Lai gan dienas pirmajā pusē noskaņojums var nebūt tas labākais, uz pēcpusdienu viss nostāsies savās vietās. Tieši tāpēc svarīgākās lietas neieplānojiet rīta pusē!

 

 

auns-mil-horAuns

Auniņiem šis ir romantisks laiks. Tiks pārvarēti visi šķēršļi un apietas visas aizas, lai gan dažkārt tā var būt arī vienkārši laimīga sagadīšanās. Ja gadījies šobrīd būt ārvalstīs, iespējams, jūs gaida pārsteigumiem un piedzīvojumiem bagāta saskarsme ar vietējiem.

 

 

versis-mil-horVērsis

Ja gadījies nonākt nelaimē, palīdzēs kāds, no kura to gaidīsiet vismazāk. Daudz laba sagādās jūsu elastīgums un pielāgošanās spējas. Kādam ļoti noderēs jūsu zināšanas par dažādām sabiedrībai aktuālām lietām.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Tieši šobrīd zvaigznes Dvīnīšiem devušas īpašu šarmu, kas apburs ikvienu jūsu draugu un paziņu lokā. Un ne tikai… Dāmām, kuras dzimušas maija beigās, pievilcība izpaudīsies īpaši spilgti. Savukārt šajā pašā laika posmā dzimušie kungi atklās rakstura sentimentu.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Lai ko jūs darītu, svarīga ir ticība mērķim. Tas palīdzēs tikt galā ar jebkuru uzdevumu. Jūsu iztēle šos procesus aizvedīs pareizajā virzienā. Ja līdz šim klājies ne pārāk spoži, šis ir īstais brīdis, lai atgūtu spēkus un atjaunotos turpmākajam.

 

 

lauva-mil-horLauva

Lieliska diena pasākumiem, romantiskiem randiņiem un izklaidēm.  Pavadiet laiku svaigā gaisā, aizejiet uz koncertu vai kino – tā būs lieliska izvēle. Lauvām ar biznesa lietām veiksies labāk, ja līgumi tiks slēgti neformālā gaisotnē.

 

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Daudzsološa diena – laimīga tikšanās vai jauns, potenciāli veiksmīgs projekts jau gaida. Kungiem ceļu uz panākumiem jau pavisam drīz var sākt bruģēt kāda dāma, bet dāmām der neaizmirst par savu šarmu. Nepaslinkojiet to uzsvērt!

 

 

 

svari-mil-horSvari

Parādīsies risinājumi problēmās, kas saistītas ar komunikāciju vai materiālo pusi. Ceļojums pavisam noteikti būs veiksmīgs. Ja esat nobrieduši jaunām saistībām, nekavējieties – šis būs īstais brīdis.

 

 

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Teicams brīdis sava finansiālā stāvokļa uzlabošanai. Tāpat veiksies ģimenes lietās un pirkšanā/pārdošanā. Tomēr nesteidziet rezervēt biļetes atpūtai – lai gūtu panākumus, būs jāpārvar arī daži šķēršļi.
 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien par negatīvām lietām, problēmām vai nepatikšanām jādomā nebūs. Jauni, interesanti cilvēki un teicamas idejas spietos ap jums, atliks vien izvēlēties sev piemērotākos risinājumus. Paplašiniet redzesloku, bagātiniet savas zināšanas.
 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Jūsu skarbā daba un tiešums šodien varētu tikt ievērojami mīkstināti. Pēdējais laiks iemācīties iecietību, atvērtību un, jā, arī pazemību, kad tas ir nepieciešams. Pat ja paturēsiet ārēji nepieejamā masku, iekšēji esiet mierīgāks.

 

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Šodienas notikumi, pat tad, ja tie ir tikai kā atblāzma no jūsu kvēlākajiem sapņiem, tomēr kalpos kā pakāpiens uz tiem un labāku nākotni. Aprunājieties ar saviem tuvajiem cilvēkiem, viņiem vienmēr azotē pietaupīts kāds labs vārds.

 

 

zivis-mil-horZivis

Jūsu ģimenē valdīs harmonija, saskaņa un attiecību izaugsme, tomēr kādā brīdī varat nebūt līdz galam apmierināti ar to, kā tieši šīs lietas notiek. Ja priekšā mājas remonts, pārvākšanās vai jauna mājokļa iegāde, esiet mierīgi un visus svarīgos soļus speriet lēnām.

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsAizvadītajā nedēļā reģistrēts dramatisks Covid-19 gadījumu skaita pieaugums
Nākamais rakstsSituācija kļūst dramatiska, Žanis Magoni sola piesiet pie ķēdes suņa vietā – VIDEO