Rīts būs labvēlīgs drosmīgai rīcībai un lēmumiem. Tavs enerģijas līmenis būs augsts, kas ļaus ātri tikt galā ar pašreizējām problēmām. Diena ir piemērota fiziskam darbam un sportam. Vēlā pēcpusdienā labāk neplāno jebkādus pirkumus vai romantisku tikšanos ar jaunu partneri.

 

 

auns-mil-horAuns

Zvaigznes paredz, ka  tev šodien vajadzētu sagaidīt panākumus materiālajos jautājumos. Tavi ienākumi var stabilizēties; vari iesaistīties dažās unikālās darbībās un pasākumos, kas var nodrošināt tavu ieņēmumu palielināšanos. Tas galvenokārt būs iespējams pateicoties tavām profesionālajām zināšanām un pašdisciplīnai darbā.

 

 
versis-mil-horVērsis
Tu šodien vari vēlreiz pārliecināties, ka,  lai sasniegtu savu mērķi, tev ir jāatceras un jākoncentrējas uz savu galveno stratēģiju. Pašapziņai ir jābūt tavam galvenajam virzītājspēkam. Zvaigznes iezīmē, ka tavas organizatoriskās prasmes pašlaik ir augstā līmenī. Pat realizējot radošus projektus, tu, visticamāk, vēlēsies plānot savu rīcību pamatīgi un skrupulozi, īstenojot plānu –  soli pa solim.

 

 

dvini-mil-horDvīņi 
Aktīva prātošana par tavām finansēm šodien lielākoties būs neauglīga. Esi daudz reālistiskāks, veic praktisku pieeju konkrētajai problēmsituācijai. Iespējams, tev būs atkārtoti jāuzlūko kāda pagātnes radošā ideja par sadarbību ar citiem cilvēkiem, un var nākties to aktīvi īstenot šī brīža situācijā.

 

 

vezis-mil-horVēzis
Pateicoties tavai enerģijai, tu vari iekarot noteiktas virsotnes savā karjerā un profesijā. Tomēr tavas izredzes uz panākumiem ir ievērojami zemākas, ja darbs nozīmē pastāvīgu komunikāciju, sarunas, dokumentāciju, kā nepieciešamu ārkārtēju aktivitāti un atsaucību.

 

 

lauva-mil-horLauva

Tu šodien nespēsi apslāpēt vēlmi pēc skaistas dzīves. Tomēr, lai saglabātu savu dzīves stilu, tev ir nepieciešams labi apmaksāts darbs vai labvēlīgs sociālais statuss. Tava apetīti šodien var būt lielāka nekā parasti. Bet viss ir iespējams, ja tu piekrīti uz laiku nolikt malā savas estētiskās prasības un vienkārši strādāt – smagi un cītīgi!

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šī ir diena, kad tu vari droši virzīties pa savu dzīves ceļu, pa taku, kuru tu izvēlējies jau iepriekš. Šāda stratēģija nodrošinās drošību un rāmumu, taču arī stabilu virzību pretī panākumiem un savu personīgo iespēju paplašināšanai.  

 

 

svari-mil-horSvari

Ir pienācis laiks vēlreiz pašos pamatos uzlūkot savus mērķus, izzināt tās lietas, kas šobrīd tev ir visbūtiskākās. Zvaigznes norāda, ka te vajadzētu pievērst īpašu uzmanību materiālajiem aspektiem sadarbībā ar kādu. Centies iegūt skaidru priekšstatu par savas peļņas daļu, iespējamo ieguldījumu risku un reālistisku peļņas apjomu – attiecībā pret ieguldījumiem.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Tu un tavs partneris esat cieši saistīti kopīgā nākotnē. Iespējams, jums ir kopīgs, detalizēts plāns par konkrētu laika periodu, skaidras norādes par jūsu prioritātēm. Zvaigznes iezīmē, ka ir īstais brīdis, lai risinātu nelielas domstarpības, kā arī neizbēgamas problēmas, kas visai dabiski rodas jebkurā aliansē.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Rūpīga darba procesa plānošana un skrupuloza ikdienas pienākumu izpilde ir tavs šīs dienas veiksmes garants. Zvaigznes brīdina, lai nepārēdies! Apzinies savas robežas, kad lieto medikamentus. Mēģini kontrolēt savas kaislības pēc dažādām inovācijām. Ne viss ir zelts, kas spīd!

 

 

mezazis-mil-horMežāzis     
Planētu stāvoklis norāda, ka šī ir ļoti labvēlīga diena tev. Lai ar ko tu būsi aizņemts,  tev radīsies iespēja prasmīgi apvienot vispārpieņemtu noteikumu ievērošanu un personisko, praktisko radošumu, kā arī pašdisciplīna un iztēli.
 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Zvaigznes norāda, ka šī nav diena, kad tu vari dižoties publikas priekšā. Šodien tev, visticamāk, būs īpaši svarīgi mājas un mājsaimniecības darbi. Ir pilnīgi iespējams, ka šī iemesla dēļ kāds tuvāks vai tālāks ceļojums vai jautrs notikums var tikt atlikts uz nenoteiktu laiku.

 

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien ir īstā diena, kad censties sakārtot savu materiālo sfēru, apskatīt konkrētus finansu uzdevumus, kā arī īstenot vai pārvērtēt ilgtermiņa līgumus. Mijiedarbība darbā var vainagoties ar materiālas dabas, neskaidriem konfliktiem. Tomēr planētu stāvoklis norāda, ka atmosfēru profesionālajā sfērā vai mājās diez vai var raksturot kā nejaušu. Saglabā vēsu prātu un centies objektīvi uzlūkot radušos problēmsituāciju.

 

Veiksmīgu dienu!

 

Iepriekšējais rakstsSinoptiķi brīdina – nedēļas nogalē mūs sagaida bīstama dabas parādība
Nākamais rakstsSmaga avārija notikusi netālu no Rīgas – VIDEO