Dienas pirmajā pusē būs grūti ievērot kārtību. Visticamāk, nevēlēsies īstenot noteiktu grafiku. Garastāvoklis var būt visai nestabils, ko īpaši pastiprinās notikumu neparedzamība un dažādu ārēju apstākļu svārstības. Otrā dienas daļa ir nelabvēlīga darbību plānošanai. Tev var trūkt entuziasma un disciplīnas.

 

auns-mil-horAuns

Vakars izrādīsies vislabvēlīgākais laiks tavām personiskajām iniciatīvām. Šaubas, bailes, bažas, neuzticēšanās un negaidīti notikumu pavērsieni ir diezgan ticami dienas pirmajā pusē. Zvaigznes mudina, lai uzlūko to visu kā īslaicīgu šķērsli. Ja tu attīsti kādu savu ideju vai radošu projektu, var nākties strādāt līdz pat vēlai naktij.

 

 

versis-mil-horVērsis
Saistībā ar kādu notikumu dienas pirmajā pusē, tavs entuziasms var nedaudz noplakt. Neparedzētā situācija var piespiest tevi atlikt kādu aizraujošu eksperimentu pašā pēdējā brīdī. Ļoti ieteicams ļauties nesteidzīgiem notikumiem dienas otrajā daļā, ļaujot visam dabiski ritēt savu gaitu.  

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Tava veiksme un pagaidu pārsvars pār daudziem ap tevi var sniegt gan pozitīvas emocijas, gan dažus visai negatīvus momentus. Šī diena var nest pilnīgi negaidītus, neparedzētus rezultātus, ar kuriem tu vienkārši nevarēji rēķināties iepriekš.

 

 

vezis-mil-horVēzis

No rīta tevi var spēcīgi ietekmēt kāda nesena veiksme. Tomēr nekas neilgst mūžīgi, tāpēc jau pusdienlaikā vari sajust, ka Fortūna pamazām novēršas no tevis.  

 

 

lauva-mil-horLauva
Zvaigznes mudina, lai neīsteno jebkādus jaunus projektus agri no rīta un pēcpusdienā. Tu vari daļēji vilties dažos nesenos notikumos,  vismaz tavs eiforijas stāvoklis noteikti mazināsies. Visticamāk, apjautīsi, ka dažas izklaides var izmaksāt pārāk daudz. Tāpat apzināsies, ka kāds upuris bijis nepamatots.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Pirmajā dienas pusē vari vilties savā partnerībā vai nožēlot pats savu atvērtību. Esi uzmanīgs un izvairies sākt kaut ko jaunu un svarīgu šodien, jo īpaši, ja esi dzimis septembra vidū.

 

 

svari-mil-horSvari
Šī ir laba diena, lai pabeigtu kādu ārstniecības kursu vai ar izglītību saistītu pasākumu. Tā ir arī piemērota, lai teiktu ardievas pārmērīgām ilūzijām. Tev vajadzētu pievērst lielāku uzmanību savai veselībai, ja esi to atstājis novārtā. Ir pilnīgi iespējams, ka ne visas tavas senās problēmas ir pilnībā atrisinātas; dažas hroniskas slimības var uzliesmot no jauna.

 


skorpions-mil-horSkorpions

Tu šodien vari atklāt karoti darvas savā medus mucā. Kādas senākas personiskā rakstura problēmas var no jauna parādīties tavā dzīvē. Kad runa ir par atpūtu, mārketinga kampaņu un radošumu, vari piedzīvot nelielus trūkumus un kļūdas, kas var kompromitēt tavus panākumus.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien tu diez vai būsi savā labākajā formā, jo īpaši, ja esi dzimis decembra vidū. Vari būt spiests satikt cilvēku no pagātnes. Zvaigznes norāda, ka tevi šajā dienā kāds nemitīgi kontrolēs. Ja atgriešanas pagātnē ir izrādījusies negaidīta, vari zaudēt kontroli pār savām emocijām un rīkoties dīvaini un pat muļķīgi.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Zvaigznes norāda, ka šodien nav ieteicams kaut kur doties. Tāpat planētu stāvoklis mudina atteikties no svarīgiem darbiem ar papīriem vai korespondenču izsūtīšanu. Kaut kas neparedzēts var notikt tavā tuvākajā apkārtnē. Pakāpeniskais progress un virzība pa karjeras kāpnēm var tikt apturēta.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs
Racionāls kādu notikumu aprēķins, visticamāk, šodien nebūs efektīvs. Planētas norāda, ka daudz lielāka jēga būs, ja vienkārši ļausies notikumu dabiskai plūsmai un attīstībai. Dienas pirmajā pusē vari pēkšņi atklāt, ka tev vēl daudz jāstrādā ar pie kāda iesāktā darījuma, kā arī materiālo plānu virzības.

 

 

zivis-mil-horZivis
Pēcpusdienā dažas tavas gaidas var izgaist, kā arī sapņu realizēšana var tikt atlika uz nenoteiktu laiku. Planētas norāda, ka šajā dienā būs nepieciešamas īpašas prasmes un pieredze, lai turpinātu kontrolēt dažādas lietas un norises.

 

Iepriekšējais rakstsSmagā avārijā Vidzemē gājis bojā cilvēks
Nākamais rakstsSmaga avārija notikusi uz Siguldas šosejas – VIDEO