Pirmā dienas daļa ir labvēlīga, lai iepirktos, iegādātos kaut ko ne tikai noderīgu, bet arī patīkamu. Atjauno garderobi un aksesuāru arsenālu. Veiksmīga diena kosmētiskajām procedūrām. Iespējams iegūt interesantas paziņas. Dienas otrajā pusē nav ieteicams plānot jebkādas lielas iniciatīvas.

 

auns-mil-horAuns

Zvaigznes iesaka izmantot dienasgaismas stundas atpūtai un relaksācijai. Samazini stresu līdz minimumam un mēģini bagātināt dienu ar pozitīviem iespaidiem. Dienas beigās kāda  situācija var iziet no kontroles. Labākais risinājums – neiejaukties tajā.

 

 

versis-mil-horVērsis
Šī diena tev paredz vieglu un ātru pakļaušanos dusmām. Mēģini saglabāt mieru par katru cenu. Ja tev ir bail no netīriem trikiem, nepieņem jebkādus kardinālus lēmumus. Virzies uz savu mērķi ar maziem soļiem, pastāvīgi pārbaudi savas darbības atbilstoši pašreizējai situācijai.

 

dvini-mil-horDvīņi

Zvaigznes norāda, ka nav labākais brīdis jebkādiem solījumiem un saistībām. Rūpīgi apsver ikvienu savu darbību. Tomēr dažas problēmas patiesībā ir tikai tavu iedomu augļi. Zvaigznes iesaka  nepievērst uzmanību savām un citu garastāvokļa svārstībām vai gaumei, rīt jau viss šķitīs citās krāsās.

 

vezis-mil-horVēzis      

Esi īpaši uzmanīgs šodien izvēloties draugus un sabiedrotos: mīklas un intrigas var  ieskaut tevi šajā dienā. Planētu stāvoklis iezīmē, ka tu šobrīd esi uz pareizā ceļa, taču tas nenozīmē, ka tu drīksti atslābināties un palaist visu pašplūsmā.

 

lauva-mil-horLauva

Zvaigznes norāda, ka nav izslēgts, ka šodien kāds rīkosies negodīgi vai divkosīgi, parādot arī savu skopumu. Esi ļoti uzmanīgs, sazinoties ar klientiem un konkurentiem. Nav ieteicams parakstīt jebkādus līgumus vai iesaistīties apspriedēs.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Planētu stāvoklis norāda, ka šis nav labs laiks jebkādu svarīgu, stratēģisku lēmumu pieņemšanai. Centies būt draudzīgs, atvērts un atsaucīgs, kā arī diplomātisks komunikācijā ar citiem cilvēkiem. Ja šodien kādi plāni pilnībā zaudē savus  jēgu, labāk atcel būtisku vizīti turpmākajās dienās, jo ir iespējamas kavēšanās un organizatoriskās domstarpības.

 

 

svari-mil-horSvari

Šī ir diena, kas piemērota spēlēm, komunikācijai, vieglām ideju apmaiņām un jaunumiem. Pārmērīga slodze acīmredzami nav piemērota šai dienai. Tomēr šis nav labākais brīdis, lai veidotu attiecības, meklētu taisnību un vainīgos. Planētas iezīmē, ka tev nevajadzētu darboties kā starpniekam vai galvotājam.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien zvaigznes iezīmē neparedzētas izmaiņas tavos plānos, nav izslēgtas asas sadursmes mājsaimniecības jautājumos. Līdz vakaram situācija būs diezgan saspringta. Ir iespējams, ka nāksies celties salīdzinoši agri vai no rīta būs steidzami jāpalīdz kādam.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks
Pat visvienkāršākās darbības šodien var kļūt par neveiksmi. Jo īpaši šī situācija ir nelabvēlīga stiprā dzimuma šī zvaigznāja pārstāvjiem. Būs divtik grūti pārvaldīt savas spontānās reakcijas. Izmanto šo periodu, lai censtos normalizēt spriedzi un veiktu dažas koncesijas savā ikdienā.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šīs dienas atmosfēra nodrošinās papildu enerģiju. Attiecības ar cilvēkiem tavā mājsaimniecībā un/vai ar kolēģiem var nebūt tik gludas. Ja ir kaut kas tāds, kas tev nepatīk laulībā vai romantiskajās attiecībās, vari šodien justies pastāvīgi nervozs, nespējot teju ne uz brīdi relaksēties. Ļoti iespējams, ka šajā dienā tev nāksies paļauties tikai uz sevi.
 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs
Zvaigznes norāda, ka pastāv iespēja sadursmēm ar citiem cilvēkiem tavās mājās, īpaši bērniem. Centies pārskatīt situāciju un neļaujies pārmērīgam stresam, jo, visticamāk, tam nebūs patiesa iemesla. Necenties šodien ikvienam kaut ko pierādīt, tai skaitā sev pašam.

 

zivis-mil-horZivis
Daži jautājumi var pieprasīt pastāvīgu tavu uzmanību, kas galu galā tev var sākt šķist nebūtiski. Šajā dienā nepaļaujies vien uz sevi, labāk izmanto dažu citu avotu palīdzību. Tu, iespējams, ļausi dažiem no saviem talantiem izpausties citu acīs.

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsPēc atlaišanas dramatiski mainījusies bijušā LNT diktora dzīve
Nākamais rakstsInfektologs Dumpis nāk klajā ar drūmu prognozi