Šodien tavu rīcību var virzīt fantāzijas, minējumi un pat aizspriedumi. Tieši šī iemesla dēļ tev vajadzētu vispirms analizēt lietas un tikai tad veikt noteiktus pasākumus. Tomēr tas, ka realitāti novērtēt būs visai problemātiski, mudinās atturēties no jebkādiem aktīviem rīcības soļiem.

 

auns-mil-horAuns

Spontānas jūtas un zemapziņas motīvi ietekmēs tavas darbības vairāk nekā parasti. Zvaigznes iezīmē, ka šīs dienas laikā būs visai grūti saglabāt savu neatkarību un pieņemt patstāvīgus lēmumus.

 

versis-mil-horVērsis

Šī tev solās būt harmoniska diena. Daļa no tavas enerģijas būs vērsta uz nākotni, netradicionāliem risinājumiem un projektiem, kā arī mijiedarbību ar draugiem. Šīs dienas laikā pieaug tavas uztveres spējas un līdzjūtība.

 

 

dvini-mil-horDvīņi
Dzīve šodien būs tev labvēlīga, tomēr tas pieprasīs tādas īpašības kā elastīgumu un spēju ieklausīties savā intuīcijā. Lai realizētu savus plānus, tev var būt nepieciešams apzināties, ka ir jābūt līdzjūtīgam un jācenšas sajust apkārtējo attieksme.

 

vezis-mil-horVēzis

Veiksme šodien būs tavā pusē. Visi personiskā rakstura darījumi, kas saistīti ar mākslu, mājsaimniecību, jurisprudenci, estētiku, izglītību un reliģijas niansēm, solās būt īpaši veiksmīgi. Kontakti ar cilvēkiem no tālienes vai ziņa no svešām zemēm – arīdzan būs pozitīva.

 

 

lauva-mil-horLauva
Diena būs labvēlīga, lai atrisinātu jautājumus, kas saistīti ar kopīpašumu, kā arī resursiem, kas tev ir uzticēti. Mēģinājumi būt agresīvam un pašpārliecinātam, var ciest sakāvi, jo cilvēki vienkārši nevēlēsies sarunāties ar tevi!

 


jaunava-mil-hor
Jaunava

Tava partnera viedoklis šodien var kļūt jēgpilnāks. Visticamāk, tev būs ļoti svarīga sava reputācija sabiedrības acīs. Veicot izšķirošos lēmumus, ieteicams konsultēties ar laulāto draugu. Taču, ja tas ir kas ļoti nozīmīgs un specifisks, lūdz ārsta, advokāta, mentora, priekšnieka vai garīgā skolotāja palīdzību.

 

svari-mil-horSvari 
Šī ir laba diena mijiedarbībai ar tuviniekiem, kā arī ikdienas darbu veikšanai. Ja tev šodien ir jāstrādā, vari paļauties uz savu kolēģu labvēlību. Visticamāk, ja vēlēsies pamest darbu agrāk kādu personisku iemeslu dēļ, tev tam tiks dota atļauja.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Tavs jūtīgums šodien izpaudīsies visai harmoniskā veidā. Spēsi pielāgoties visdažādākajām situācijām. Ja izturēsies ar cieņu pret citiem,  šī īpašība nodrošinās cilvēku simpātijas un vēlmi dalīties ar tavi. Kāds šajā dienā var izstāstīt tev par savām grūtībām. Zvaigznes norāda, lai ko tu šodien darītu, būsi nepārspējams.

 


strelnieks-mil-hor
Strēlnieks

Tava intuīcija šodien var signalizēt, ka esi zināmu apdraudējumu un izmaiņu priekšā. Iespējams, arī pats to jau apzinies,  tāpēc nebūs nepieciešams īpaši ieklausīties un pieskaņoties savai iekšējai balsij. Ieteicams pievērst lielāku uzmanību emocionālajam mikroklimatam tavā ģimenē, pilsētā, kurā dzīvo un jebkurā stabilā savienībā.

 

mezazis-mil-horMežāzis
Tava apkārtne būs sarūpējusi daudzus jaunus iespaidus un pārdomas. Vari atskārst, ka šodien ir grūti koncentrēties. Šī iemesla dēļ vajadzētu izvairīties no visiem darbiem, kas pieprasa pamatīgu un rūpīgu koncentrēšanos un rakstura stingrību.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Zvaigznes norāda, ka tavs maciņš šodien var kļūt pilnāks. Pastāv arī iespēja, ka atradīsi labu nepilna laika darbu vai kādu papildus peļņas gūšanas avotu. Šodien tev nevajadzētu apstāties pie lēmumiem, kas jau ir pieņemti. Tāpat, ja tu vien meklē pastāvīgu ienākumu avotu, nepadodies pie pirmajām neveiksmēm, turpini savu izpētes procesu.

 

 

zivis-mil-horZivis

Tavas mākslinieciskās spējas šodien strauji pieaugs. Tev var būt dabiska tieksme pēc literatūras, dzejas un citu mākslas darbu baudīšanas. Zvaigznes uzsver, ka šis ir brīnišķīgs laiks, ko pavadīt kopā ar saviem bērniem. Mīlestībai, rūpēm un uzmanībai pret viņiem būs simtkārtīga atdeve.

 

 

Iepriekšējais rakstsDiemžēl brīvdienas sākušās ar ļoti traģiskām ziņām
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 5.-11. septembris