Dienas pirmajā pusē ievērojami pieaugs optimisms un entuziasms. Taču tev neveiksies lietās, ko darīsi steigā, tāpēc strādā lēnāk un ar lielāku atbildību, uzmanību. Izvairies arī no pārlieku lielām novitātēm, to vietā dod priekšroku pārbaudītām vērtībām un darba metodēm. Ieklausies savā iekšējā balsī.

 

 

auns-mil-horAuns

Šī diena nebūs visai piemērota lietām, kas saistītas ar personīgo biznesu. Dienas vidus būs periods, kad saņemsi un apstrādāsi visvairāk informācijas. To lieliski vari izmantot dažādās sapulcēs, īsos braucienos un iesaistoties diskusijās. Jābūt gatavam dažādām variācijām sarunās, kā arī viedokļiem, pretrunīgai informācijai un, iespējams, pat konfliktu risināšanai.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien tev nopietni vajadzētu pievērsties iesāktajiem darbiem. Koncentrējies arī uz lietām un situācijām, kas tiešā veidā saistītas ar tavu finansiālo situāciju un datiem. Kaut ko iegādājoties vai aizpildot kādus dokumentus, vajadzētu būt īpaši uzmanīgam, jo ir diezgan liela iespējamība pieļaut kļūdas.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Visas dienas garumā tu būsi sociāli aktīvs, zinātkārs, dodot priekšroku loģiskajai domāšanai, veselajam saprātam. Neļauj emocijām valdīt pār sevi. Ja esi dzimis jūnija vidū, iespējams, sanāks sapīties argumentos pret kādu autoritatīvu personu. Tas var radīt satraukumu.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Neuzsāc nekādus jaunus projektus, jo īpaši ambiciozus un lielus. Rīta pusē velti laiku, cik iespējams, atpūtai un nepievērsties nekādiem svarīgiem jautājumiem, tos pietaupi pēcpusdienai. Šodien dodies pastaigāties, sarunājies ar cilvēkiem un pavadi laiku sev tīkamā kompānijā. Tādējādi spēsi krietni vairot savu enerģijas līmeni.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien centies vairāk pievērsties relaksācijai un neformālai komunikācijai. Tomēr nevajadzētu ļauties pilnīgai un nekontrolētai brīvībai un visatļautībai. Rūpīgi apdomā un apstrādā iegūtu informāciju, nepaļaujies uz nepārbaudītiem faktiem.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien ļoti svarīgas būs dažādas nianses, kas saistītas ar tavu profesionālo darbību. Iespējams, ļoti aktīvi nāksies komunicēt ar kolēģiem, pat vadību. Taču, diemžēl, šīs sarunas varētu nebūt diez ko produktīvas. Ja iespējams, pārcel šādas sarunas uz citu dienu.

 

 

svari-mil-horSvari

Šodien velti laiku, lai komunicētu ar cilvēkiem, mācīties un meklēt informāciju, kas nepieciešama dažādu darbu paveikšanai. Neformālā komunikācija šodien būs daudz vērtīgāka nekā konkrēti, dzelžaini noteikumi. Visproduktīvākais solās būt vakars pēc plkst. 19:00.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Dienas pirmajā pusē tev vajadzētu dot priekšroku nelieliem praktiska rakstura darbiem un/vai tādām biznesa niansēm kā finanšu pārskatu rediģēšana. Iespējams, saņemsi dažāda veida pretrunīgu informāciju. Iespējams, pat nāksies sastapties ar konfrontāciju. Var izcelties strīds ar kādu tuvu cilvēku, kaimiņu vai valsts amatpersonu.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien ļoti labprāt pildīsi aizstāvja, informatora vai citu aizstāvja lomu. Tevi uzkurinās pretestība, var izvērsties asas diskusijas. Tomēr negaidi, kamēr pretinieki padosies, bet labāk visu atrisini pats. Dienas beigās vari konstatēt, ka sabiedrotie zaudējuši interesi tevi atbalstīt.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Rīta pusi un pēcpusdienu pilnībā velti ikdienas darbiem. Nesavelc pārāk cieši savas robežas un neprasi neiespējami daudz no citiem cilvēkiem. Tā vietā modri seko līdzi, vai visas lietas notiek tā, kā tām jānotiek!

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šī diena veicina relaksāciju, neformāla rakstura saziņu un radošumu. Svarīgi pavadīt kādu laiku ar saviem bērniem vai citiem tuviniekiem. Lai gan dažos jautājumos tev un kolēģiem var būt krasi atšķirīgi uzskati, šīs domstarpības jūsu attiecības sabojāt nespēs.

 

 

zivis-mil-horZivis

Dienas laikā tevi galvenokārt interesēs dažādas intelektuālas darbības, komunikācija ar apkārtējiem. Paveic kādu nelielu mājas darbu. Ja paliksi mājās, pārliecinies, ka telefons ir ieslēgts – tevi noteikti centīsies sasniegt tuvie cilvēki!

 

 

Lai tev jauka šī diena!

Iepriekšējais raksts“Tā nav patiesība, ko jums tur saka!” Markus Riva vēršas pie faniem Krievijā
Nākamais raksts“Iebļāvos tā, ka mājā palika plaisas” – latvietis piedzīvo milzīgu dzīves pavērsienu