Šī solās kļūt par veiksmīgu dienu. Tevi piemeklēs lieliskas jaunas domas un iedvesma. Iespējams, parādīsies daudz kas tāds, ko tu nepavisam negaidīji. Taču tik pat ātri un negaidīti radies, tas viss var arī pagaist.

 

auns-mil-horAuns

Tava vēlme laiskoties un alkas pēc dzīves baudām kļūs spēcīgākas. Ja vēlies kontrolēt sevi, tev vajadzētu pielietot savu veselo saprātu nevis vadīties tikai pēc savas gribas. Jūtīgums, atsaucība un emocionalitāte var tikt veiksmīgi izmantotas uzņēmējdarbības vajadzībām un uzdevumiem, kas saistīti ar ražošanu.

 

 

versis-mil-horVērsis

Lai nomierinātos, centies nomainīt dusmas ar relaksāciju. Ja esi dzimis maija vidū, iespējams, disciplinēt sevi būs grūti, nebūs viegli nomierināties. Var gadīties, ka radīsies alkas pēc dažādiem kārdinājumiem un apšaubāma rakstura izpriecām. Tava izpratne, intuīcija un interese, kas saistītas ar kādu noslēpumu, augs augumā.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Tev vajadzētu atraisīt savus pašdisciplīnas grožus un atteikties no pārlieku saspringta grafika, strādājot pie dažādiem ikdienas darbiem. Nelolo lielas cerības ne uz ko. Ja esi pabeidzis savus darbus laikus un pēc labākās sirdsapziņas, iespējams, šodien saņemsi tā augļus.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Lieliski piemērota diena atpūtai. Labākais veids, kā atjaunot savu enerģiju, ir samazināt fizisko slodzi un nodrošināt aizraujošas pieredzes un iespaidu gūšanu, papildināšanu. Ja vien iespējams, pavadi laiku svaigā gaisā. Lieliski, ja šodien vari mājās laiski noskatīties filmu un apēst picu.

 

 

lauva-mil-horLauva

Nemēģini kontrolēt ikvienu situāciju, meklējot atbildes uz jautājumiem, kas ir pareizi, un kas ne. Kompromiss un piedošana ir iespējami vietās un lietās, kur mājoja cerība par pilnīgu sapratni. Šodien būs maz stimula aktīvām kustībām, bet būs iespējas padarīt darbus laikus.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Tavs iedzimtais praktiskums šodien darbosies roku rokā ar lirisku attieksmi un mudinās uz vēlmi iegūt jaunu informāciju. Šis ir labs brīdis, lai pavadītu laiku ar draugiem un bērniem, kā arī lai mācītos dažas jaunas neparastas lietas. Tu vari sākt apgūt dažas jaunas praktiskas iemaņas, kas saistītas ar lietišķās mākslas elementiem.

 

 

svari-mil-horSvari

Piemērota diena intelektuāla rakstura darbam vienatnē, jo īpaši, ja tas ir saistīts ar taviem tiešajiem pienākumiem. Ļoti piemērots laiks, lai strādātu pie dažādiem nelieliem uzdevumiem, kas saistīti ar tavu māju, karjeru, darbu vai veselību.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Piemērota diena īsiem izbraucieniem. Neko nevajadzētu sasteigt, pieņemt nepārdomātus lēmumus. Ja esi dzimis novembra vidū, nevajadzētu īpaši paļauties uz savu intuīciju. Var gadīties, ka pēdējā brīdī pieņemtie lēmumi nebūs tie labākie, tādēļ rūpīgi it visu apdomā.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien vislabākais, ko vari darīt, ir – atpūsties! Baudi to, kas notiek apkārt, bagātini savu iekšējo pasauli un stimulē iztēli. Nav piemērotākais laiks, lai darbotos komercuzņēmumos, nodotos nogurdinošiem fiziskiem vingrinājumiem vai intensīvai fiziskai slodzei. Nododies vieglām pārdomām.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šī ir laba diena, lai studētu, dalītos zināšanās un darītu jebkuru intelektuāla rakstura darbu. Iespējamas dažādas neparedzētas tikšanās un diskusijas. Izredzes iegūt jaunus draugus un interesantus sarunu partnerus kļūst stiprākas. Tu varēsi iegūt dažus jaunus informācijas avotus.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Tev nevajadzētu palaist garām iespēju uzsākt sarunu ar kādu cilvēku par tuvojošos svarīgu pasākumu. Šī komunikācija ļaus tev izrādīt ne vien savu skaistumu un šarmu, bet arī inteliģenci un spēju organizēt dažādas lietas.

 

 

zivis-mil-horZivis

ŠĪ ir lieliska diena, lai uzturētu sakarus ar cilvēkiem no tālienes, kā arī strādātu ar informāciju un ziņām no citas pilsētas vai valsts. Būs iespēja iegūt jaunus draugus. Šoreiz spēcīgas emocijas palīdzēs, nevis kavēs saziņu. Tomēr, ja tu vēlies, lai tev apkārt nākotnē būtu uzticami cilvēki, vajadzētu paturēt dažādas romantiskās ilūzijas sevī.

 

 

Lai tev lieliska šī diena!

Iepriekšējais rakstsNotikušas divas smagas avārijas, kurās iesaistīti motociklisti
Nākamais rakstsKarsta ziņa: Pieļauj pulcēšanās ierobežojumu mīkstināšanu