Lai arī lielākā daļa cilvēku jutīsies stipri iedvesmoti darbam (un arī lieliski paveiks savus plānus), jābūt piesardzīgiem, lai neapspiestu citus brīžos, kad būs nepieciešams komandas darbs.

 

aunsAuns

Auniem raksturīga iezīme – strādāšana vienatnē. Zvaigžņu ietekmē šī tendence varētu pastiprināties. Jāraugās, lai no Jaunavas tiktu izmantota arī domāšana 3 soļus uz priekšu un pozitīva sīkumainība, citādi vienam pašam var sanākt “iebraukt auzās”.

 

 

versisVērsis

Vērsis vēl vairāk kā ierasts, strādājot jutīsies kā zivs ūdenī. Iecerētais ies kā no rokas ar apbrīnojamu sparu. Bet nepārcenties un neaizsteidzies notikumiem pa priekšu. Ik pa brīdim atvelc elpu un pārskati padarīto.

 

 

 

dviniDvīņi

Var gadīties, ka Tev ir iekrājušies nepadarīti darbi. Šī diena būs lieliska iespēja noķert iekavēto, jo, lai arī jutīsi, ka nevedas komunikācijā, būsi ļoti produktīvs darbos.

 

 

 

vezisVēzis

Vēži reti ieplāno laiku, lai pabūtu vienatnē un apkopotu domas. Kamēr citām zīmēm lieliski veiksies darbos, vēzim šis ir lielisks laiks ķermeņa un gara atpūtai vienatnē.

 

 

 

lauvaLauva

Lauvai, līdzīgi kā Vēzim, šo dienu ieteicams pavadīt aiz aizvērtām durvīm. Ne jau tāpēc, ka šodien tu varētu būt izcili neciešams, bet gan, lai sakārtotu domas un reģenerētu spēkus. Īpaši svarīgi tas būs tiem, kas strādā, bieži uzstājoties publikas priekšā.

 

 

jaunavaJaunava

Saturies! Visas tavas superspējas tiks pastiprinātas līdz maksimumam. Būsi precīzs, produktīvs, vērīgs un ātrs. Nesadedz! Ik pa laikam paņem kafijas pauzi.

 

 

svariSvari

Ik uz katra soļa sekos veiksme, maz ticams, ka iekulsies jelkādās nepatikšanās. Lai arī Svari allaž rīkojas pēc vislabākās sirdsapziņas, dažreiz par daudz pievērsies citu problēmām. Velti vairāk laika sev.

 

 

skorpionsSkorpions

Ierasti kaislīgais un ugunīgais Skorpions šodien jutīsies mazliet slinks, nosvērts un mierīgs. Iespējams, laba diena, lai attīstītu savu ugunīgo raksturu.

 

 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlniekam ļoti palīdzēs zvaigznes. Uz šodienu plānotie darbi ļoti iespējams tiks izpildīti tikpat kvalitatīvi kā ierasts un arī ātrāk. Nesteidzies, pārbaudi visu divreiz – pastāv iespēja, ka atklāsi ko jaunu un pozitīvu.

 

 

mezazisMežāzis

Mežāzis ļoti labi zin, ko nozīmē cītīgi pastrādāt. Šodien arī jutīsies ļoti iedvesmots darbam, bet – kas interesanti – labāk atlaid grožus un atlaidies dīvānā. Ja skriesi darbos – var gadīties vilties.

 

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Diemžēl, vai, par laimi, šodien īsti neviens nevēlēsies dzirdēt, kā Ūdensvīrs spriež par savu nostāju dažādās jomās. Darbs vienmēr runā skaļāk. Parādi citiem, ko vari. Vēlāk citi par Tevi brīnīsies un pieminēs ar labu.

 

 

zivisZivis

Šī būs klusa, bet ļoti darbīga diena. Izmanto to savā labā, lai paspētu iekavēto. Ja Tavas šīsdienas gaitas krustojas ar kādu darbarūķi – izmanto to, jot as arī Tevi pašu motivēs darboties ātrāk un kvalitatīvāk.
 

 

Veiksmīgu dienu! 

 

Iepriekšējais rakstsĻoti smagā BMW avārijā Pierīgā nopietni cietusi jauna meitene – VIDEO
Nākamais rakstsSkrienoties ar moci, “Audi” vadītājs Latgalē piedzīvo smagu avāriju – VIDEO