Šodien nepieņemiet svarīgus lēmumus – intuīcija planētu mijiedarbības dēļ reizēm būs pretrunā ar veselo saprātu, kas lēmumu pieņemšanu padarīs visai sarežģītu. Ko vēl zvaigznes sola šai dienai?

 

 

auns-mil-horAuns

Radošas diena vai kāds neliels izbrauciens ārpus valsts aizritēs vienkārši lieliski. Daudz enerģijas paņem sava paziņu loka paplašināšana, bet jūsu ieguvumi no tā būs daudz lielāki kā gaidījāt.

 

 

versis-mil-horVērsis

Vērši būs neticami enerģiski gan privātajā dzīvē, gan darbā, ja reiz brīvdienās “paveicies” strādāt. Jūs pats vai kāds no ģimenes nāks klajā ar brīnišķīgu ideju, kas var uzlabot dzīvi mājās.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Jūsu veiksme šodien atkarīga ne tik daudz no jūsu pievilcības, šarma un izskata, bet gan drosmes un enerģijas. Šodien parādīsiet labus rezultātus jebkur, kur jāsacenšās ar citiem.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Dienas laikā būsiet enerģijas pārpilns – virziet to labu darbu darīšanai, sava materiālā stāvokļa uzlabošanai. Skriešana un pastaigas būs lielisks veids, kā uzturēt sevi formā.

 

 

lauva-mil-horLauva

Jūsu spējas ir uzlabojušās, izturība – būtiski pieaugusi, līdz ar to sasniegumi dažādās jomās izbrīnīs vienīgi konkurentus, bet ne jūs pašu. Aktīva diena, kuru vajadzētu pavadīt svaigā gaisā kopā ar ģimeni.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Enerģijas būs pietiekami, lai tiktu galā ar visiem darbiem, un vēl paliktu pāri. Ja jums trūkst ideju, palīdzēs ģimenes locekļi. Centieties lietām pieiet radoši.

 

 

svari-mil-horSvari

Starp daudzajiem draugiem un paziņām ir kāds, kurš spilgti izceļas. Šis cilvēks var kļūt par jūsu padomdevēju. Svarīga lēmuma pieņemšanu atlieciet uz jauno darba nedēļu.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Jūsu personīgie sasniegumi var ne tikai izraisīt citu cilvēku apbrīnu un sajūsmu, bet arī radīt jums papildu ienākumus. Padomājiet par to. Būsiet aktīvs un enerģisks līdz pat vēlai naktij.

.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Jutīsieties vienkārši lieliski un drosmes pilni. Ikviens, kurš to uzdrošināsies apšaubīt vai stāsies jums ceļā, tiks satriekts putekļos. Nē, ne jau ar fizisku spēku, bet jūsu runas dāvanām un aso mēli.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Tiksiet galā ar visām grūtībām, taču tam nepieciešama aktīva darbība un nedaudz drosmes. Kādas spilgtas personības dēļ varat nonākt nelielās nepatikšanās, tomēr šis pats cilvēks jums palīdzēs tikt no tām laukā.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Labvēlīga diena mīlestības pilnu, vienlīdzīgu attiecību stiprināšanai. Pavadiet laiku ar mīļoto, daloties savā redzējumā. Mierīga un harmoniska diena līdz pat vēlam vakaram.

 

 

zivis-mil-horZivis

Zivtiņas šodien var krist par upuri kāda daiļrunībai. Jebkuru informāciju, kuru šodien saņemta, atšķaidiet ar malku realitātes sajūtas un kārtīgu sāls šķipsnu.

 

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsVakcinēšanās pretinieks mājsēdes naktī uzspridzina auto; smagi cietusi policiste – VIDEO
Nākamais rakstsŪdrīša mājā Bolderājā notiek nelaime, izkļūt ārā – teju neiespējami! – VIDEO