Dienas pirmajā pusē vari ievērot, ka mijiedarbība,  kas tevi neinteresē vai komunikācija, kas neparedz patīkamas emocijas, sāk kļūt vēl apgrūtinošāka nekā biji paredzējis. Šajā dienā ir jācenšas atrast īstie vārdi – teju jebkurai situācijai. Dienas otrā puse nesolās būt mazāk saspringta.

 

auns-mil-horAuns

Šodien ikdienišķajiem rutīnas darbiem un nelieliem sadzīves uzdevumiem var būt pievērsta visa tava uzmanība. Ļoti ticams, ka vienlīdz svarīgi būs kādi medicīnas vai preventīvie pasākumi. Centība, precizitāte un pamatīgums būs labākie draugi jebkuru uzdevumu paveikšanai.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien tev var būt grūti pārvaldīt paša vai kāda cita līdzekļus. Kāda neliela, neglaimojoša informācija var aptraipīt attiecības ar taviem mīļajiem. Zvaigznes norāda, ka kāds tavs personīgais radošais projekts var pieprasīt investēt tajā papildu materiālos līdzekļus. Ir iespējams, ka tev nāksies pievērst lielāku uzmanību savu darbību vai attīstītā produkta estētiskajai pusei.

 

 

dvini-mil-horDvīņi
Precizitātei un praktiskumam ir jākļūst par pamatu jebkurai tavai šīs dienas darbībai. Tavam projektam ir jābūt rūpīgi aprēķinātam un pārdomātam. Zvaigznes norāda, ka nepieciešamība atskaitīties par neskaitāmām garlaicīgām, bet svarīgām detaļām, var padarīt tavu dzīvi šodien nedaudz nervozāku.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Planētu stāvoklis norāda, ka kontakti ar taviem tuvākajiem radiniekiem kļūs arvien svarīgāki. Tev var būt nepieciešams apmeklēt kādu no viņiem, īpaši, ja dzīvo netālu vai arī –  nākties nosūtīt vēstuli, kādu sūtījuma paku, ja šīs personas dzīvo citā pilsētā vai pat valstī. Zvaigznes brīdina, lai šodien esi uzmanīgs uz ceļa, kā arī raugi, ka neiztērē daudz vairāk naudas, nekā sākotnēji biji gaidījis.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tu vari būt patiesi ieinteresēts savā materiālajā stāvoklī, pat vairāk nekā parasti. Ja vēlies, lai tavas finanses allaž paliek zem totālas kontroles, lai tās vienmēr ir pietiekamas, lai piepildītu jebkuru tavu kaprīzi, tev nāksies ne tik daudz dzīties pēc lielas peļņas, bet gan kontrolēt ikvienu tēriņu, tai skaitā – nelielus naudas izdošanas brīžus!

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Cilvēki šodien var uztvert tevi kā nedaudz skopu, gražīgu, garlaicīgu un sīkumainu tipāžu. Tava izsmalcinātība, praktiskums un taupība var mudināt cilvēkus būt gataviem zaudēt nevis iegūt, jo īpaši, ja tavi komunikācijas partneri ir pieraduši pie pamatīga dzīves stila.
 

 

svari-mil-horSvari

Šodien  kāds pieklājības apmeklējums var noritēt ne tik gludi, kā varēji cerēt. Kāda jauna kontakta dibināšana, kas varētu šķist interesanta un noderīga kādā veidā, var izrādīties neērta, nevēlama un pat savā ziņā aizdomīga. Ja dodies īsā izbraucienā, hroniska slimība vai kāds nenokārtots uzdevums var pēkšņi atgādināt par sevi.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions
Planētu stāvoklis norāda, ka šodien var būt grūti saskaņot savu paaugstināto apetīti, personīgās vēlmes un viedokļus, kā arī pārliecību par dzīves vērtībām ar tavu draugu interesēm un ieradumiem. Tu vari sajust zināmu diskomfortu par to, ka ir jāpārskata savi izdevumi un jāsāk vairāk domāt par ekonomiskāku dzīvesveidu, lai nākotne būtu veiksmīgāka.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Neraugoties uz ievērojamo personīgo potenciālu, tev šajā dienā var nākties noteikt visai pieticīgus mērķus. Ja tu strādā kādas personas uzraudzībā, šī cilvēka piekasīgā un kļūdas meklējošā, novērojošā daba var  patiesi nokaitināt tevi. Kādu personu pieprasījumi un komentāri, mēģinājumi kontrolēt tavus ienākumus un izlabot tavu darbības stilu var kādā brīdī vienkārši saniknot tevi

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Zvaigžņu stāvoklis iezīmē, lai mēģini izmantot savu iedzimto pienākuma apziņu, kā arī savu tieksmi ievērot principus un paļauties uz stingrām nostādnēm, tad šajā dienā viss solās būt labi. Veiksme šodien var sagādāt kādu nelielu dāvanu, bet, lai gan panākumi nesolās būt ievērojami, tomēr fortūna noteikti būs tavā pusē. Atceries, ka nav iespējams izdabāt un izpatikt visiem un tas nav arī jādara.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Mērenība un piesardzība noteikti nebūs tās lietas, ko tavi draugi, visticamāk, šajā dienā vēlēsies saredzēt tavā personībā un ļoti ticams, ka tā uzskatīsi arī tu pats. Taču dzīve šodien iepazīstinās ar sava veida korekcijām tavos uzskatos, kā arī citu cilvēku rīcībās. Viss mainās, un tev tas ir jāpieņem.

 

 

zivis-mil-horZivis

Planētu stāvoklis norāda, ka tavs partneris šajā dienā var pārsteigt tevi ar savu nekonsekvenci un niķīgumu. Tomēr tas nebūt nav iemesls, lai mainītu savas jūtas,  ja tavas vēlmes un uzskati acumirklī netiek apmierināti. Sliktākajā gadījumā vari mēģināt atrast kopīgu valodu, pamatojoties uz lietām, kas jums abiem šķiet pa prātam.

 

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsDiemžēl likumsargu meklētā kundze atrasta mirusi
Nākamais rakstsGrūts brīdis pienācis Maestro Paula dzīvē