Šis ir lielisks brīdis, lai ieviestu jaunas vēsmas tavās  ģimenes attiecībās. Piemēram, pārsteigtu dzīvesbiedru ar dāvanu vai kaut ko īpašu, turklāt bez jebkāda iemesla. Ieteicams atcerēties par radinieku, kurš dzīvo tālu no tevis. 

 

auns-mil-horAuns

Šajā dienā tu vari uzdrošināties īstenot kādu visai drosmīgu eksperimentu ar savu izskatu. Kad pārnāksi no skaistumkopšanas salona, tavi draugi un radinieki, visticamāk, nespēs neizrādīt patiesu izbrīnu par redzēto. Daudzi uzskatīs, ka viņu priekšā ir pavisam cits cilvēks, kāds, ar pārsteidzoši pievilcīgu ārieni.

 

versis-mil-horVērsis

Tu šodien vari pavadīt visu dienu to cilvēku kompānijā, kurus patiesi mīli. Lai gan vairākas reizes būsiet viena soļa attālumā no asiem strīdiem, tu spēsi saglabāt gudru pieeju komunikācijai, kas nesabojās šo svētdienu ar smieklīgām cīņām.

 

dvini-mil-horDvīņi
Šajā dienā tev vajadzētu tērēt savu enerģiju gudri. Ja metīsies kādā ļoti darbietilpīgā uzdevumā, visticamāk, tā rezultāts būs katastrofāls spēku un enerģijas izsīkums. Nebaidies pateikt ! Atsakies no visiem lūgumiem palīdzēt draugiem vai radiem. Īsteno tikai tās lietas, kas ir patiešām svarīgas tev pašam!

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien tu vari apjaust, ka tev ir nepieciešams gudrs padomdevējs. Zināmi sarežģījumi un problēmjautājumi radīsies tavā dzīvē, ko, visticamāk, nebūsi spējīgs atrisināt paša spēkiem. Iespējams, zvanīsi draugam, kurš vairākkārt ir palīdzējis jau agrāk, tomēr var izrādīties, ka viņam  jau ir plāni šai svētdienai. Tas var mudināt vērsties pēc palīdzības pie kaimiņa.

 

lauva-mil-horLauva
Šaja dienā vari nopirkt kādu ļoti dārgu interjera elementu. Tā nepieciešamību var provocēt greizsirdība uz kādu draugu, kas mudinās realizēt to un iegūt iemeslu lepnumam. Vakarā tev radīsies vēl viens cēlonis apmierinājumam – kamēr būsi devies pastaigā, visticamāk, sastapsies ar personu, kuru neesi redzējis jau daudzus gadus.

 

jaunava-mil-horJaunava
Šajā dienā nav ieteicams uzticēties svešiniekiem. Persona, kura parādīsies tavā dzīvē var izrādīties krāpnieks. Tas būs kāds, kurš centīsies no tevis noslēpt savu mantkārīgo raksturu aiz pievilcīgās ārienes. Padomā divreiz pirms piekrīti kļūt par draugu cilvēkam, kuru esi saticis pavisam nejauši vai iepazinis internetā.

 

svari-mil-horSvari 

Šodien tev, iespējams, nāksies iekļūt parādos. Ļoti ticams, ka dosies iepirkties ar bērniem, kuri ieraudzīs kādu sen kārotu, lielisku spēļu ierīci. Visticamāk,  mēģināsi paskaidrot viņiem, ka šis objekts ir pārāk dārgs un, ka tā iegāde var attālināt no kāda  nākotnes plāna realizēšanas. Planētu stāvoklis uzsver, ka bērni var nesaprast tevi, kas var sekmēt situāciju, ka tev nāksies piekāpties un iegādāties šo lietu kredītā.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions
Tevi šodien piemeklēs nelielas neveiksmes visas dienas garumā. Vari pazaudēt kādu noteiktu, neaizvietojamu lietu, ko nebūs iespēja tik viegli iegādāties no jauna. Šī priekšmeta neesamība var apgrūtināt kāda plāna īstenošanu. Vakarā tevi var sagaidīt domstarpības vai kāds kuriozs atgadījums, kas saistīts ar tavu radinieku.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šajā dienā tev būs raksturīga paaugstināta aktivitāte. Iespējams,  labprāt uzņemsies dažādus darbietilpīgus uzdevumus, bez sajūtas, ka tie tevi vispār varētu nogurdināt. Pēc tam, kad būsi paveicot visu savu šīs dienas izaicinājumu sarakstu, iespējams, vēlēsies pavadīt aktīvi arī vakaru. Vari doties uz publisko peldbaseinu vai sporta zāli.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šajā dienā nebūs droši, ja ceļosi tālu projām no mājām. Vari izdzirdēt kādu apbrīnojamu ziņu, kas var mudināt pilnībā atteikties no taviem sākotnējiem šīs dienas plāniem. Ir iespējams, ka tev var kļūt slikti uz ceļa.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien tu, visticamāk, nespēsi pretoties kādas konkrētas personas šarmam. Tu dosies laukā, lai baudītu jautru kompāniju, pavadītu brīžus ar sev nozīmīgiem cilvēkiem. Šī pasākuma laikā  vari satiksies ar kādu burvīgu personu. Visticmāk, nevarēsi pretoties vēlmei flirtēt.

 

zivis-mil-horZivis

Zvaigznes sola, ka tev šodien būs daudz iemeslu sajūsmai. Vari iegādāties kaut ko. Šo lietu, visticamāk esi sapņojis iegūt savā īpašumā jau ilgu laiku. Tāpat pavadīsi daudz laika ar savu labāko draugu, un dienas beigās vari uzsākt romantiskas attiecības ar kādu personu, kura tev ir ļoti simpātiska.

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsĒģipte bez piramīdām. Ko vēl ir vērts redzēt?
Nākamais rakstsVai Jāņa pozīcijas ir apdraudētas? Jauni satricinājumi Agritas mīlas dzīvē!