Auns

Šodien atklāsi jaunu televīzijas pārraidi par kādu sev ļoti saistošu tēmu. Vakarā, pēc ikdienas pienākumu padarīšanas, pievērsīsies tās skatīšanai. Līdz tam nāksies tikt galā ar visdažādākajiem uzdevumiem gan mājās, gan darbā, komunicējot gan ar mājiniekiem, gan darba kolēģiem. Lielākoties savā starpā vienkārši apmainīsieties ar informāciju – svarīgas diskusijas nav gaidāmas.

 

 

Vērsis

Šo dienu pavadīsi uz pozitīva viļņa. Tevi iedvesmos kāda drauga profesionālās pieredzes stāsts, pateicoties kuram sev par mērķi nostādīsi līdzvērtīgu mērķu sasniegšanu savā darbā. Atceries, ka tev neizdosies sasniegt kāroto vienas dienas laikā, tādēļ sāc ar detalizēta plāna izveidošanu konkrētajam darbam. Padomā, cik daudz nāksies ieguldīt, lai sasniegtu savas karjeras virsotnes un kļūtu par īstu uzvarētāju.

 

 

Dvīņi

Šodien tavs trumpis būs dabas dotā apķērība. Tava iekšējā sajūta tevi nepievils un atradīsies īstajā vietā un laikā. Iespējams, saņemsi atbalstu no kādas augsti stāvošas personas, kura piekritīs palīdzēt tev ceļā uz spožu karjeru. Lai nu kā, tas nenozīmē, ka tavs profesionālais liktenis jau ir izlemts. Jāstrādā uzcītīgi, lai nepagurdams pierādītu, uz cik daudz ko esi spējīgs arī bez citu palīdzības.

 

 

Vēzis

Šo dienu aizvadīsi ne pārāk produktīvi. Laiski sapņosi par daudz un dažādām lietām tā vietā, lai ķertos klāt praktiskiem darbiem. Par laimi, tavs slinkums neatstās nepatīkamas sekas. Kamēr vien esi priekšniecības mīlulītis, tikmēr par savām pozīcijām vari justies droši. Neaizmirsti gan, ka šīs pozīcijas ir jāstiprina, piemēram, satiekot bosu, neaizmirsti izteikt kādu glaimojošu komplimentu par viņa sasniegumiem.

 

 

Lauva

Šodien atradīsi nelielu defektu kādā neaizvietojamā ierīcē mājās. Tev radīsies ideja – kādēļ gan sabojātās ierīces vietā neiegādāties jaunāku? Jau šovakar caurlūkosi internetu, lai iepazītos ar citu pircēju atsauksmēm un salīdzinātu dažādu ierīču parametrus. Šo pētījumu veikšanas gaitā, palaidīsi garām īpašu brīdi ģimenē.

 

 

Jaunava

Šodien par katru cenu aizstāvēsi savu viedokli pret augstāk stāvošiem oponentiem. Tavs priekšnieks uzreiz dos skaidru mājienu, ka tev labāk nevajadzētu viņam stāties pretī. Taču tu to ignorēsi, vēloties uzvarēt cīņā par taisnību. Diemžēl, šādi neizbēgsi no nepatīkamām sekām. Tās var būt visdažādākās un vissāpīgākā no tām – atbrīvošana no darba.

 

 

Svari

Šodien būsi nolaidīgs attiecībās ar saviem draugiem. Plānosi pavadīt šo vakaru vienatnē, līdz ar to atteiksies sniegt palīdzību labākajam draugam. Viņš, slēpdams aizvainojumu, atradīs risinājumu savām problēmām pats. Tomēr nebrīnies, ja vēlāk visi mēģinājumi viņu sazvanīt beigsies neveiksmīgi. Vari jau lēnām gatavoties tam, ka agrāk vai vēlāk nonāksi apgrieztā situācijā.

 

 

Skorpions

Šodien iekarosi savas otrās pusītes vecāku sirdis. Iepazīšanās ar viņiem tev šķitīs biedējoša un stresa pilna. Pirms tam piedomāsi pie katras sīkākās apģērba detaļas, kā arī piedomāsi pie veida, kā pastāstīt viņiem par saviem līdzšinējiem sasniegumiem. Tikšanās noritēs lieliski un viņi atzīs, ka tu esi viņu atvasei tik piemērots, cik vien var būt.

 

 

Strēlnieks

Šodien tevi aizkaitinās kāda tuvinieka uzvedība. Viņš ieradīsies ar kavēšanos un visu dienu strādās lēni, gluži kā amēba. Protams, tu centīsies veikt darbu patstāvīgi, paralēli pukojoties uz savu radagabalu.Diemžēl, vienatnē tev neizdosies tikt ar visiem pienākumiem un nāksies atzīt, ka šīs dienas pūliņi bijuši velti.

 

 

Mežāzis

Šodien spēsi novilkt rozā brilles, caur kurām skatījies uz kādu sev simpātisku personu. Beidzot sapratīsi, ka šis cilvēks ir pavisam citādāks, nekā sākotnēji šķita, turklāt viņā vari saskatīt vairāk mīnusus, nekā plusus. Neraugoties uz to, tev vēl nebūs gana daudz drosmes un iekšējā spēka, lai aizmirstu viņu pavisam, taču, soli pa solim, tev tas izdosies.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien cietīsi no kādas neaizvietojamas, darbam noderīgas lietas zaudēšanas. Vēlāk atklāsies, ka to bez atļaujas aizņēmies kāds no taviem kolēģiem. To uzzināsi tad, kad viņš šo lietu tev atgriezīs jau sabojātu. Tavā ziņā ir izlemt, vai ziņot par notikušo priekšniecībai, vai iegādāties jaunu aprīkojumu, bet, protams, par  savu naudu.

 

 

Zivis

Šodien vairāki notikumi liks tev pasmaidīt. Pateicoties humoram, dzīve šķitīs vieglāka un vienkāršāka. Tu pat nebaidīsies rotaļīgi ieteikt priekšniecībai kādas savas idejas. Ironiski, taču tavam bosam radīsies interese par tām. Lai nu kā, šāda veida situācijas nevajadzētu iekļaut savā ikdienā kā normu, taču ik pa laikam ir vērts pakāpties soli nost no striktajiem noteikumiem.

 

 

Lai jauka diena!

Iepriekšējais rakstsKlusajā sestdienā smaga avārija netālu no Dailes teātra – VIDEO
Nākamais rakstsHoroskopa zīmes, kurām APRĪLIS solās būt īpaši veiksmīgs