Pirmajā februāra dienā lielākās raizes varētu tendence sasteigt lietas un rīkoties neapdomīgi. Ieteicams septiņreiz nomērīt, pirms nogriezt.

 

auns-mil-horAuns

Auni ir interesantā pozīcijā. Tu parasti esi pārlieku sajūsmināts, pārliecināts un aizrautīgs, lai apdomātu soļus, ko grasies spert un šodien tas būs īpaši izteikti redzams. Centies nesteigties ar darbiem un vārdiem un velti vairāk laika pārdomām.
 

 

versis-mil-hor

Vērsis

Zvaigznes pacels debesīs Vēršu pārliecību pār sevi. Lai arī cītīgi strādnieki, Vērši ir kāri pēc lauriem, tādēļ nereti nav tik pārliecināti par sevi pašu kā paveikto. Šodien jutīsies gana pārliecināts, lai pieņemtu dažādus jaunus izaicinājumus. Nebūtu gan ieteicams uzņemties jaunus, atbildīgus pienākumus, tomēr nelieli papildinājumi darāmo darbu sarakstā par ļaunu nenāks.

 


dvini-mil-hor
Dvīņi

Dvīņi ik pa laikam saskaras ar dažādām jaunām, interesantām iespējām, taču bieži vien nav pietiekami uzņēmīgi vai acīgi, lai tās pamanītu un/vai izmantotu. Tu esi arī ļoti komunikabls un vienmēr lietas kursā par to, kas notiek apkārt. Ja nu gadījumā sadzirdi kādu tev interesējošu un izdevīgu piedāvājumu, labvēlīgs laiks, lai beidzot to pieņemtu.
 

 

vezis-mil-horVēzis

Zvaigznes Vēžiem zaudējumus nenesīs, taču vairāki ieguvumi gan ir gaidāmi. Parasti tu esi ļoti piesardzīgs, kas dažkārt tevi attur no iesaistīšanās sarunās, darbos un projektos, kā arī neļauj tev pilnībā izpausties. Šodien tava piesardzība tev ceļā nestāsies, tomēr saglabāsi arī spēju izvērtēt katra piedāvājuma plusus un mīnusus, pirms sniegt atbildi.

 


lauva-mil-horLauva

Lauvām šodien vajadzētu paskatīties uz sevi no malas. Lauva ir ļoti spēcīga un drosmīga zīme. Daudziem Lauvas zīmē dzimušajiem šīs īpašības sagādā zināmas problēmas. Pārliecinies, vai nerīkojies pārāk bravūrīgi un apdomā, kādas sekas tavai ticībai varētu būt nākotnē.

 


jaunava-mil-horJaunava

Veiksmīga diena Jaunavām. Tava maniere būt uzcītīgam un ieturētam bieži vien nāk tev par labu, taču atsevišķās reizēs, kad nākas aizstāvēt savu viedokli, tas traucē būt pārliecinošam. Šodien jutīsies drošāk, taču, ja rīkosies apdomīgi, no skriešanas ar pieri sienā izvairīsies.

 

 

svari-mil-horSvari

Svari šodien noteikti būs noderīgi kā padomdevēji. Nav teikts, ka šī diena nesīs lielas sarunas ar daudziem cilvēkiem, tomēr tu varētu būt vajadzīgs skolotājs kādam, kuram jānorāda ētikas un morāles principi. Šodien no pienākumiem nebaidīsies.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Skorpioniem no likstām mierīga diena. Taču retiem skorpioniem neveiksies un gaidāmas lielas nepatikšanas. Kā jau Skorpions, tu dedzīgi aizstāvies, ja tev uzbrūk, kas tevi padara par grūtu mērķi. Ja kādam vai kaut kam tomēr izdodas aizskart tavas dziļākās dvēseles stīgas, gaidāms atombumbas sprādziens.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks
Sagatavojies veiksmīgai dienai! Tava ierastā meistarība un viltība, kombinācijā ar drosmi un spēku, ko dos zvaigžņu stāvoklis, padarīs tevi teju neuzveicamu jebkuras problēmas atrisināšanā.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Mežāži par sevi jutīsies diezgan pārliecināti. Ierasti tu centies sliekties uz piesardzību, nevis riskantām afērām, tāpēc šodien jo īpaši droši vari mesties jau iesāktajos darbos un tie ies kā no rokas.

 


udensvirs-mil-hor
Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ieteicams būt uzmanīgiem saskarsmē ar citiem. Tu esi diezgan pārliecināts par sevi, kas apkārtējiem var radīt zināmas grūtības nodibināt kontaktu ar tevi. Lai gan pašpārliecība tev palīdz būt pārākam diskusijās, pāršaujot ar to pār strīpu vari panākt, ka neviens vairs nevēlas tevī ieklausīties.

 

zivis-mil-hor

Zivis

Zivīm, iespējams, nāksies darīt vairākus darbus vienlaicīgi. Vēlēsies padarīt iespējami daudz, taču, kā vienmēr, saskarsies ar grūtībām lēmumu pieņemšanā. Nespied sevi uzņemties apjomīgu darbu, labāk velti laiku vairāku mazu paveikšanai.

 

 Lielisku pirmdienu!

 

Iepriekšējais rakstsNaktī aizturēti vairāki agresīvi komandantstundas pārkāpēji, kuriem nu draud lielas nepatikšanas
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 1. – 7. februāris