Šī diena var radīt emocionālu diskomfortu, jo priekšā gada pirmā pilnā darba nedēļa. Lai arī cik ļoti vēl gribētos atpūsties, centies no šīs dienas saņemt pēc iespējas daudz pozitīvu emociju – smaidi cilvēkiem, komunicē. Galu galā – jaunais darba gads ir jaunu cerību un sasniegumu laiks.

Auns

Šodien vairāk uzmanības vajadzētu pievērst dažādām nepabeigtām lietām, kas pēdējā laikā vairāk likušas par sevi manīt. Tev vajadzētu finalizēt iespējamās lietas, tādējādi virzoties projām no pagātnes un raudzītos ar svaigu skatu nākotnē. Ņemot vērā tempu, kas palielināsies visos tavas dzīves aspektos, izmanto šo dienu, lai pārdomātu, ko esi darījis, kas ir izdevies, kas ne un kāpēc.

Šīs dienas laimīgie skaitļi: 1, 12, 19, 30, 35, 39

Labākā šīs dienas saderība ar: Dvīņi

 

Vērsis

Šodien vairāk uzmanības vajadzētu pievērst attiecībām ar apkārtējiem cilvēkiem. Jāpadomā par to, cik daudz tajās ir uzticēšanās, ko vajadzētu mainīt. Ticams, ka notiks neparedzētas izmaiņas, kas būs labvēlīgas, lai tu varētu uzlabot/stabilizēt savu finansiālo situāciju. Arī gadījumā, ja tev ļoti paveicas, esi uzmanīgs.

Šīs dienas laimīgie skaitļi: 3, 19, 28, 36, 37, 49

Labākā šīs dienas saderība ar: Mežāzis

 

Dvīņi

Šodien vairāk uzmanības tev vajadzētu pievērst savai karjerai un darbam kopumā. Apdomā, ko pēdējā laikā esi darījis par labu savai izaugsmei, kas palīdzējis nokļūt tur, kur tagad atrodies. Apzini lietas, ko vari mainīt, lai kāptu pa karjeras kāpnēm. Kopumā ne tikai šodien, bet visu šo nedēļu tev vajadzētu, tā teikt, turēt roku uz pulsa saistībā ar ikvienu notikumu šajā laikā.

Šīs dienas laimīgie skaitļi: 22, 24, 29, 34, 40, 42

Labākā šīs dienas saderība ar: Auns

 

Vēzis

Šodien, ticams, gūsi lielāku izpratni par pagājušās nedēļas notikumiem, īpaši – personīgajā un attiecību jomā. Iespējams, sapratīsi, kas vai kurš ir vainojams pie konkrētās situācijas. Tiesa, jebkurā gadījumā tev vajadzētu censties saglabāt līdzsvaru starp savu rīcību un emocijām, kā arī staro personiskajām attiecībām un vajadzībām. svarīga būs komunikācija ar apkārtējiem cilvēkiem.

Šīs dienas laimīgie skaitļi: 1, 9, 12, 27, 38, 46

Labākā šīs dienas saderība ar: Vērsis

 

Lauva

Lai gan pēdējā laikā zvaigznes vairāk bijušas tavā attiecību sektorā, nu tās pievērsīsies finanšu jomai. Centies ieklausīties sevī un ticams, ka tavas emocionālās un intuitīvās atbildes tev spēs krietni vien palīdzēt. Novērtējot lietas, savlaicīgi spēsi saņemt nepieciešamo informāciju. Protams, informācijas avoti būs dažādi, taču tu spēsi dzirdēt un uztvert vajadzīgo.

Šīs dienas laimīgie skaitļi: 6, 9, 11, 31, 32, 41

Labākā šīs dienas saderība ar: Svari

 

Jaunava

Vairāk ieteicams pievērsties darba lietām. Vairāk pievērsies lasīšanai un pievērsies darba jautājumiem, jo īpaši, ja ir priekšā kādas svarīgas tikšanās. Tomēr jebkurā gadījumā vajadzētu saglabāt līdzsvaru starp darba un privāto dzīvi. Esi atvērts jauniem piedāvājumiem arī ārpus darba laika.

Šīs dienas laimīgie skaitļi: 2, 25, 26, 33, 40, 49

Labākā šīs dienas saderība ar: Skorpions

 

Svari

Var gadīties, ka būs grūtības līdzsvarot sajūtas un rezultātus starp dienas pirmo pusi un vakaru. Šodien vairāk vajadzētu koncentrēties tieši uz konkrēto mirkli, nevis uz rītdienu. Vairāk vajadzētu padomāt par savu darbu un pienākumiem. Centies saprast vai darba apjoms atbilst ienākumiem. Padomā par to, ko un kā ir iespējams uzlabot šodien.

Šīs dienas laimīgie skaitļi: 7, 14, 25, 26, 30, 45

Labākā šīs dienas saderība ar: Lauva

 

Skorpions

Šodien tev vairāk vajadzētu pievērsties pārdomām par to, kāds bijis tavs iepriekšējais gads. Tev jānonāk līdzsvarā starp pagātni un nākotni. Pārdomas spēs palīdzēt nostabilizēties tagadnē. Reizēm ir jāiegulda lielas pūles tajā, lai tagadnē tu justos kā īstajā ietā, taču papūlēties – tas ir tā vērts.

Šīs dienas laimīgie skaitļi: 8, 11, 13, 24, 30, 35

Labākā šīs dienas saderība ar: Zivis

 

Strēlnieks

Šī diena, tāpat kā šis gads, solās tev būt visai aizraujoša. Šodien droši vari pievērsties savu sapņu, plānu un mērķu apzināšanai, pierakstīšanai un pat rīcības plāna izveidošanai. Tas sniegs tev gan iedrošinājumu, gan lielāku ticību saviem spēkiem, lai lieliem soļiem vari doties savu panākumu virzienā. Dodies uz priekšu ar domu: “2022. gads, te es nāku!”

Šīs dienas laimīgie skaitļi: 5, 20, 23, 26, 37, 39

Labākā šīs dienas saderība ar: Svari

 

Mežāzis

Ir laiks dažādām pārmaiņām. Tev vajadzētu padomāt un prioritārā secībā sakārtot lietas, ko vēlies mainīt, padomājot par to, kā to izdarīt. Tev būs iespējas pārvarēt dažādus šķēršļus un doties plānotajā virzienā ar lielu joni. Tiesa, nevienā situācijā nevajadzētu izlikties par to, kas tu neesi (arī gadījumā, ja tāds vēlies būt).

Šīs dienas laimīgie skaitļi: 2, 10, 13, 41, 45, 47

Labākā šīs dienas saderība ar: Vērsis

 

Ūdensvīrs

Šodien vairāk laika velti sev – sava šarma vairošanai. Tam nav jānotiek saspringti, bet brīvi un nepiespiesti. Centies mācīties labāko no apkārtējiem, neuzskatot viņus par saviem konkurentiem. Palūkojies apkārt un apdomā, kas ir tas, ko vēlies sev piesaistīt – varbūt gribi apgūt ko jaunu vai doties pilnīgi nezināmā virzienā, mainot visbūtiskāko.

Šīs dienas laimīgie skaitļi: 5, 6, 8, 12, 34, 49

Labākā šīs dienas saderība ar: Auns

 

Zivis

Šodien, iespējams, strauji nāksies palielināt tempu. Vērts padomāt par darbu un ienākumiem, ja tev ir prātā lietas, ko šajās jomās mainīt – apdomā, kā tās realizēt. Tu spēsi kāpt augšup, ja vien pats to vēlēsies. Tāpēc ir svarīgi nospraust konkrētus mērķus un apzināti virzīties uz to sasniegšanu.

Šīs dienas laimīgie skaitļi: 6, 13, 15, 24, 25, 31

Labākā šīs dienas saderība ar: Skorpions

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsSaņemta ziņa par traģiskiem notikumiem Latgales pusē
Nākamais rakstsParādās ziņas par bargu salu jau tuvāko dienu laikā