Dienas pirmā puse visai produktīva mājsaimniecības darbiem. Tos paveiksi rūpīgi un tas dos lielu gandarījumu. Ikdienas problēmas nekādi nespēs sabojāt tavu labo omu. Ko vēl zvaigznes sola 28.jūnijam?

 

auns-mil-horAuns

Šodien darba un dažādu mazu uzdevumu būs vairāk kā ierasts. Nebēdā, ja ar kādu tomēr neizdodas tikt galā. Izvairies no amorāliem priekšlikumiem, pat tad, ja tādu izsaka vadība vai foršs kolēģis. Šodien būs grūti koncentrēties uz sīkumiem.

 

 

versis-mil-horVērsis

Tava apetīte tikai pieaugs, jo šķitīs, ka esi pelnījis vairāk. Tas attieksies uz daudzām dzīves jomām un situācijām. Piemēram, brīvdienās pieticīgāku apartamentu vietā izvēloties pašus dārgākos. Neesi alkatīgs!

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Vēlēsies uzlabot savus darba un dzīves apstākļus – un tas ir tikai dabiski. Tomēr neļaujies pārlieku optimistiskiem sapņiem un negaidi pārāk daudz. Ikdienas darbi prasīs daudz enerģijas, būs jāmeklē iespēja nedaudz atvilkt elpu. Esi gatavs pārcelt neizdarītos darbus un nerealizētos plānus.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Daudzas no lietām, kas notiks ap tevi (kaut uz ielas, darbā vai sabiedriskajā transportā) būs pretrunā ar tavu dzīves filozofiju vai padomiem, kurus tev devuši cienījami cilvēki. Lai atgūtu ticību saviem ideāliem, rīkojies saskaņā ar tiem.

 

 

lauva-mil-horLauva

Tev ir divas izvēles – vai nu dzīvot saskaņā ar savām iespējām vai meklēt kādu, kurš tevi sponsorēs. Tavs lepnums gan vienalga neļautu to darīt. Tiesa, morālu atbalstu vai labu padomu tev neliegs neviens, kuru uzrunāsi.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Tavas lieliskās komunikācijas spējas lieti noderēs tiešā dialogā ar partneri, klientu vai konkurentu. Šodien būsi nedaudz ekstravagants, augstprātīgs vai sentimentāls. Tev nepatiks nospiedošā sajūta, kad jāmērojas ar kāda autoritāti, zināšanām, izglītību vai sociālo statusu.

 

 

svari-mil-horSvari

Pievērs lielāku uzmanību savai veselībai, īpaši, ja ir kādas hroniskas kaites vai saskarsme ar potenciāliem slimību pārnēsātājiem. Dubulto piesardzību, tas palīdzēs izvairīties no saslimšanām.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Ne visas tavas radošās idejas iespējams realizēt jau tuvākajā nākotnē. Vēl nav izkristalizējušās svarīgas detaļas, tāpat tava teorētiskā bāze arīdzan var vēl nebūt pilnībā gatava. Tavu domubiedru padomiem šodien nebūs lielas vērtības, pat ja tiek pasniegti “es visu zinu labāk” tonī.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Jautrību pie malas, šobrīd galvenais fokuss atkal ir uz darbu un mājas dzīvi. Šodien nebūs viegli apmierināt apkārtējo, īpaši priekšniecības un vecāku vēlmes. Rutīnas ietekmē vari sākt zaudēt ticību dažiem ideāliem, kurus augstā cieņā turi jau kopš bērnības.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Pieaugs tava interese juridiskajās, zinātnes un sociālajās problēmās. Ja esi nodarbināts kādā no šīm jomām, gūsi lielus panākumus. Strīdīgās diskusijās tev nebūs grūti atrasts savus atbalsta punktus un noturēt pozīcijas un reputāciju.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Jebkuras darbības, kas saistītas ar veselības uzlabošanu, parādu nomaksu vai kāda pasūtījuma rūpīgu izpildi būs ļoti nozīmīgas. Uzmanīgi finanšu jomā – ievēro morāles un ētikas normas.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien pavisam noteikti izvairies no augstprātīgas attieksmes. Būs grūti uzņemties iedvesmotāja, vadītāja vai autoritatīva cilvēka lomu. Labāk vienkārši būt pašam sev.

 

Lai iedvesmas un panākumiem bagāta diena!

 

Iepriekšējais rakstsŠausmīgi notikumi Līgo svētku priekšvakarā risinājušies Jēkabpilī
Nākamais rakstsCerības mirst pēdējās: Līdz pirmdienas vakaram piecgadīgo Evitu nav izdevies atrast