Šodien pacenties visus darbus paveikt dienas pirmajā pusē – tā būs labvēlīgāka. Vari rēķināties ar palīdzību no apkārtējiem, ja tāda būs nepieciešama. Tev būs daudz enerģijas. Otrā dienas puse var sagādāt stresa pilnas situācijas.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien solās izvērsties dažādi ģimeniski vai partneriski konflikti, tāpēc centies būt pēc iespējas mierīgāks un neizprovocēt nevienu. Ja nepaiesi nevienu solīti pretī un nepalīdzēsi vai neierosināsi rast kompromisu, vari cerēt uz labu rezultātu tikai gadījumā, ja esi pārspīlēti liels optimists.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien ir risks iekulties dažāda veida intrigās, tas iespējams pat mājās, it kā līdz šim mierīgajā ģimenes ikdienā. Mēģini pēc iespējas skaidrāk formulēt savas domas un vēlmes, pretējā gadījumā arī tevis teiktais var tikt interpretēts pavisam citādi.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Tava vēlme un iniciatīva palīdzēt cilvēkiem var novest tevi pie pamatīga roba budžetā. Ja apsver kādu drosmīgu piedāvājumu, noteikti pārdomā visus plusus un mīnusus, apdomā arī gadījumus, kas sākas ar “ja nu…”. Iepērkoties ļoti uzmanīgi skaiti naudu, arī pie kases, kad tiek skenētas tavas preces.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šī solās būt tev visai saspringta diena. Tev būs nepieciešama liela pacietība un nosvērtība, lai izvairītos no dažādām nepatīkamām situācijām. Problēmas, kas saistītas ar darbu vai uzņēmējdarbību, būs diezgan vienkārši atrisināmas. Noteikti pacenties izvairīties no emocionālas agresijas, īpaši, kad komunicē ar sev tuviem cilvēkiem.

 

 

lauva-mil-horLauva

Problemātiskas varētu kļūt attiecības ar taviem profesionālās dzīves partneriem vai darba kolēģiem. Neraugoties uz abpusēju cieņu un uzticību, tomēr viedokļi var nebūt vienādi, un tas var novest pie nopietniem konfliktiem, jo ne visi vienmēr ir gatavi piekāpties. Uzmanies un rūpīgi izvērtē ikkatru situāciju.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Nepatikšanas ģimenē var kļūt lielākas. Kopumā šodien iespējami dažādi strīdi, pārpratumi, nesaskaņas un konfliktsituācijas. Tikai drosme un izlēmība spēs paglābt tevi no nopietnām problēmām. Pacenties neizprovocēt cilvēkus.

 

 

svari-mil-horSvari

Šodien tava mēle var kļūt par tavu lielāko ienaidnieku, tāpēc rūpīgi domā par ikvienu sevis izteikto vārdu. Tevi varētu saniknot privātās vai profesionālās dzīves partnera lēmums. Saņemies un neizrādi savu agresiju, tā vietā labāk mēģini noskaidrot situāciju kopumā un atrisināt to sev vēlamākā gultnē.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien var rasties ne vien romantiski, bet arī ļoti bīstami piedzīvojumi, ja tu atradīsies tālu prom no mājām. Ja būsi mājās vai tuvumā tām, iespējams, nāksies sastapties ar kāda cilvēka kritiku, kurš vēlēsies tev aizrādīt par tavām tradīcijām, paradumiem un saskarsmes stilu.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien lielākā riska iespējamība būs saistīta ar tavu ģimeni, vecākiem un īpašumu. Iespējams, nāksies atrisināt kādas bērna nepatikšanas. Lai nu kā – liec lietā tikai civilizētus “ieročus” – diplomātiskas sarunas, piemēram. Tādējādi daudz ātrāk un vienkāršāk spēsi atrisināt jebkuru problēmu.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien liela darba slodze solās būt tiem Mežāžiem, kuri dzimuši decembrī. Pastāv arī iespēja iesaistīties konfliktos ar vecākiem, laulāto, radiniekiem, draugiem, biznesa partneriem, klientiem, konkurentiem un vadību. Esi piesardzīgs!

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien iesaistīsies dažādās aktīvās diskusijās. Tā rezultātā tu varēsi tik ļoti iekarst, ka tava leksika kļūs diezgan briesmīga, tāpēc labāk jau laikus sagatavojies tam un pacenties neaizrauties ar lamuvārdiem un nevajadzīgiem apvainojumiem. To visu iespējams paskaidrot un izklāstīt arī daudz vienkāršāk un mierīgāk.

 

 

zivis-mil-horZivis

Tavas perspektīvas profesionālajā un finansiālajā jomā nebūt nav tik sliktas, kā tev, iespējams, šķiet. Taču nesteidzini notikumus, citādi prieks par peļņu nemaz var neizdoties. Šodien vajadzētu pilnībā izvairīties no finansiāla rakstura darījumiem un dokumentu parakstīšanas. Ieplāno šīs lietas uz citu dienu.

 

 

Lai tev izdevusies šī diena!

Iepriekšējais rakstsParādās jaunas prognozes par to, cik patiesībā bargs būs sals šonedēļ
Nākamais rakstsVakcinācija vairs nesola viennozīmīgu izeju no pandēmijas. Ar ko mums vispār rēķināties nākotnē?