Visu zīmju pārstāvjiem vajadzētu stipri piedomāt pie tā, ko runā, lai izvairītos no dusmu uzplūdiem. Tāpat arī uzmanīgi izvēlies atbildes, ko sniedz, lai nenodarītu kādam pāri.

 

 

auns-mil-horAuns

Auni šodien būs izcili tajās jomās, kas viņiem vislabāk padodas. Pievērsies saviem darba uzdevumiem un nepavadi pārāk daudz laika vienā un tajā pašā vietā ar vieniem un tiem pašiem cilvēkiem, lai izvairītos no iespējamiem konfliktiem ar kolēģiem. Tas, protams, var palielināt risku kļūdīties.

 

 

versis-mil-horVērsis

Centies saglabāt vēsu prātu un ignorēt saasināto gaisotni. Nekāp uz citu sāpīgajām „varžacīm”. Ja tomēr gadās iesaistīties kādā konfliktā – risini to mierīgā ceļā.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Dvīņiem pastāv neliels risks tikt aizskartiem. Apkārtējie būs manāmi sapīkuši, taču ne tavas vainas dēļ. Lai gan tu varētu uzmundrināt pārējos un palīdzēt tiem saprasties, drošāk un produktīvāk būs, ja neiejauksies un veltīsi laiku savām lietām.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Vēži bieži vien tiek kritizēti par to, ka pārāk ieraujas savā čaulā, taču šodien, kad šķiet, ka visa pasaule ir ieņēmusi zemo startu, lai tev iedzeltu, cieta čaula ir diezgan labs vairogs. Lai arī kā tu izvēlētos pavadīt šo dienu – paliekot savā darba vietā, beidzot darba dienu ātrāk vai vienkārši gūstot pārliecību pār sevi – spēsi noskurināt no sevis visu negatīvo un veiksmīgi tikt ar visu galā.

 

 

lauva-mil-horLauva

Lauvām vajadzētu koncentrēties uz saviem iepriekšējajiem sasniegumiem. Tas palīdzēs atspēkot tavā virzienā raidītu kritiku un pierādīt savas spējas. Uzmanies, lai, sevi prezentējot, nepārkāptu robežu starp pašpārliecību un vienkārši plātīšanos.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Jaunava ir spēcīga zīme, tādēļ maz ticams, ka zvaigznes spēs tevi ietekmēt. Lai gan šodien nekādi uzbrukumi tavā virzienā nav gaidāmi, atceries, ka nokļūšana kādās nebūšanās ir iespējama. Var gadīties, ka būs krietni jāpacīnās, lai izkļūtu no tām laukā.

 

 

svari-mil-horSvari

Svariem šodien ieteicams veikt kādus izpētes darbus vai veltīt laiku hobijiem. Loģika nebūs tava stiprā puse, tādēļ izvairies no vēlmes risināt kādas kutelīgas situācijas.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Izvairies no konfliktiem darba vietā. Lai gan tas var būt diezgan sarežģīti, tavs asais runas veids nav piemērots profesionālajai videi un būs labāk turēt sevi grožos, nevis zaudēt savaldību. Izmanto enerģiju, lai piepildītu savas apņemšanās.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Strēlniekiem ieteicams nodoties kādu sev interesējošu lietu pētniecībai. Šī būs laba iespēja pabūt cilvēkos un izdarīt kādu darbu, tomēr pārliecinies, vai esi atbrīvojies no vēlmes iedzelt.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Mežāžiem vēlams izvairīties no iesaistīšanās sarunās. Apkārt valdīs spriedze un cilvēki būs tendēti sacensties viens ar otru, izmantojot visus pieejamos „ieročus”. Turies no pārējiem pa gabalu, lai netrāpītos ceļā šim dusmu izvirdumam.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Ūdensvīriem vajadzētu apsvērt esošā zvaigžņu stāvokļa izmantošanu savā labā. Atsevišķu apstākļu dēļ vari justies saskumis. Palasi kāda iedvesmojoša cilvēka rakstu vai grāmatu un velti laiku pārdomām par to, kā citi varētu justies situācijās, kad tu uzstājīgi uzspied savus uzskatus.
 

 

zivis-mil-horZivis

Zivīm šī diena problēmas nesagādās. Lai gan pasaule aizvien būs nedaudz haotiska, tu, kā jau Zivs, pratīsi peldēt pretī straumei, savukārt ūdens noskalos visas pret tevi vērstās negācijas.

 

 

Iepriekšējais rakstsMājsēde un pilnīgi visi pārējie ierobežojumi – vismaz līdz 7. februārim
Nākamais rakstsSmagā avārijā uz Saulkrastu-Bīriņu ceļa nosities cilvēks