Pirmā dienas puse izrādīsies diezgan saspringta. Trūks fokusa un punktualitātes, pavājināsies pienākumu apziņa, kas var izraisīt nopietnas problēmas. Šodien var būt grūti izteikt savas jūtas un emocijas, kas var veicināt dusmas.

 

 

auns-mil-horAuns

Tu šodien vari ģenerēt jaunas idejas un rast iedvesmu, taču vari būt arī satraukts par kādiem jauninājumiem. Zvaigznes iezīmē, ka šajā dienā ir visai bezjēdzīgi sākt tos īstenot dzīvē, tāpēc tava vēlme darboties var pamazām izzust. Kāda lieliska iespējas var tikt izšķērdēta tikai tāpēc, ka tev  trūks spēka, lai cīnītos ar savu nepastāvīgo garastāvokli.

 

versis-mil-horVērsis

Šis ir ideāls brīdis, lai veiktu eksperimentus, risinātu kādus notikumus, kas ir satraukuši tavu prātu, šķetinātu ko tādu, kam nav garantiju par veiksmīgu iznākumu. Tu vari spert savus pirmos soļus šajā lietā viens pats vai kopā ar kādu tuvu draugu, kas tevi ļoti labi saprot un nekad netiesās.

 

dvini-mil-horDvīņi

Tavi pašreizējie plāni var piedzīvot diametrālas izmaiņas un ne vienu, bet vairākas reizes šīs diena laikā. Ja esi dzimis jūnija vidū, šīs izmaiņas var uzkurināt, saniknot un pamatīgi izsist no līdzsvara. Var rasties sajūta, ka tev šodien liek aiziet tur, nezin kur, atnest to – nezin ko!

 

 

vezis-mil-horVēzis
Zvaigznes iezīmē, ka tu šodien būsi romantiski noskaņots un visai jūtīgs, kas padarīs tevi vēl burvīgāku un šarmantāku.  Šodien vari diezgan labi uztvert citu cilvēku sajūtas un noskaņojumu; būsi gatavs par kādu izrādīt rūpes un bažas. Esi žēlsirdīgs!

 

 

lauva-mil-horLauva

Šī diena var palielināt tavu interesi par riskantiem eksperimentiem un jauninājumiem. Šodien tu gan nebūsi  tik daudz kā ideju ģenerators, bet gan novērotājs un klausītājs, visa acis un ausis, jo īpaši tad, ja kaut kas patiesi interesants piesaistīs tavu uzmanību. Pozitīvais ir tajā, ka jaunā pieredze tev, visticamāk, nemaz nekaitēs.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Planētu stāvoklis norāda, ka tu ar grūtībām spēsi kontrolēt savu partneru noskaņojumu.  Nav svarīgi, cik tālredzīgs tu esi, visticamāk, nespēsi šodien to! Ja esi dzimis septembra vidū, šodien var rasties pastāvīgs fons dažādiem satricinājumiem un kairinājumiem. Tev var nebūt pienācīgas iespējas izteikt savu neapmierinātību, jo tiklīdz skandāls tuvosies eksplozijai, tavs diskusiju partneris, visticamāk, pazudīs no tava redzes lauka.

 

 

svari-mil-horSvari

Šodien var būt visai problemātiski koncentrēties uz kādām lietām vai radīt kaut ko, jo var trūkt spilgtas iedvesmas un entuziasma dzirksteles. Lai izvairītos no nāvīgas garlaicību un nepārtrauktas žāvāšanās, tev vajadzētu mēģināt dažādot savus ikdienas darbus, vai vismaz paņemt pārtraukumu un dotos atpūsties!

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Tava intuīcija šodien būs visai labi izteikta. Ja esi dzimis novembra vidū, vari piedzīvot patiesu atklāsmi un pietuvoties kāda nozīmīga cilvēka reputācijai. Ja šodien baudi atvaļinājumu vai dodies uz  randiņu, mēģini aizmirst par jebkādiem nepieciešamajiem pasākumiem, visiem noteikumiem un vienkārši izbaudi notiekošo.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Kas noticis – noticis, strēlniek! Ja kāda rīcība vai vārdi patiešām ievaino tevi, mēģini to neņemt pārāk tuvu pie sirds. Zvaigznes norāda, ka tu, visticamāk, vari apjaust kādu jaunu atskaites punktu kādā procesā vai notikumā, bet šodien var būt visai grūti izteikties vai vienkārši skaidri definēt nepieciešamo informācijas apjomu.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis         

Šī diena ļaus tev uz laiku aizmirst par saviem stingrajiem rāmjiem un ikdienas darbu termiņiem. Tev būs iespēja atslēgt savu prātu no visa, kas nomāc un rada raizes, lai nedaudz izklaidētos. Iespējams, nolemsi paklīst pa rudenīgajām pilsētas ielām vai pavadīt laiku kopā ar kādu tev tuvu draugu. Zvaigznes iezīmē, lai šodien neuzticies jebkurai ziņai, pļāpām vai smieklīgiem stāstiem.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 
Radošas idejas un neparastas sajūtas, kas var rasties šodien, visticamāk, var aizslaucīt zināmu devu nepatīkamu emociju. Tas ir iemesls, kāpēc tu šobrīd vari turpināt dzīvot bez bažām. Nebaidies pārkāpt dažas normas, likumus vai noteikumus, tomēr neaizraujies ar to!
 

 

 

zivis-mil-horZivis

Ja esi dzimis marta vidū, šī diena tev sagatavojusi visvairāk noslēpumainības, neprognozējamus notikumu pavērsienu un unikālu nianšu. Ja esi radošas darbības sfēras pārstāvis, izmanto savu netradicionālo domāšanas veidu, lai sāktu demonstrēt savu unikalitāti arī citos veidos, kas var izrādīties diezgan negaidīts pārsteigums taviem vistuvākajiem.

 

 

Lai lieliska diena!

Iepriekšējais rakstsIzskanējusi ideja, ka pēc 15. novembra lielie veikali (arī pārtikas) būs pieejami tikai ar sertifikātu. Tirgotāji to neatbalsta – VIDEO
Nākamais rakstsGatavojoties Halovīnam, rīdzinieku ģimene piedzīvo milzīgu pārsteigumu