Šī diena kopumā būs piemērota savas un savu līdzcilvēku personību izpētei.

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušajiem būs vieglāk kā ierasts paraudzīties uz lietām no citu cilvēku skatu punkta. Izmanto to, lai spētu pieņemt objektīvus lēmumus. Iespējams, tev tā liksies velta laika tērēšana un, tipiski sev, izvēlēsies sev tobrīd tīkamāko opciju, tomēr ņem vērā, ka tas tikai norādīs uz tavu šauro redzesloku.

 

versisVērsis

Vēršiem nav problēmu pieņemt apzinātus un pamatotus lēmumus, līdz ar to šodienu vislabāk būtu izmantot, uzlabojot komunikācijas prasmes ar apkārtējiem. Tu neesi sevišķi sociāls cilvēks, turklāt mēdz būt visai neiecietīgs pret tiem, kuri cenšas uzsākt ar tevi sarunu, līdz ar to nelieli uzlabojumi šajā jomā pavisam noteikti būs vērtīgi.

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušajiem šajā dienā jāparūpējas par veselīgu vidi dažādām, atšķirīgu viedokļu piesātinātām diskusijām. Tu esi pieradis būt sarunas uzturētājs un tajā apspriesto tematu noteicējs, taču šodien ieteicams vairāk padomāt par pašiem sarunu biedriem, viņu idejām un uzskatiem.

 

vezisVēzis

Vēžiem šī diena būs sevišķi labvēlīga, lai atrisinātu dažādas, it īpaši ar ģimeni saistītas problēmas. Problēmu risināšana nav tava stiprākā puse, taču, tā kā šodien visai viegli būs iejusties citu cilvēku ādā, risinājums pie tevis atnāks visai ātri un bez piepūles.
 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem ieteicams nodoties sarunām ar cilvēkiem, ar kuriem, iespējams, pagātnē komunikācija nav bijusi sevišķi pozitīva. Lai arī allaž rīkojies labu nolūku vadīts, komunikācijas prasmju trūkums nereti tevi noved pie dažādām nesaskaņām. Šodien, par laimi, šī problēma nebūs jūtama.

 

jaunavaJaunava

Jaunavas zīmes pārstāvjiem ieteicams izmantot visu, ko šī diena sniedz. Tu mīli precizitāti un plānošanu, līdz ar to savus lēmumus rūpīgi izskaitļo. Atceries, ka dzīvē ne viss ir balstīts uz matemātiskām darbībām un pastāv arī tāda lieta kā cilvēciskais faktors.

 

svariSvari

Svariem gaidāma visai mierīga diena bez sarežģījumiem, taču, ja tomēr tādi uzradīsies, vari būt drošs, ka atrast tiem risinājumu būs pagalam vienkārši. Centies vairāk ieklausīties apkārtējos, lai vairāk uzzinātu par viņiem. Šī informācija tev nākotnē lieti noderēs.

 

skorpionsSkorpions

Skorpioniem ieteicams izmantot šo dienu, lai vairāk izprastu, ko apkārtējie patiesi domā ar pateikto. Tu mēdz pārāk agresīvi reaģēt uz šķietamiem apvainojumiem, kā rezultātā nereti izceļas ievērojami konflikti no niecīgiem pārpratumiem. Ja skaidri uztversi vārdos ietērpto domu, veiksmīgi izvairīsies no šādiem muļķīgiem gadījumiem.
 

strelnieksStrēlnieks

Strēlniekiem, lai arī tie labprātāk pavada laiku vienatnē, šo dienu ieteicams pavadīt kompānijā ar citiem. Tu ļoti augstu vērtē gudrību, sapratni, zināšanas un šīs īpašības varēsi atrast savos sarunu biedros šajā dienā.

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušie šodien varēs visu tvert vieglāk un atbrīvot saspringtos nervus. Tev tik ļoti rūp sava reputācija, ka bieži vien satraukums par to robežojas ar paranoju. Ja paraudzīsies uz pasauli no citu cilvēku skatu punkta, sapratīsi, ka apkārtējie neseko tik ļoti katram tavam solim, kā tev varētu ikdienā šķist.

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīri mēdz būt ļoti pārliecināti par savu viedokli, kas dažkārt var tos atsvešināt no citiem cilvēkiem, kuru domas atšķiras, kā rezultātā var nedaudz zust realitātes sajūta. Paanalizējot apkārtējo pieredzi, vidi un apstākļus, vairāk spēsi izprast un pieņemt viņu atšķirīgo nostāju.

 

  zivis-2Zivis

Zivju zīmē dzimušajiem jābūt uzmanīgiem. Tev ir spēcīga empātija pret citiem, kā rezultātā tu bieži vien sevī uzsūc citu cilvēku emocijas un šodien tas būs jūtams vēl izteiktāk kā ikdienā. Dažkārt, protams, šī spēja ir noderīga, lai labāk izprastu apkārtējos, tomēr, ja laidīsi to pašplūsmā, var gadīties, ka pats sev nepamatoti sabojāsi noskaņojumu.

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsSestdien kāds latvietis kļuvis par 130 000 eiro bagātāks
Nākamais rakstsT/c “Domina Shopping” izplata paziņojumu