Vai spēj noticēt, ka klāt ir pavasara trešais un pēdējais mēnesis maijs? Mums visapkārt kļūst aizvien zaļāks, daba strauji mostas un aicina to izbaudīt, bet neaizmirsti arīdzan par piesardzības pasākumiem! Nāc, aplūko, kāds šis 2020. gada nu jau piektais mēnesis solās būt tieši tev un, protams, taviem mīļajiem! 

 

auns_auns_aunsAuns

Šajā mēnesī Auna zīmē dzimušajiem vīriešiem gaidāmi vairāki nozīmīgi notikumi, tikšanās un pārmaiņas mājās, līdz ar to galvenokārt enerģiju veltīsi šo plānu realizēšanai. Pavisam noteikti maijā tava prioritāte būs tavas mājas. Vari gaidīt tuva radinieka apciemojumu, kurš ilgs vairākas dienas. Nelielu stresu sagādās situācija sievietes, radinieces vai kaimiņienes, dzīvē. Sievietēm ieteicams atrast īsto iemeslu stresam šajā mēnesī. Neuztver apkārt notiekošo vieglprātīgi. Pozitīvi brīži būs saistīti ar negaidītiem ienākumiem vai dokumentiem, pateicoties kuriem turpmāk saņemsi regulārus ienākumus, algas pielikumu vai noslēgtu līgumu. Veiksmīga attīstība dažādiem finanšu jautājumiem. Uz greizsirdību balstīts konflikts var atklāt sarežģītu, tev nepatīkamu un sāpīgu patiesību. Diemžēl, pozitīvs rezultāts no šīs situācijas nav gaidāms, tādēļ esi piesardzīgs un nezaudē kontroli pār emocijām. Pārbaudījumiem tiks pakļauta tava karjera un bizness. Vari saskarties ar vēlamām un ne tik vēlamām pārmaiņām. Sevišķi uzmanīgiem jābūt tiem, kuru darbs saistīts ar naudu. Uzņemsi negaidītus viesus un satiksi cilvēkus, kuri spēs tevi iepriecināt. Atskārtīsi, ka atrodies īstajā laikā un vietā.

 

 

 

versis_versis_versisVērsis

Tev priekšā ir spēkpilns un veiksmīgs mēnesis. Gaidāmas tikšanās, kuru laikā tiks definēta tava rīcība finanšu jautājumos tuvākajā nākotnē, tiks noslēgtas finansiāla rakstura vienošanās ar tuviniekiem vai biznesa partneriem. Vari saņemt piedāvājumu jaunam, labi apmaksātam darbam, izdevīgam darījumam vai biznesa sadarbībai. Zvaigznes sola pozitīvu komunikāciju ar cilvēkiem no tuvienes no tālienes – gan biznesā, gan personīgajā un mīlas dzīvē. Saņemsi noderīgu informāciju vai ieteikumu no kādas sievietes. Nāksies iesaistīties nepatīkamās sarunās vai konfrontācijās ar citiem cilvēkiem. Diemžēl, kompromisu šajā situācijā atrast neizdosies. Raizes sagādās veselības problēmas, kuras skars kādu tavu draugu, kuru atbalstīsi un centīsies palīdzēt. Vīriešiem attiecības ar draugiem būs pārbaudījumu pilnas un sagādās depresīvas un melanholiskas sajūtas. Tāpat bez sarežģījumiem neizpaliks Vērša zīmē dzimušo attiecības ar ģimenes locekļiem un laulātajiem draugiem. Tās, visticamāk, būs jau senas, ilgstošas problēmas, kuras vairāk skars tos, kuri iepriekš bijuši atsvešinājušies vai pašķīrušies. Šobrīd situācija kļūs vēl sarežģītāka un neparedzamāka. Saņemsi sliktus jaunumus saistībā ar kādu no tavu radu loka. Pieņemot svarīgus lēmumus, uzmanies un izvairies no nelūgtiem padomiem un manipulācijām. Var gadīties, ka kāds centīsies darīt tev kaitējumu savtīgu interešu vadīts. Kopumā maijs būs produktīvs un veiksmīgs mēnesis, neskatoties uz pāris problēmām, ar kurām nāksies tikt galā.

 

 

 

dvini_dvini_dviniDvīņi

Dvīņiem ieteicams apsvērt, plānot vai realizēt nozīmīgu izbraucienu tepat Latvijā. Visticamāk, tas būs saistīts ar tavu vēlmi uzsākt ko jaunu vai apmeklēt vietu, kur iepriekš nekad neesi bijis. Iespējams, saņemsi sliktus jaunumus saistībā ar savu bijušo mīļoto. Mēnesis izvērtīsies neparedzems emocionālā ziņā, ar dažādiem attiecību pārbaudījumiem. Dažiem nāksies uz laiku šķirties no savas otrās pusītes dēļ kāda skumja vai, gluži pretēji, priecīga notikuma. Pārsteigumi šomēnes būs saistīti ar kāda tava ģimenes locekļa darbu, izglītību, vajadzību ātri pieņemt lēmumu par remontdarbiem vai citām pārmaiņām mājās. Pateicīgs mēnesis tiešsaistes biznesam un vietējiem komandējumiem. Zvaigznes lutinās tevi arī finansiālajā jomā. Pavērsies iespējas gūt papildus ienākumus. Gaidāmi finanšu darījumi ar cilvēkiem, kuri dzīvo citviet. Interesanta komunikācija ar cilvēkiem no tuvienes un tālienes. Sievietēm var nākties saskarties ar problēmām komunikācijā ar bērniem vai mazbērniem. Iespējams, kāds tuvs cilvēks tevi nejauši dziļi sāpinās. Daži laimīgie varētu saņemt materiālu apbalvojumu vai lielāku peļņu pateicoties veiksmei.

 

 

vezis_vezis_vezisVēzis

Tev priekšā ir mēnesis, kurš būs piesātināts ar gaidītiem un negaidītiem notikumiem mājās, saistībā ar tavu vai kāda tuvinieka ceļojumu. Daži dosies ilgstošā ceļojumā vai mainīs dzīvesvietu. Lielākoties notikumi mājās šajā mēnesī būs saistīti ar cilvēkiem un lietām, kas atrodas tālu prom no tevis. Iesaistīsies sarunās ar bērniem vai jauniešiem no ģimenes loka par naudu, maksājumiem un investīcijām. Iespējams, sniegsi viņiem finansiālu palīdzību,  saņemsi tādu pats vai vienosieties par kopīgu mērķi, kur ieguldīsiet savas finanses. Atjaunosi senu draudzību, kura dažādu apstākļu dēļ tika pārtraukta. Atgriezīsies pie vai tiksies ar bijušo mīļoto. Tas raisīs pozitīvas emocijas jums abiem. Labs laiks, lai izvirzītu sev mērķus un sastādītu plānu to īstenošanai. Atsevišķos gadījumos tie būs saistīti ar kādu ģimenes locekli. Zvaigznes būs labvēlīgas dažādu juridisko jautājumu sakārtošanai. Par sevi liks manīt veselība. Var saasināties kādas ilgstošas veselības problēmas. Saudzē un parūpējies par sevi.

 

 

lauva_lauva_lauvaLauva

Maijā Lauvas zīmē dzimušie var piedzīvot vilšanos saistībā ar kādas sievietes rīcību. Viņas neizpildītais solījums un velti dotās cerības liks tev justies nomāktam un vēlēsies raudāt. Intuitīvi jutīsi, ka, neskatoties ne uz ko, vari uz viņu paļauties, taču konkrētajā situācijā būs grūti izlikties nepamanām šo nepatīkamo brīdi. Pārsteigumi šomēnes būs saistīti ar meiteni vai jaunu sievieti. Iespējams patīkams notikums meitas, mazmeitas, radinieces vai mīļotās sievietes dzīvē. Negaidītu veiksmi piedzīvos Lauvas zīmē dzimušās sievietes. Saņemsi iespēju ieviest izmaiņas profesionālajā jomā. Dažām iespējams paaugstinājums, citām – atgriešanās iepriekšējā darba vietā vai amatā, kur strādāji labprātāk. Gaidāma došanās ceļojumā biznesa nolūkos. Daudzus iepriecinās kas jauns mājās vai dāvana no mīļotā cilvēka. Labvēlīgs laiks jaunu, romantisku attiecību uzsākšanai. Pastāv risks konfliktam mājās, kura cēlonis būs slēpta rīcība un aiz muguras teikti apvainojumi. Situāciju mājās var saasināt arī kāds cilvēks ārpus tava ģimenes loka. Maijā atrisināsies kāda zēna vai jaunieša problēmas, kuru risināšanā piedalījies arī tu. Vīriešiem beidzot izdosies izķepuroties no sarežģīta perioda vai situācijas viņu dzīvē.

 

 

jaunava_jaunava_jaunavaJaunava

Maijā Jaunavas zīmē dzimušie pārtrauks attiecības ar kādu ģimenes locekli, draugu vai kolēģi dēļ ieilguša konflikta un spriedzes savstarpējā komunikācijā. Šis lēmums tevī neraisīs nekādu žēluma sajūtu un jutīsies atvieglots. Saņemsi jaunumus saistībā ar drauga vai tuvinieka finansiāla rakstura problēmām. Negaidīti nāksies veikt nelielu maksājumu. Pēkšņa veiksme uzspīdēs gan tavai profesionālajai, gan personīgajai dzīvei tuvāko mēnešu laikā. Labvēlīga notikumu attīstība gaidāma tiem, kuri iesaistīti dažādos tiesu darbos un risina juridiskus jautājumus. Vīrieši saņems nozīmīgu palīdzību un atbalstu no vecāka gada gājuma sievietes, kuras ietekme un pieredze var tev palīdzēt attīstīt tavas prasmes, talantus, idejas un projektus. Esi uzmanīgs, slēdzot finansiāla rakstura vienošanās un darījumus ar sievietēm. Pastāv risks dažādiem sarežģījumiem. Uzmanies no kādas sievietes vai meitenes krāpnieciskajām darbībām un manipulācijām. Mājās atmosfēra brīžiem var būt depresīva un stresa pilna, taču tas nebūs ilgstoši.

 

 

 

 

svari_svari_svariSvari

Šomēnes gaidāms kāds nozīmīgs ielūgums vai piedāvājums, kas pārņems tavas domas un prātu līdz pat tā realizācijai. Labvēlīgs laiks biznesa ceļojumiem un dzīvesvietas maiņai darba vai izglītības dēļ. Raizes var sagādāt notikumi kāda drauga dzīvē, kurš šobrīd atrodas tālu prom no tevis. Iespējama negaidīta tikšanās, kuras laikā satiksi jaunus un interesantus cilvēkus, kuri spēs ietekmēt tavu skatu uz lietām, cilvēkiem un notikumiem. Emocionāli smags laiks var izvērsties dēļ kāda bērna vai mazbērna. Svaru zīmē dzimušajām sievietēm, kuras pašlaik ir bērniņa gaidībās, ieteicams vairāk parūpēties par sevi, savu emocionālo un fizisko komfortu. Apdomāsi vairākus svarīgus, šomēnes veicamus pirkumus. Saņemsi naudas čeku vai citu finansiāla rakstura dokumentu. Mēneša laikā gaidāma atzīšanās vai atvainošanās par iepriekš pret tevi vērstām ļaunprātīgām darbībām vai zādzību. Tev būs ļoti svarīgi to dzirdēt, neskatoties uz to, ka jau iepriekš stingri nolēmi, ko ar šo personu darīt. Saņemsi piedāvājumu no kāda drauga doties kopīgā ceļojumā, taču šobrīd šis piedāvājums neatbildīs tavām vēlmēm un iespējām. Tāpat gaidāmi ielūgumi uz sanākšanām saistībā ar dzimšanas dienām vai citiem personīgiem svētkiem. Vīriešiem šis mēnesis izvērtīsies interesants gan ģimenes dzīvē, gan romantiskajās attiecībās. Neprecētie vīrieši varēs baudīt flirtu, iemīlēšanos un randiņus.

 

 

 

skorpions_skorpions_skorpionsSkorpions

Maijs sevišķi pārsteidzošs izvērtīsies Skorpiona zīmē dzimušajiem vīriešiem. Tikpat kā neviens no taviem plāniem netiks realizēts tā, kā biji iepriekš iecerējis. Šomēnes nāksies pieņemt vairākus nozīmīgus lēmumus attiecībās ar mīļoto cilvēku. Labvēlīgs laiks dažādu problēmu pārrunāšanai, kuru risināšana kaut kādu iemeslu dēļ iepriekš tika atlikta. Viena pēc otras visas lietas stabilizēsies un apkārt atkal valdīs harmonija. Sievietēm raizes var sagādāt maijā vai jūnijā plānots ceļojums. Iespējams, nejūties gatava tajā doties vai arī tas ir pret tavām vēlmēm un gribu. Ģimenē var attīstīties notikumi, kuri tika slēpti citu acīm un par kuru nākšanu atklātībā tu iepriekš baidījies. Pastāv liela iespēja, ka tie ir saistīti ar citiem radiniekiem, ar kuriem tu nedzīvo zem viena jumta. Jutīsies aizkaitināts dēļ jauniem cilvēkiem personīgajā dzīvē vai darbā. Netipiski tev, nespēsi konkrētu iemeslu dēļ nodibināt ar tiem pozitīvas attiecības un pieņemt to ienākšanu tavā dzīvē. Vientuļajiem Skorpioniem zvaigznes sola interesantus notikumus saistībā ar jaunu vai vecu mīlestību, it īpaši tiem, kuriem šis otrs cilvēks dzīvo netālu. Maijā atrisināsi vairākas finansiāla rakstura problēmas, noslēgsi maksājumus. Iespējams, saņemsi ilgi gaidītu naudu.  Lai arī gaidāmi dažādi notikumu pavērsieni, kopumā šis mēnesis būs pozitīvām emocijām pilns.

 

 

strelnieks_strelnieks_strelnieksStrēlnieks

Strēlniekiem maijā gaidāmas virtuālas tikšanās ar draugiem, kuri dzīvo tālienē. Izdevumi šajā mēnesī būs lielāki kā ienākumi, taču tam būs konkrēts iemesls. Var gadīties, ka aizkavēsies naudas saņemšana, kā rezultātā nāksies lūgt finansiālu palīdzību kādam no vecākiem vai tuviniekiem. Esi piesardzīgs un uzmani savas personīgās mantas, kā arī naudu, atrodoties publiskās vietās. Raizes var sagādāt kādas sievietes, tuvinieces vai draudzenes, veselības problēmas. Strēlnieka zīmē dzimušajiem vīriešiem būs nepieciešams pieņemt svarīgu lēmumu, kā rezultātā neizpaliks stress un bezmiegs. Dažreiz viss notiek tā, kā tam jānotiek un tad, kad tam jānotiek, tādēļ parūpējies par savu veselību un centies pārlieku neraizēties. Tevi apciemos cilvēks, kurš būs saskāries ar finansiāla rakstura problēmām. Saņemsi negatīvus jaunumus saistībā ar kādu sievieti. Sievietēm, kuras šomēnes iesaistītas tiesu darbos, ieteicams saglabāt modrību. Saņemsi jaunumus, kas apstiprinās to, ka šobrīd esi uz pareizā ceļa un liks tev justies optimistiskam un enerģijas pilnam, turpinot ceļu uz savu mērķi. Tev priekšā ir dažādas interesantas tikšanās, sarunas un komunikācija ar cilvēkiem no tuvienes un tālienes. Iespējams, saņemsi piedāvājumu, no kura būs grūti atteikties.

 

 

mezazis_mezazis_mezazisMežāzis

Maijs var izrādīties visai labvēlīgs un finansiāli veiksmīgs mēnesis Mežāža zīmē dzimušajiem, neskatoties uz to, ka būs veicami vairāki svarīgi maksājumi. Iespējams, gūsi papildus ienākumus vai prēmiju par labi padarītu darbu. Šomēnes būs grūti paredzēt jebkuru notikumu attīstību un turpmāko gaitu, bet vari būt pārliecināts, ka zvaigznes tev būs labvēlīgas. Var gadīties piedzīvot kādu nepatīkamu notikumu, taču tas pavērs tev durvis uz jaunām, pozitīvām iespējām tavā dzīvē. Izvairies no aizdomīgiem cilvēkiem, notikumiem un neļauj sevi apmuļķot, piemānīt un ar sevi manipulēt. Izaicini sevi un atrisini ieilgušas un nepatīkamas problēmas. Maijs būs romantikas un mīlestības mēnesis, it īpaši vīriešiem, kuriem ir kopīgas intereses un spēcīga saikne ar savām pašreizējām otrajām pusītēm. Labs laiks, lai pieņemtu lēmumu par turpmāko nozīmīgo soļu speršanu attiecībās. Daudziem maijs paliks atmiņā ar mīlestību un prieku, ko sniegs vēl nepieaugušais bērns vai mazbērns. Konkrēts plāns personīgajā vai profesionālajā dzīvē var piedzīvot aizkavēšanos vai atteikumu. Nerīkojies emociju uzplūdā, apsēdies un izvērtē, kādēļ notiek tas, kas notiek. Dažiem iespējama neplānota vai nevēlama grūtniecība, tāpat arī dalītas emocijas sakarā ar kāda bērna piedzimšanu.

 

 

 

udensvirs_udensvirs_udensvirsŪdensvīrs

Šomēnes tev nāksies noslēgt svarīgu vienošanos vai parūpēties par bērna izglītību un karjeru. It īpaši tas skars Ūdensvīra zīmē dzimušās sievietes. Atsevišķos gadījumos tas būs saistīts ar zināšanu apguvi konkrētā jomā, kurā darbojas kāds no bērna vecākiem un/vai vecvecākiem un tā būs sava veida ģimenes tradīciju turpināšana. Darba vietā pie apvāršņa parādīsies jauns, arī gados jauns kolēģis. Vīriešiem gaidāms ceļojums saistībā ar ģimeni. Iespējama dzīvesvietas maiņa dēļ jauna darba vai iegādāta īpašuma. Tevi iepriecinās kādi jaunumi vai piedāvājums, kurš apkārtējiem raisīs skumjas un emocionālu vai finansiālu diskomfortu. Drīzumā varēsi sastādīt ambiciozu plānu savai personīgajai vai profesionālajai dzīvei. Ieteicams pārbaudīt un izvērtēt jebkuru informāciju, kuru saņemsi. Nepaļaujies viegli ne uz citiem, ne pats uz sevi, lai izvairītos no nepatīkamiem pārsteigumiem. Saņemsi iespēju atrast savu dvēseles radinieku, cilvēku, ar kuru var izveidot ļoti spēcīgas un veiksmīgas personīgās vai biznesa attiecības. Diemžēl, kādas tev zināmas sievietes, radinieces vai draudzenes, veselības problēmas turpināsies gan šajā, gan vēl turpmākajos mēnešos.

 

 

 

zivis_zivis_zivisZivis

Zivīm maijā gaidāmi vairāki iepriecinoši notikumi saistībā ar bērna piedzimšanu un svinībām bērna vai mazbērna dzīvē. Veiksme piemeklēs gados jaunākos ģimenes locekļus. Dažas Zivju zīmē dzimušas sievietes laidīs pasaulē savu bērniņu, plānos grūtniecību vai pavadīs laiku kopā ar kādu mazu bērnu. Tiks ietekmēti vai atlikti plāni saistībā ar kustamo vai nekustamo īpašumu. Nesaskaņas un sarežģījumi dēļ nekustamā īpašuma var piemeklēt arī romantiskās attiecības. Problēmas ģimenē būs saistītas ar emocionāliem aizvainojumiem vai zaudējumu, kuru būs grūti pārdzīvot. Šomēnes vari lolot cerības uz lielākiem ienākumiem, pateicoties ārvalstu klientiem un sadarbības partneriem. Daži saņems naudu no ārzemēm. Piedzīvosi verbālu uzbrukumu savai ģimenei no kādas personas, kura dzīvo citviet. Esi piesardzīgs, dodoties uz randiņiem un satiekoties ar cilvēkiem, kuri izraisa pastiprinātu interesi par tevi. Uzmanies no iesaistīšanās dažādās intrigās. Zivju zīmē dzimušajiem vīriešiem gaidāmas interesantas sarunas ar draugiem. Uzzināsi daudz ko jaunu, kā rezultātā radīsies ideja, kā realizēt savus plānus un projektus.

 

Lai veicas!

Iepriekšējais rakstsMaijs pie mums sācies traģiski: Glābēji ziņo par sešiem mirušiem cilvēkiem
Nākamais rakstsMaija brīvdienas uz ceļiem sākušās visai spraigi – VIDEO