Lai gūtu panākumus šodienas darbos, tev būs nepieciešams rīkoties patstāvīgi. Sabiedriski pasākumi var radīt nevajadzīgu stresu, haosu un negatīvas emocijas. Pēcpusdienā tavs garastāvoklis būs ļoti svārstīgs. Izmanto iespējas, lai izteiktu sevi.

 

 

auns-mil-horAuns

Tavs temperaments var izraisīt problēmas, jo īpaši gadījumos, ja tu nemaz to neierobežo. Nesabalansēts emocionālais stāvoklis šodien var tev radīt ielas nepatikšanas vai slimības attīstību/pastiprināšanos, tādēļ esi piesardzīgs ar emocijām. Mēģini darīt to, kas uzlabo tavu garastāvokli un veido pozitīvas emocijas.

 

 

versis-mil-horVērsis

Labvēlīga diena fiziskajām aktivitātēm. Šodien lieliski spēsi apvienot gan darbu, gan privāto dzīvi. Jebko, ko dari, dari ar milzu atdevi, pēc labākās sirdsapziņas, neaizmirstot par sasniedzamajiem ieguvumiem. Iespējams, attiecības ģimenē kļūs saspringtākas, taču problēmas vajadzēs risināt kopīgiem spēkiem.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Ja tev jāizvēlas starp darbu un izklaidēm, parasti tu izvēlies darbu – it īpaši, ja tev ir savs bizness. Taču nu jau pat zvaigznes atgādina, ka dzīve ir skaista un pārsteigumu pilna – pacel acis augšup un izmanto mirkļus, kas tev doti. Atpūties, pavadi laiku ar draugiem, sazinies ar sen aizmirstiem radiniekiem, izmēģini ko jaunu  – radošu un iedvesmojošu.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien itin visas emocijas būs redzamas tavā sejā. Iespējams, vēl vakar lieliski spēji sevi kontrolēt, taču šodien šķietami pilnīgi viss tevi tracinās. Centies šodien neuzsākt neko jaunu, jo ir liels risks, ka tas cietīs sagrāvi. Iespējama arī kāda negaidīta neveiksme, kas varētu iezagties tavā dzīvē uz salīdzinoši ilgu laiku. Neiesaisties nekāda veida eksperimentos.

 

 

lauva-mil-horLauva

Vai nu visu dari atklāti un godīgi, vai nedari nemaz. Tev jāsaprot, ka reizēm viss nevar notikt tieši tā, kā esi izplānojis un, ka var gadīties pieņemt arī citus noteikumus. Mēģini nepārslogot sevi, pretējā gadījumā iespējama strauja veselības pasliktināšanās vai pat traumu gūšana.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Ja spēsi izvirzīt prioritātes un darboties uz to, kas tev ir vissvarīgākais, atmetot lieko – tavas izredzes uz veiksmīgu rezultātu divkāršosies. Var gadīties konfliktsituācijas ar draugiem vai ģimenes lokā. Par laimi, tas nebūs tik nopietni, lai traucētu vispārēji pozitīvo gaisotni.

 

 

svari-mil-horSvari

Spēja pielāgoties notiekošajam un pareizās taktikas izvēlēšanās būs tava atslēga uz panākumiem. Šodien vajadzētu mēģināt izvairīties no fiziskas slodzes un stresa. Neiesaisties konfliktos – veiksme šodien nebūs tavā pusē. Nekādā ziņā neatklāj neviena savus trūkumus vai bažas par kaut ko – pat draugiem ne. Iespējams, kāds slepus vēlēsies izmantot tavas idejas savtīgos nolūkos.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Ne viss notiks tieši tā, kā plānoji, kā vēlējies, taču beigu beigās tomēr sapratīsi, ka esi uzvarējis, ka nekas nav palicis nepadarīts. Iespējams, nāksies samierināties ar neparedzētām situācijām, piemēram, piespiedu kārtā jādodas pa ceļā pa citu maršrutu vai tamlīdzīgi. Šī ir lieliska iespēja palūkoties uz lietām no cita skata punkta un pat, iespējams, mainīt savu taktiku.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šīs dienas laikā iespējami dažādi pārsteigumi. Var gadīties, ka cietīsi negaidītu sakāvi, ka darbojies kā kādas grupas vadītājs, piemēram, esi skolotājs vai vadītājs. Taču zināšanas, ko šodien iegūsi, būs noderīgas visu atlikušo dzīvi.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Ja nevēlies, lai notiek kādas negaidītas krīzes, mēģini būt ļoti mierīgs un nesatricināms. Tev ir jāsaprot, ka arī citiem var būt savs viedoklis, un ka tavējais nav vienīgais pareizais. Ja to nespēsi saprast, vari iekulties lielā ķezā. Pieturies pie pārbaudītām metodēm.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien tu nevarēsi pilnībā atslābināties. Šodien uzmanības centrā varētu būt dažādas problēmas – gan darbā, gan privātajā dzīvē, gan arī veselībā. Iespējams, šodien “neklausīs” tehnika. Vakarpusē ieteicams pievērsties romantikai un intīmām attiecībām, tas spēs tevi nomierināt un uzlabot garastāvokli, reizē vairojot arī enerģiju. Ļaujies tam!

 

 

zivis-mil-horZivis

Lieliska diena, lai pievērstos savai mīlas dzīvei – iespējams, tev vajadzētu sakārtot attiecības ar mīļoto cilvēku. Tava iniciatīva šobrīd ir ļoti vajadzīga jūsu kopējai izaugsmei, taču vislabāk, ja varat vienoties, ka rīkosieties abi. Izbaudiet laiku kopā. Iespējams, esi aizmirsis, ka tu spēj būt pat ļoti romantisks – atgādini to gan sev, gan savai otrai pusītei!

 

 

Veiksmi!

Iepriekšējais rakstsUzmanību! Vēsts par bērna piespiedu testēšanu Limbažu skolā ir viltus ziņa!
Nākamais rakstsNevakcinētas grūtnieces smagi slimo ar Covid: viena kritiskā stāvoklī, cita mirusi