Dienas pirmajā daļā var pazemināties pašapziņa. Šajā periodā iespējami iekšēji konflikti, kā arī daudzi no taviem mērķiem var kļūt neskaidrāki. Arī tuvinieku atbalsta trūkums var pasliktināt omu. Planētu stāvoklis dienas otrajā pusē mudinās mieram un harmonijai.

 

auns-mil-horAuns

Rutīniskais, ikdienišķais darbs var būt pilns ar dažādiem pārsteigumiem. Mijiedarbība ar kolēģiem, regulāro paziņu loku, medicīnas jomas pārstāvi, kādu valsts iestāžu darbinieku vai padomdevēju var iezīmēt negaidītas izmaiņas un pēkšņus pavērsienus.

 

 

versis-mil-horVērsis

Izņemot nelielas dīvainības un neparedzētas izmaiņas tavā grafikā, diena solās būt visai mierīga. Tavi plāni īstenosies, aprēķini izrādīsies pareizi, un daudzas no tavām cerībām – piepildīsies. Šī ir laba diena arī atpūtai.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Zvaigznes norāda, ka šodien tavu ģimenes locekļu rīcība var tevi pārsteigt. Neņem šīs dīvainās uzvedības un negaidītos untumus tuvu pie sirds, ļoti iespējams, ka tās ir vien pārejošas kaprīzes, kas izzudīs tikpat ātri kā parādījušās.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Zvaigznes norāda, ka tev šodien ir jābūt īpaši rūpīgam, uzmanīgam un precīzam, kad esi uz ceļa, strādā ar dokumentiem vai risini kādas biznesa sarunas. Tajā pašā laikā, neesi pārsteigts, ja tava piesardzība tāpat tevi nepaglābs no neparedzētiem pārpratumiem.

 

 

lauva-mil-horLauva

Planētas norāda, ka tu tikai ar nelieliem spēkiem šodien būsi gatavs revolucionārām rīcībām savās finanšu lietās. Zvaigznes iezīmē, ka šajā dienā, visticamāk, nav iespēju realizēties pamatīgām, praktiskām, pēkšņām un neatgriezeniskām izmaiņām. Nav vēlami arī lielāki pirkumi.

 

 

jaunava-mil-horJaunava
Šodien tev nevajadzētu dot jebkādus solījumus savā vārdā vai plānot jebkādus personīgos rīcības soļus. Tavu motivāciju var nepareizi interpretēt. Bez tam, visticamāk, kāda iemesla dēļ drīz būsi gatavs atmest kādu no nesen uzsāktajām idejām. Ja esi dzimis septembra vidū, iepriekš minētās problēmas var būt papildinātas ar neizskaidrojamu nervozitāti un aizkaitināmību.

 

 

svari-mil-horSvari

Kāds, kura manieres un paradumi tev šķita vairāk nekā pazīstami, šodien var darīt kaut ko dīvainu un neparedzamu aiz tavas muguras. Tavā darba vidē, ģimenē vai tuvākajā sociālajā lokā vari piedzīvot neizskaidrojamas darbības un nolūkus, ko, iespējams, interpretēsi kā draudu savai drošībai.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Planētas norāda, ka šajā dienā nav jēgas attīstīt pamatīgus, komplicētus nākotnes plānus. Programma, kuru tu, iespējams, gatavojies īstenot, var pēkšņi atklāt kādas būtiskas problēmas. Zvaigznes iezīmē, ka tu vari veiksmīgi izmantot šo dienu, lai identificētu vājās vietas kādā plānā, projektā vai idejā.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien tev būs jārisina, jāsaskata ne tik daudz savas karjeras priekšrocības, kā –  dīvainības, neprognozējamību un pat sava veida patoloģijas tevis izvēlētajā profesijā. Sarežģījumi tavā biznesa plānā var novest pie izmaiņām un jaunumiem arī dzīvesveidā.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Izredzes gūt panākumus kādā no pašreizējiem projektiem ir daudz izteiktākas, ja esi dzimis janvāra vidū. Šajā gadījumā visas tavas pat nelielās iniciatīvas būs savlaicīgas un personīgie talanti un spējas, kas saistītas ar tām – ļoti noderīgas.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Tava drošība tagad būs atkarīga no pareizi veiktiem, nelieliem pienākumiem, nevis no spējas lieliski izmantot uzbrukuma un aizsardzības taktiku. Planētas norāda, lai šajā dienā dari tikai to, ko biji paredzējis, neatstājot novārtā nevienu no norises detaļām, tad panākumi, visticamāk, neizpaliks.

 

 

zivis-mil-horZivis

Kādā līgumā vai vienošanās procesā ar kādu citu personu vari saskatīt dažas īpatnības vai pat dīvainības, ko tu nebiji pamanījis agrāk. Pirms apsvērt šī fakta neizdevīgumu un sākt nepārdomāti apsūdzēt otru pusi neprognozējamībā vai divkosībā, mēģini atlikt visu malā un rūpīgi apsvērt notikušo.  

 

Veiksmīgu dienu!

 

Iepriekšējais rakstsDodoties pie zobārsta, Limbažu pusē laimēta liela nauda
Nākamais rakstsLatvijā jau trešais “Covid-19” slimības gadījums