Esi piesardzīgs un paturi prātā, ka bāžot savu degunu citu darīšanās, vari izraisīt problēmas pats sev. It īpaši, ja ikdienā neesi radis praktizēt šādu rīcību.

 

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušajiem ieteicams pievērsties dažādu problēmu atrisināšanai. Bieži vien tu savāri tik biezu ķīseli, ka pats to nespēj izstrēbt, bet atceries, ka vilcināšanās to tikai vēl vairāk sarežģīs. Rodot risinājumu problēmām un nesaskaņām, varēsi atviegloti uzelpot jau tuvākajā nākotnē.

 

 

versisVērsis

Vēršiem nevajadzētu skopoties ar saviem padomiem, ja kāds tos lūdz. Tu neesi sevišķi komunikabls, taču tev var uzticēties un uz tevi var paļauties, tādēļ apkārtējo vidū esi ļoti respektēts. Centies nebūt rupjš vai noraidošs.

 

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušajiem šajā dienā būs vairākas iespējas ar vienu kāju iekāpt citu cilvēku dzīvē, taču nebūtu ieteicams visas no tām izmantot. Vairums apkārtējo, kuri dalās ar tevi savos pārdzīvojumos un piedzīvojumos, sagaida no tevis tikai morāli atbalstu, nevis pamācības, kā labāk rīkoties.

 

 

vezisVēzis

Vēžiem ieteicams būt uzmanīgiem, vērīgiem un nepārkāpt robežas. Tu esi ģimenisks cilvēkus, taču atceries, ka kolēģi nav tavi ģimenes locekļi, tādēļ neizturies pret viņiem kā pret saviem tuviniekiem pat tad, ja jums ir šķietami tuvas attiecības un daudz kā kopīga.  

 

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem vajadzētu pieturēties pie ar darbu saistītu problēmu atrisināšanas. Bieži vien tu esi lietas kursā par nesaskaņām kolēģu vai savu padoto starpā, taču prātīgāk būs, ja to risināšanu atstāsi viņu pašu ziņā. 

 

 

jaunavaJaunava

Jaunavas zīmē dzimušajiem ieteicams rūpīgi pārdomāt veidu, kā tie citiem sniedz savus padomus. Ikdienā tu labprātāk uzturies vienatnē un, ņemot vērā tavu sīkumaino personību, apkārtējiem vari šķist vien auksts aprēķinātājs, sevišķi to acīs, kuri tevi tik labi nepazīst.

 

 

svariSvari

Svariem, neskatoties uz vēlmi steigt palīgā citiem, ieteicams vairāk pavērot un paklausīties apkārt notiekošo no malas. Šādi tu vairāk iepazīsi savus līdzcilvēkus un to, kā viņi viens ar otru komunicē, saprotas vai, gluži otrādi, nesaprotas. Šī pieredze var tev nākotnē noderēt.

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušajiem ieteicams būt reālistiskiem un sniegt citiem padomus tikai tajās jomās, kuras teicami pārvalda, kā arī saprotoši pieņemt kritiku jomās, kurās paši labi apzinās, ka vēl ir, kur augt. Apkārtējo sniegtie ieteikumi šodien patiesi nāks no sirds un tie būs ieklausīšanās vērti.

 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlniekiem vajadzētu sakārtot pašiem savas domas un sajūtas. Vienatnē pavadīts laiks, apcerot savu dzīvi un tajā notiekošo, būs lietderīgi izmantots laiks. Nonāksi pie vairākiem interesantiem un vērtīgiem secinājumiem.

 

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem vajadzētu mēģināt būt saprotošiem un pacietīgiem gan dodot padomu citiem, gan uzklausot to pašiem. Tu esi ļoti motivēts, kas dažkārt var radīt aizdomas citu zīmju pārstāvjos un kalpot par šķērsli komunikācijā ar apkārtējiem.

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem ieteicams vairāk ieklausīties apkārtējos. Tu esi ļoti pārliecināts par savām domām, idejām un viedokli, kas, protams, nav slikti, taču pasaulē viss aug un mainās, tādēļ ir svarīgi turēt roku uz pulsa un būt lietas kursā par apkārt notiekošo.

 

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem, sniedzot padomu citiem, vajadzētu paļauties uz pirmajām domām, kas iešāvušās prātā – tās būs vispatiesākās un pareizākās. Ja citu zīmju pārstāvjiem, piemēram, Skorpioniem, Vēršiem, Ūdensvīriem ir visai bīstami spļaut ārā pirmo, kas uz mēles, tev, pateicoties dabas dotajai intuīcijai, tieši sākotnējās domas būs visvērtīgākās.

 

Veiksmīgu dienu! 

Iepriekšējais rakstsDiemžēl nav pārāk patīkamu ziņu par laiku šonedēļ – prognoze 7 dienām!
Nākamais rakstsPētījumā atklāj interesantus faktus par latviešiem, kuri bija pret vakcinēšanos