkārtējo izteikto kritiku.  Šodien kritiskas piezīmes Aunus varētu īpaši aizskart un izsaukt pat agresiju. Paturi prātā, ka apkārtējie grib tikai palīdzēt un viņu sniegtie padomi varētu būt diezgan vērtīgi, tādēļ pirms dodies uzbrukumā, ieklausies un izvērtē.

 

versis-mil-horVērsis

Vērši mīl pieturēties pie savām idejām un rīcības plāna un reti kad uzspiež savu viedokli citiem. Šodien sarunās ar citiem būsi diezgan uzstājīgs. Ja jūti aizdomas, ka tas var novest pie konflikta, atkāpies pāris soļus atpakaļ. Tu taču zini, cik kaitinošas ir citu pamācības

 

dvini-mil-horDvīņi

Dvīņi ir viena no zīmēm, kas visvairāk sajutīs uz savas ādas zvaigžņu stāvokli. Parasti tu mīli uzsākt sarunu tāpat vien, lai papļāpātu, taču šodien būsi diezgan kaujinieciskā noskaņojumā un apkārtējie īsti nezinās, kā reaģēt. Daļai var tīri labi patikt iepazīt šo tavu personības pusi, taču daļa var justies satraukti vai aizvainoti.

 

vezis-mil-hor

Vēzis

Vēži, tāpat kā Dvīņi, šodien būs planētu iespaidoti. Gaidāmi tevis izraisīt strīdi un konflikti mājās vai saskarsmē ar tuvākajiem draugiem. Uzmanies, lai neaizstāvētu savu viedokli pārlieku spēcīgi, pat tad, ja esi pārliecināts, ka taisnība ir tavā pusē.

 

lauva-mil-horLauva

Arī Lauvas ietekmēs pašreizējais zvaigžņu stāvoklis. Šajā zīmē dzimušie par pašcieņas trūkumu sūdzēties nevar un viņu kvēlākā vēlme ir kļūt par paraugu citiem, tādēļ tad, kad viņu idejas tiek apstrīdētas, mēdz kļūt diezgan agresīvi. Ar šādu situāciju var nākties saskarties arī šodien.

 

jaunava-mil-horJaunava

Ņemot vērā, ka šajā zīmē dzimušie spēj būt elastīgi un pielāgoties dažādiem apstākļiem, šī brīža zvaigžņu stāvoklis Jaunavas neietekmēs. Centies nedaudz izolēties no apkārtējiem, lai lieki netiktu traucēts.

 

svari-mil-horSvari

Svari būs nedaudz izsisti no līdzsvara. Lai gan bieži vien esi tas, kurš uzņemas vadību pār dažādām debatēm, cenšoties nodrošināt vienlīdzīgas iespējas visiem izteikties un tikt uzklausītiem, var gadīties, ka vēlēsies pieturēties pie vienas konkrētas savas idejas vai viedokļa, kā rezultātā situāciju vēl vairāk sašķobīsi. Mēģini izvairīties no sava viedokļa izpaušanas dažādās diskusijās, kur tas nav nepieciešams un ļauj citiem pašiem tikt galā ar savām problēmām.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Skorpioni nav īpaši komunikabli cilvēki, tomēr kļūst manāmi skaļi, dzirdot kritiku vai apvainojumus. Šodien, iespējams, nāksies uzsākt diskusijas, kurās pats nemaz nevēlies iesaistīties, kā rezultātā jutīsies aizkaitināts. Centies izvairīties no sarunām par sev ļoti tuvām tēmām.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Strēlnieki augstu novērtē savu pieredzi un zināšanas, tādēļ gadījumos, kad kāds to cenšas apstrīdēt, viņi mēdz zaudēt savaldību.  Dažkārt tas var kaitēt, tomēr dažkārt nākt tev par labu. Ja nepieciešams, esi nežēlīgs pret tiem, kuri izrāda necieņu pret tevi.
 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Mežāžus pašreizējais zvaigžņu stāvoklis sevišķi neietekmēs. Gan tādēļ, ka Mežāži paši par sevi ir gana spēcīga zīme, gan tādēļ, ka viņi nav ārišķīgi un pārlieku atklāti cilvēki. Nepatikšanas varētu sagādāt vien kāds no apkārtējiem, rīkojoties vai runājot nepieņemami. Lai nu kā, tu būsi spējīgs turēties pretī šīm provokācijām.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Zvaigžņu stāvoklis šīs zīmes pārstāvjiem pastiprinās it visas rakstura iezīmes – gan labās, gan ne tik labās. Centies turēt sevi grožos, nedarīt un neteikt ko tādu, ko rītdien jau būs par vēlu labot un varētu nākties nožēlot.

 

 

zivis-mil-horZivis

Zvaigznes uz Zivīm atstās diezgan lielu iespaidu, kas varētu sagādāt zināmas neērtības. Tavā dabā šodien būs skaļi izteikt dažādus spriedumus, taču esi uzmanīgs, jo jau pēc brīža vari teikto nožēlot. Labāk izvēlies paklusēt.
 

Lielisku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsNopietnā negadījumā Jelgavā iesaistīts mediķu auto – FOTO
Nākamais rakstsRīts sācies ar ziņu par lielu nelaimi Mālpils pusē