Dienas pirmā puse būs labvēlīga jebkuram procesam, kurā jāiedziļinās sīkumos. Tikmēr dienas otrajā pusē atalgota tiks ātra, spontāna rīcība. Ko vēl zvaigznes sola šai dienai?

 

 

auns-mil-horAuns

Turpiniet savu kustību uz nosprausto mērķi, esiet nelokāmi. Šī nebūs tā romantiskākā diena. Iespējams, jūsu darbs šodien nebūs tik monotons, tajā parādīsies kādas jaunas, interesantas nianses.

 

 

versis-mil-horVērsis

Nesteidzieties visu izdarīt pēc noteikumiem, esat pietiekami pieaudzis lai saprastu, kā tos apiet, lai gala rezultāts neciestu. Var parādīties kādas pēkšņas izmaiņas jūsu plānos.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šī diena var izrādīties grūta, jo to dzīvosiet bez konkrēta mērķa vai darbu saraksta. Var izrādīties, ka enerģija jau teju beigusies, bet darba vēl daudz. Plānojiet dienu!

 

 

 

vezis-mil-horVēzis

Interesanta veidā atklāsies partneru un konkurentu patiesie nodomi. Jūnija Vēži izmantos savas diplomātiskās prasmes un šarmu, tādējādi novēršot jebkuru konfliktu jau tā iedīglī.

 

 

lauva-mil-horLauva

Dažādojiet savu ikdienas darbu – kaut vienu, divas detaļas. Negaidītu rezultātu var dot kāds eksperiments. Tērējiet naudu tikai savām pamatvajadzībām.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Partnera uzvedības dēļ diena var neizvērsties gluži tāda kā plānots. Saņemsiet interesantu padomu saistībā ar jūsu privāto dzīvi. Kāds projekts, pie kura ilgi strādāts, beidzot sāks dot augļus.

 

 

svari-mil-horSvari

Ja jūsu mājas dzīve un attiecības ir sakārtotas un viss norit tā, kā to vēlaties, varat atļauties dažas vaļības, atkāpes no vispārpieņemtā. Ģimene atbalstīs jūsu lēmumus. Noteikti pierakstiet prātā ienākušās idejas par to, kā nopelnīt naudu.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Neparedzēta tikšanās vai pat brauciens, negaidīti jaunumi. Svarīgus lēmumus atlieciet par dienu, divām. Būsiet ieinteresēts sarunām, jo jums ir, ko teikt.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Verdošā enerģija būs teju neizsmeļama, tāpēc pievērsieties materiālām problēmām – iespējams rast gudru lēmumu (bet tā izdarīšanu atlieciet uz rītdienu) vai ideju.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Parādīsiet iedzimtās organizatoriskās prasmes, praktiskumu, apķērību, kā arī unikalitāti un spēju domāt ārpus kādiem rāmjiem. Vislabākās izredzes nokļūt slava saulītē ir janvāra vidū dzimušajiem.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Ūdensvīriem savas labākās iespējas parādīt būs kādos darbiņos, kas varbūt nebūs citiem tik ļoti redzami, bet vienalga ārkārtīgi nozīmīgi. Ja kāds jums prasa uzņemties atbildību – rūpīgi izvērtējiet, kādi būs ieguvumi un zaudējumi.

 

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodienas notikumi, tikšanās vai ziņas mainīs skatu uz nākotni – tā šķitīs jau krietni gaišākās krāsās. Laba saskaņa draugu un partneru starpā. Darbā iespējamas kādas kavēšanās un kļūdiņas, esiet uzmanīgi!

 

 

Lai lieliska diena!

Iepriekšējais rakstsSalacgrīvā kravas auto ietriecas mājā, noplūst ķīmiska viela – kāds skats paveras notikuma vietā? – VIDEO
Nākamais rakstsCeturtdiena sākusies ar kādu skumju vēsti