Šī ir laba diena, lai rūpētos par citiem. Neatkarīgi no tavām iespējām, palīdzība bieži vien ir daudz labāks veids, kā nākt talkā pašam sev. Neaizmirsti to, tad dzīvosi daudz jēgpilnāk un laimīgāk.

 

auns-mil-horAuns

Šodien būs laba diena, lai atspoguļotu savu pagātni. Tava pašreizējā situācija, laba vai slikta, ir pagātnē pieņemto lēmumu rezultāts. Vai kaut kas ir jāmaina? Zvaigznes šodien ir pareizajā stāvoklī, lai ļautu tev īstenot jaunas iniciatīvas, tādēļ, ja tu nolemsi kaut ko darīt un, piemēram, pielikt punktu senām nedienām , sāc rīkoties!

 

versis-mil-horVērsis

Tevi sagaida klusa, vienmuļa diena. Labākais, ko šodien vari darīt, krāt spēkus, lai nākamo vētru laikā būtu papildus enerģija. Zvaigznes norāda, ka katrā ziņā tev vajadzētu atpūsties; neapgrūtini sevi ar jautājumiem par uzņēmējdarbību, jo šīs pūles būs nepieciešamas daudz nozīmīgākām lietām.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Zvaigznes iezīmē, ka šodien iespējami dramatiski notikumu pavērsieni. Iespējams, tu nemaz nespēsi saredzēt šo notikumu galu, lai, ko tu darītu, nepamanīsi izmaiņas. Tikai mieru, jo pēc pāris nedēļām, tu uz to visu varēsi atskatīsies ar vēsu prātu, saskatot, saredzot, ka izmaiņas sākās jau tieši tagad! Tāpēc šobrīd – esi piesardzīgs, īpaši metoties jaunajos projektos, tāpat lietās, kas saistītas ar ģimeni vai darba jautājumiem.
 

 

vezis-mil-horVēzis

Šī ir lieliska diena, lai pierādītu elastību un intuīcijas spējas, ka tavs darbības virziens ir pareizs. Šajā dienā netrūks problēmu, izaicinājumu, tomēr ar neatlaidību un pareizo devu veiksmes, tev teju tiek garantēti panākumi. Pārliecinies, ka nepadodies – saskaroties ar problēmām, tas nekas, ka ar pirmo reizi viss neizdodas, nemet plinti krūmos!

 

 

lauva-mil-horLauva

Zvaigznes norāda, ka šī diena sniegs tik nepieciešamo atpūtu no burzmas un kņadas, no ārpasaules. Uzmanies, lai nepārpūlētos, tev ir nepieciešams sakopot un savākt vienkopus visu savu enerģiju, lai atkal stingri nostātos ar kājām uz zemes. Šī ir laba diena, lai pabeigtu vecos uzdevumus un atkal mestos jaunos projektos.

 

jaunava-mil-horJaunava

Šī solās būt romantiska diena. Vai nu tev tiks dota iespēja tikties ar kādu jaunu un potenciāli nozīmīgu cilvēku savā dzīvē, vai arī spēsi atdzīvināt romantiku savās esošajās attiecībās. Šodiena sniegs visas iespējas, kas tev ir nepieciešamas, lai piepildītu dažādās vēlmes mīlestības jomā. Taču, ja nu kaut ko tomēr palaid garām, neuztraucies, tev būs vairākas iespējas pavisam drīzā nākotnē.

 

 
svari-mil-horSvari

Šodien tu, visticamāk, būsi noguris un kļūsi ātrāk neapmierināts ar daudzām lietām, nekā ierasts. Centies izvairīties no pārmērīgām sarunām ar citiem, citādāk viņi sāks kļūt īgni, ietekmējot arī tavu omu. Raugi, lai komunikācija ir viegla un nes tev prieku, lai apspriežat vissvarīgāko – pavisam īsā laika posmā. Vienalga vai esi intraverts vai ekstraverts, tev ir nepieciešams sakārtot savas domas, atrast patieso iemeslu neapmierinātajam noskaņojumam.

 

 
skorpions-mil-horSkorpions

Šī diena solās būt labs veids, kā izkļūt no sava pastāvīgā, pēdējā laika vāveres riteņa. Iespējams, nevarēsi paņemt brīvu visu dienu un ļauties pilnīgai, bezrūpīgai atpūtai, bet velti kaut nelielu brīsniņu tam. Mēģini izpētīt jaunas vietas savā apkārtnē, kur nekad neesi bijis, vai iegādājies sev kaut ko jaunu, kādu ilgi kārotu apģērba gabalu vai kaut ko eksotisku no pārtikas preču veikala, kaut ko, ko nekad vēl neesi nobaudījis.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks
Zvaigznes norāda, ka ir īstā diena enerģiskai, aktīvai rīcībai un palīdzībai citiem. Piedāvā dažus ļoti nepieciešamus padomus kādam ģimenes loceklim, rūpējies par kāda mājdzīvnieku vai dod iespēju, draugiem doties nelielā izbraucienā, pieskatot viņu mājokli, vai iesaki savam priekšniekam kādu piemērotu kandidatūru, ja zini, ka viņš meklē jaunu darbinieku. Katrā ziņā, labie darbi atmaksāsies!

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Zvaigznes norāda, ka šodien tu būsi stūrgalvīgs, izjutīsi vēlmi izvairīties no citu cilvēku gribas īstenošanas, domāsi vairāk par sevi. Tev var būt nepieciešams atgādināt sev, ka tikai tāpēc, ka kāda ideja ir atšķirīga no taviem uzskatiem, ka tā nāk no kāda cita nevis tevis paša, tas automātiski nepadara tevi tiesīgu uzskatīt, ka citi cilvēki ir idioti. Vienkārši mēģini izmantot savus spriedumus uzmanīgi.
 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šī diena būs negatīva visos aspektos, izņemot veselības jautājumus. Lai gan tu nedrīksti nevajadzīgi, fiziski riskēt. Šis ir īstais laiks, lai pārbaudītu savas finanses. Vai spēsi iekļauties savā budžetā? Vai neesi aizmirsis apmaksāt kādu rēķinu? Varbūt esi pārtērējis naudu, kas bija domāta kādam citam mērķim? Iespējams, viss ir kārtībā, bet zvaigznes tāpat iesaka pārliecināties, ka šajā dienā tevi nesagaida finansiāli nenoteikti laiki.

 

 

zivis-mil-horZivis

Ja būtu viens vārds, lai raksturotu šo dienu, tad tas būtu – neskaidrības. Zvaigznes nevar paredzēt, vai šī konkrētā diena būs pozitīva vai negatīva, mierīga vai enerģiska, riskanta vai drosmīgiem soļiem pilna. Katrā ziņā, uzmanies – meklē pozitīvo, nevis negatīvo; dari labu arī citiem, lai pārliecinātos, ka šī diena paiet vislabākajā veidā.

 

Lielisku, pozitīvām emocijām pārpilnu šo dienu!

Iepriekšējais rakstsAicina netuvoties Kurzemes piekrastē iznākušajam valzirgam
Nākamais rakstsIzplatīts brīdinājums par laiku tuvākajās stundās