Dienas pirmā puse var izrādīties samērā aizņemta, garastāvoklis ne no tiem labākajiem un grūtības ar emociju kontrolēšanu. Noteikti izvairieties no sasteigtiem lēmumiem! Ko vēl zvaigznes sola šai dienai?

 

auns-mil-horAuns

Jūsu laiks šodien būs dienas gaišās stundas, kurās tad arī vajadzētu paveikt visus svarīgākos darbus, kas prasa fizisku un garīgu piepūli. Vakars paies neformālā, pat romantiskā gaisotnē.

 

versis-mil-horVērsis

Ja plānojat tādus atbildīgus darbus kā finansiālās situācijas uzlabošana, lieli pirkumi vai romantisku tikšanos, mēģiniet to paveikt līdz vakaram. Dienas beigās var rasties iespēja satikt jaunus cilvēkus, taču jūsu enerģijas līmenis un līdz ar to arī interese nebūs pārāk augsti.

 

dvini-mil-horDvīņi

Neskatoties uz iespējām paplašināt redzesloku un aktīvi komunicēt ar cilvēkiem, neaizmirstiet arī par saviem pienākumiem mājās. Neuzveliet darbus kādam citam.

 

vezis-mil-horVēzis

Diena pilna kārdinājumiem – zvaigznes nesaka, ka no tiem jāatturas, bet piesardzību gan der ievērot. Radošā iztēle būs saasināta, tikai neaizmirstiet par realitāti!

 

lauva-mil-horLauva

Visas dienas garumā domas var aizņemt iedomātā cīņa ar ļoti spēcīgu pretinieku. Pat tad, kad dienas beigām šī cīņa par ego un uzskatiem zaudēs aktualitāti, jūs vienalga sāpīgi reaģēsiet, ja kādā jomā atšķirsieties no citiem.

 

jaunava-mil-horJaunava

Visas dienas garumā būsiet izteikti gatavi strādāt, aktīvi komunicēt ar vadību, kolēģiem, klientiem. Darba nedēļas izskaņā atļaujieties sevi iepriecināt ar kaut ko.

 

svari-mil-horSvari

Diena, kas piemērota atpūtai vai vismaz samazinātam darbu daudzumam. Nebūsiet vientuļi, arī ģimene, bērni un draugi vēlēsies dalīties savos priekos un bēdās. Ekskursijas, ceļojumi, dažādas aktivitātes – izcili piemērots laiks tiem!

 

skorpions-mil-horSkorpions

Ja plānojat rīkot kādu pasākumu, tas izdosies pat bez lielām pūlēm. Galvenais ir mājīga atmosfēra, pārējo paveiks paši viesi. Atturieties no lielākiem pirkumiem.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien jūs savās mājās gaidīs visi un visur, tāpēc atliek vien pašiem izvēlēties, kurus iepriecināt ar savu klātbūtni. Ciemošanās var ieilgt stipri pāri pusnaktij.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Var traucēt nepatīkamas rūpes, kas saistītas ar finansiālo stāvokli vai jūsu reputāciju. Līdz vakaram jāpabeidz visi darbi, kas saistīti ar augstu aktivitāti un piepūli. Darbu uz mājām nenesiet.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Veiksmīga diena daudzās jomās, tāpēc to nepavadiet dīkstāvē. Dienas laikā aktivitāte un spēja iedziļināties procesos būs visaugstākā.

 

zivis-mil-horZivis

Dienas pirmajā pusē iedvesma un komunikabilitāte sniegs iespēju pabeigt uzdevumus. Šodien spēsiet darboties gan personisko, gan kolektīvo mērķu vārdā. Teicams brīdis svarīgai sarunai vai nozīmīgam pasākumam.

 

Izdevušos dienu!

Iepriekšējais rakstsCovid-19 slimniece Kurzemes pusē nolemj pārvietoties autobusā, tas beidzas skumji
Nākamais rakstsViņu un daudzas citas atrunāja no vakcinēšanās… Reanimācijā cīnās par jaunās māmiņas dzīvību