Šodien vēlams dienu pavadīt produktīvi un izmantot darba sparu. Esi atvērts jaunām idejām un savu ideju kritikai. 

 

auns-mil-horAuns

Auni, lai arī garā šķiet spēcīgi, bieži vien nav pārāk izturīgi. Nereti ar joni iesāktie darbi tiek atstāti novārtā, jo nepietiek spēka vai vēlēšanās tos pabeigt. Lai nu kā, šodien Auni spēs gan veiksmīgi uzsākt, gan novest līdz finiša taisnei jebkuru darba uzdevumu. Daļa šīs zīmes pārstāvju varētu divtik sāpīgi reaģēt uz kritiku vai padomu sniegšanu.

 

versis-mil-hor

Vērsis

Vērši šodien vēlēsies ieslēgties četrās sienās un netraucēti darīt savu darāmo, kas, visticamāk, nesīs pozitīvus rezultātus. Piedomā, ko runā un, ko dari, esot saskarsmē ar apkārtējiem, sevišķi augstāk stāvošām personām

 

dvini-mil-horDvīņi

Dvīņiem jābūt gataviem vai nu uz visu vai neko. Sarunas, kurās šodien iesaistīsies, visticamāk nebūs klačas vai ikdienas apjautāšanās par garastāvokli un jaunumiem tavā vai sarunas biedra dzīvē. Notiks garu un plašu tēmu apspriešana un tavas ausis tiks pierunātas pilnas līdz malām.

 

vezis-mil-horVēzis

Uzmanies no konfliktiem ar ģimeni un tuvākajiem draugiem – tie var izvērsties diezgan karsti, taču nekādu pozitīvu rezultātu nenesīs. Lai gan parasti izvairīšanās no sarunām un debatēm nav tā labākā ideja, šodien runāšana būs sudrabs, bet klusēšana – zelts.

 


lauva-mil-horLauva

Tā kā situācijas, kad tavs viedoklis netiek ņemts vērā, tevi var pamatīgi aizskart, esi piesardzīgs. Šodien apkārtējo pašpārliecība būs pacēlusies debesīs, kā rezultātā tevis teiktais var tikt laists gar ausīm. Centies neuztvert to personīgi.

 


jaunava-mil-horJaunava

Jaunavām laba diena, lai iesāktu jaunus un sarežģītus projektus. Nevienam nav tāds ķēriens uz detaļām kā Jaunavas zīmē dzimušajiem. Šie projekti prasa sīkstu un pacietīgu darbu un šodien jutīsies gana pārliecināts par savu spēju tos paveikt.

 

svari-mil-horSvari

Svariem šodien konflikti nav gaidāmi, taču citu vidū tie var izcelties. Apkārtējie būs ietiepīgi un stūrgalvīgi, jebkurš traucēklis vai novirze no normas viņus viegli izsitīs no sliedēm. Centies ieņemt neitrālu pozīciju un šajos strīdos neiejaukties.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Skorpioniem vajadzētu uzmanīties no pašreizējā zvaigžņu stāvokļa –  ar vienu dzēlienu to gar zemi nenoliksi. Parasti tev nav problēmu argumentos un strīdos gūt pārsvaru, taču šodien tavas stratēģijas nestrādās un, ļoti iespējams, tiksi pamatīgi iemīts zemē.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Strēlnieki mīl steidzīgi pabeigt darāmo, lai varētu doties mājup, kur var mierīgi būt vienatnē, ar savām domām. Šodien, pretēji ierastajam, vairāk laika vēlēsies veltīt darbam. Izmanto to, padarot jau uz priekšdienām plānotos darbus, lai dienās, kad darba spars rimsies, vari vairāk nodoties savām lietām.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Mežāži jau paši par sevi ir strādīgi cilvēki, taču tagad būsi vēl vairāk ieinteresēts darbus padarīt un padarīt tos labi, vēlmi būt ievērotam un novērtētam noliekot malā. Labvēlīga diena dažādu nopietnu soļu speršanai savā dzīvē, no kuriem iepriekš baidījies.

 


udensvirs-mil-hor
Ūdensvīrs

Ūdensvīri strīdos šodien būs īpaši nepiekāpīgi. Lai gan ierasti argumentos ātrāk vai vēlāk esi gatavs uz kompromisu, šodien ne pa kam negribēsi piekāpties un turēsies pie sava viedokļa visas dienas vai pat vairāku dienu garumā. Ņem vērā, ka gūt pārākumu konfliktos var būt teju neiespējami.

 

zivis-mil-hor

Zivis

Zivis, netipiski sev, šodien vairāk domās paši par sevi, nevis veltīs laiku citu problēmu risināšanai, līdzi jušanai un  uzklausīšanai. Izmanto šo dienu savas labsajūtas uzlabošanai un sev tīkamām nodarbēm, taču uzmanies, lai apkārtējie aizdomas, ka esi pret viņiem uzgriezis muguru.

 

Iepriekšējais rakstsPēc ilgākas pakaļdzīšanās Latgalē šoferītis nāk klajā ar priekšlikumu likumsargiem
Nākamais rakstsDiemžēl liela nelaime otrdien notikusi uz Siguldas šosejas – VIDEO