Šī diena tev nesīs jaunas idejas un ļaus baudīt savu plānu realizāciju. Tomēr vari piedzīvot arī kādu iekšējo konfliktu. Problēmas var sagādāt arī tava vēlme steigties. Tieši  šī iemesla dēļ, tev vajadzētu rūpīgāk plānot savus darbus.

 

auns-mil-horAuns
Diena radīs ideālus apstākļus tava garīgā spēka palielināšanai un brīvai videi bez šķēršļiem, kas būs piemēroti daudzu tavu vajadzību realizēšanā. Tava apetīte var pieaugt. Tu instinktīvi vari kļūt ieinteresēts savu zināšanu paplašināšanā un vēlēsies uzzināt par visu jauno, unikālo un neformālo.

 

 

versis-mil-horVērsis
Mēģini uz laiku novirzīties no vienmērīgā dienas ritma savā rīcībā un domās – esi aktīvāks, atsaucīgāks, esi drosmīgāks! Nekautrējies par savām iekšējām slepenajām vēlmēm un ambicioziem mērķiem. Planētas norāda, ka tu šajā dienā pilnībā nevarēsi paļauties uz savu tuvinieku palīdzību: viņu atbalsts var nest gan veiksmi, gan radīt pamatīgas galvassāpes.

 

 

 

dvini-mil-horDvīņi 

Planētu stāvoklis norāda, ka tev šodien var būt daudz lielāka interese sazināties ar saviem domubiedriem, nevis vienkārši jautri pavadīt laiku. Vari apjaust, ka tava nākotnes vīzija var šķist tik pievilcīgs un aizraujoša, ka  tu vari sākt mazāk uzmanības veltīt savai ģimenei, atmetot kādu radošu projektu un atsakoties pat no mierīga atvaļinājuma.

 

 

 

vezis-mil-horVēzis

Zvaigznes tev šodien paredz veiksmīgus pavērsienus profesionālajās lietās. Vari sajust patiesu triumfu, ja viss noritēs kā plānots; tevi neizsitīs no ierastā ritma un nepārsteigs pat šķēršļi. Tomēr pārliecinies, ka baudot savu spozmi, nenodari pāri saviem vistuvākajiem. Daži no tavas ģimenes, piemēram, vecāki var būt patiesi pārsteigti par taviem panākumiem.

 

 

 

lauva-mil-horLauva

Šī diena ir īstais laiks, lai izveidotu, pilnveidotu savus attālos kontaktus, koncentrējoties arī uz studijām un censtos realizēt  dažādas iespējas. Planētas norāda, ka  biznesa jautājumos ir ieteicams nodrošināt kāda autoritatīva, ietekmīga partnera atbalstu. Tev var rasties sajūta, ka spēj paplašināt savu ietekmi uz cilvēkiem apkārt, ieskaitot tavas atvases.

 

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Dienas laikā tu vari veiksmīgi piedalīties projektos – gan personīgajos, gan iesaistīties kāda cita veikumā. Šī ir diena, kad  varēsi pārstāvēt savu komandu vai organizāciju. Planētas norāda, ka varēsi veikt finanšu darījumus, tostarp diezgan apjomīgus un svarīgus.

 

 

 

svari-mil-horSvari

Tava partnera tikumi un trūkumi šajā dienā var kļūt acīmredzami, īpaši dienas pirmajā daļā. Ir pilnīgi iespējams, ka kaut kas no tavas pagātnes un tagadnes padarīs tevi īgnu vai pamatīgi samulsinās. Taču sadarbība un spēja realizēt piedāvātās iespējas būs iespējama tikai tad, kad tu respektēsi otras puses tiesības uz savu viedoklis un rīcības brīvību.

 

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien daudz kas ir atkarīgs no tā, cik ātra būs tava reakcija. Planētu stāvoklis norāda, ka tad, kad veic savus ikdienas pienākumus, tev ir jārīkojas mērķtiecīgi un drosmīgi. Tomēr tas nenozīmē, ka šajā dienā tev  būs iespēja atrisināt visas problēmas paša spēkiem.

 

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Zvaigznes norāda, ka šī diena tev solās būt diezgan veiksmīga. Tas ir labs laiks jautrībai, dažāda veida izklaidēm, kas tomēr ātri var pārvērsties haosā un dažās sekundēs izsist tevi no līdzsvara Šodien iespējams saņemt kādu labu ziņu. Īss izbrauciens vai sastapšanās ar kādu personu var nest patiesu prieku.

 

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šis ir ideāls brīdis aktīviem mājsaimniecības darbiem, lai uzlabotu savu dzīvi un risinātu ģimenes problēmas. Sasniegtā finansiālā stabilitāte ļaus uz laiku nolikt malā darba pienākumus un koncentrēties uz mājās notiekošo, attiecībām ar vistuvākajiem un personisko īpašumu sakārtošanu.

 

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Šodien tu būsi zinošs, labs sarunu biedrs, būsi atsaucīgs, kārs pēc piedzīvojumiem un ļoti sirsnīgs. Tomēr zvaigznes norāda, ka lietas, kas notiks ar tevi pašu – būs daudz saistošākas un nozīmīgākas, un ar šādu nostāju vari piedzīvot kāda tuva cilvēka dusmas.
 

 

 

zivis-mil-horZivis
Planētas norāda, ka šodien pastāv izredzes,  ka tavs maciņš kļūs biezāks. Naudu vai citus līdzekļus var ienest arī kāds nezināms avots, kāds no taviem starptautiskajiem partneriem vai atbalstītājiem vai tas notiks kādas slepenas darbības rezultātā. Tajā pašā laikā, tev nav  pārāk jāpriecājas par savu veiksmi – vari  atklāt, ka saņemtie līdzekļi joprojām nav pietiekami.

 

Lai izdevusies diena!

Iepriekšējais rakstsSituācija tik dramatiska, ka autobusa šoferis atsakās braukt tālāk – VIDEO
Nākamais rakstsSlimnīcas atkal piepilda Covid-19 pacienti – VIDEO