Šī diena izvērtīsies visai labvēlīga. Dienas pirmajā pusē vajadzētu likt lietā savu šarmu – tas palīdzēs ne vien labāk komunicēt ar cilvēkiem, bet tā saņemsi arī vairāk komplimentu. Otrajā dienas pusē vajadzētu pacensties saglabāt pozitīvu skatījumu uz lietām.

 

 

auns-mil-horAuns

Šī diena solās būt labvēlīga tavā privātajā un sabiedriskajā jomā. Tu sajutīsies vajadzīgs, cilvēki izrādīs tev savu uzticību un cieņu. Rīta stundas vislabāk būs piemērotas, lai tās pavadītu kopā ar bērniem, vecākiem vai romantisko attiecību partneri. Nebūs piemērotākais laiks, lai uzsāktu kādas jaunas aktivitātes.  

 

 

versis-mil-horVērsis

Rīts būs ļoti piemērots tam, lai uzlabotu attiecības ar saviem mājsaimniecības locekļiem un pievērstos patīkamai komunikācijai. Tādējādi ne vien patīkami pavadīsi laiku, bet arī nodrošināsi psiholoģiski stabilu balstu. Saņemot un atdodot savu artavu mīlestības – tava diena būs jauka un piepildīta.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Ja tavs mērķis ir ieviest savā dzīvē kvalitatīvas izmaiņas, piemēram, nopelnīt naudu, labāk nodrošināt savu ģimeni, vairot ģimenes labklājību, uzlabot attiecības ar kādu cilvēku vai tamlīdzīgas lietas – šodien droši vari sākt tās īstenot. Skaidrs, ka izmaiņas nebūs tūlītējas, būs jāstrādā, lai gūtu panākumus, taču zini – tas būs tā vērts.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien viegli spēsi sasniegt savus mērķus, ja vien ieguldīsi pietiekami daudz pūļu un arī naudas šajā procesā. Vari izmantot savus ietaupījumus, dāvanas vai aizdevumus, lai veiktu ziedojumus labdarībai. Mēģinājumi veikt izmaiņas mājās nedos vēlamos rezultātus, tāpēc necenties uz to šodien koncentrēt savu uzmanību.

 

 

lauva-mil-horLauva

Ļoti labvēlīga diena, lai komunicētu ar saviem partneriem, tuviniekiem un bērniem. Iespējams, kāds, kurš līdz šim nav ar tevi runājis, nav pievērsis tev uzmanību, par ko esi domājis, ka viņš ir augstprātīgs – sāks ar tevi komunicēt. Tas var izvērsties par patīkamu un labu mirkli.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien vari uzņemties kādu drosmīgu risku, lai gūtu panākumus sev svarīgās lietās, kas saistītas ar ikdienas pienākumiem vai kādu slepenu radošo ideju. Kāda šķietami kritiska situācija veicinās tavu augošo popularitāti vai ļaus demonstrēt savas slēptās, bet lieliskās prasmes.

 

 

svari-mil-horSvari

Pienācis laiks, lai atkārtoti apsvērtu savu taktiku un stratēģiju profesionālajā un finanšu jomā. Vajadzētu vēlreiz pārdomāt savas uzvedības un runas manieres. Ieteicams arī pievērst uzmanību attiecībām ar vadību un/vai savu romantisko partneri.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien ikdienas darbu veikšana var izvērsties tev ļoti patīkama. Šodien labvēlīga būs arī ārstēšanās, ja tev tāda ir nepieciešama. Arī gadījumā, ja steidzamības kārtā vajadzēs doties pie ārsta vai lūgt kādam palīdzību, rezultāts solās būt veiksmīgs. Tev solās būt pietiekami daudz enerģijas, lai bez problēmām padarītu nepieciešamo un pievērstos ģimenei.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šī diena sola tev patīkamas emocijas, mīlestību un patīkamu atmosfēru saskarsmē ar bērniem. Lieliski piemērota diena, lai pavadītu to kopā ar draugiem un ģimeni. Tavas aktīvās radošās pūles tiks novērtētas. Izpaudies!

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien tava diena kļūs par prieka un jautrības epicentru. Iespējams, nevarēsi pilnībā atpūsties, jo kaut kas nodarbinās tavu prātu. Nāksies cīnīties ar to, lai daudz ko vērstu par labu. Izbaudi laiku, ko pavadi kopā ar savu ģimeni – mēģiniet kopā padarīt ko tādu, kas visiem sagādā neviltotu prieku.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Piemērots laiks īsiem, spontāniem braucieniem – ja vien iespējams nedodies šādā ceļojumā viens, bet ņem līdzi savu mīļoto vai kādu citu sev ļoti tuvu, nozīmīgu cilvēku. Ja runa ir par tāliem ceļojumiem – neatkarīgi no tā vai tas būtu prieka vai darba dēļ – šodien no tiem labāk izvairīties.

 

 

zivis-mil-horZivis

Piemērots laiks dažādu pirkumu veikšanai, tostarp, lai iegādātos ko neparastu un/vai dārgu. Ja tev nav pietiekami daudz naudas, šodien vari izvērsties un sarunāt kādu, kurš šajā situācijā tev izpalīdzēs. Neraizējies par līdzekļu atdošanu – to varēsi ātri nokārtot, taču paturi prātā, ka ja aizņemies – dari to saprātīgi!

 

 

Lai tev izdevusies šī diena!

Iepriekšējais rakstsRīgā mirušajai ziemas prieku baudītājai bija tikai 12 gadi; vadītājs aizturēts
Nākamais rakstsDivi no trim cilvēkiem Latvijā ir vakcinēti, bet aizvien par maz. Kā dzīvosim tālāk? – VIDEO