Dienas pirmajā pusē gaidāma īsa un neliela, bet tomēr finansiāla rakstura veiksme, kas var ielikt stabilu pamatu Jaunā gada sākumam. Šodien būs īpašas attiecības ar sievietēm – mīļoto vai kolēģēm.

 

auns-mil-horAuns

Auniem 30.decembris aizritēs romantiskā gaisotnē. Tiesa, emocijām būs maz sakara ar jūsu darbībām, gluži pretēji, tās samazinās kaisli un entuziasmu, raisīs bažas un pretrunas par nākotni. Labi, ka priekšā pāris brīvu dienu, lai sakārtotu domas.
 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien nepieņemiet svarīgus lēmumus, kas saistīti ar jūsu dzīvi, nedibiniet draudzību un nemeklējiet jaunas pazīšanās. Svarīgi, lai jūs pareizi novērtētu savus plānus un idejas, to potenciālu, citādi var tikt zaudēts daudz dārgā laika.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Sekojiet savai intuīcijai, šodien tā patiesi aizvedīs pie panākumiem vai cilvēkiem, kuri palīdzēs sasniegt jaunas virsotnes. Ja vēlaties attīstīt karjeru un iegūt jaunas zināšanas, tieši gada pēdējā darba diena var būt īstā!

 

 

vezis-mil-horVēzis

Visus ikdienas darbus paveiksiet ar vieglumu un patiku, jo enerģijas pietiks visam. Šodien pat varat tikt iesaistīts kādā pasākumā ar augstu risku un adrenalīna līmeni, bet rezultāts būs tā vērts!

 

 

lauva-mil-horLauva

Ļoti veiksmīga diena Lauvām, kuras strādā radošās profesijās. Jūsos ieklausīsies ikviens, kuru vēlēsieties uzrunāt. Kas attiecas uz privāto dzīvi, šī ir laba iespēja nogludināt iespējamās nesaskaņas.

 

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien būs sarežģīti koncentrēties darbam, kas prasa lielu iesaisti un daudz uzmanības. Parādīsies slinkums, sapņainība un, klau, tūlīt taču Jaunais gads! Būs sajūta, ka svētku atpūtu esat pelnījuši jau tagad – un kurš gan jums varēto to liegt?
 

 

svari-mil-horSvari

Diena rada brīnišķīgus apstākļus ikvienai no jūsu izpausmēm. Īstais laiks organizētājiem un darītājiem, māksliniekiem un vienkārši labiem sava amata meistariem.

 

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Smieklīgas un pat dīvainas situācijas iespējamas kā mājās, tā darbā. Ja esat dzimis novembra vidū, centieties neskaidrības un šaubas par nākotni pārāk cieši pie sirds neņemt!

 

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Intuīcija teiks priekšā tajos brīžos, kad neviens nespēs paskaidrot, kā rīkoties tālāk. Pieaugs vēlme zināt visu par pašmāju un pasaules notikumiem, skatīties ziņu un zinātniskās pārraides.
 

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Uzmanīgi ar finansēm – šodien ir pavisam viegli sajaukt vēlamo ar esošo, viena neuzmanība var atstāt paliekošas sekas. Par sevi nejauši atgādinās jau piemirsts cilvēks, kuram var būt liela loma 2022. gada plānos.

 

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Negaidiet savā ikdienas dzīvē kādus jaunus pagriezienus, vismaz šodien ne. Jūsu dabiskais šarms šodien izpaudīsies īpaši spilgti, piesaistot cilvēkus. Tomēr nedzīvojiet iedomu pasaulē!

 

 

zivis-mil-horZivis

Ja šodien nav intereses ne kalpot sabiedrībai, ne strādāt radoši vai iesaistīties intrigās, labāk vienkārši izgulieties! Tiesa, palikšana mājās var izdarīt lāča pakalpojumu, jo iespējams nosist daudz laika vienkārši bezmērķīgi klejojot internetā.

 

 

Radošu un ražīgu dienu!

Iepriekšējais rakstsSmaga avārija šorīt notikusi uz Rīgas apvedceļa – VIDEO
Nākamais rakstsTopošā ģimenes ārste brauc vakcinēt uz mājām – VIDEO