Šī būs laba diena, lai uzlabotu attiecības ar daiļā dzimuma partnerēm un kolēģēm, kā arī piedāvātu savu palīdzību kādam autoritatīvam cilvēkam. Spēsi saredzēt notikumu ilgtermiņa perspektīvas. Gribasspēks kļūs stiprāks, tavas uzņēmējdarbības kvalitātes – daudz efektīvākas.

 

 

auns-mil-horAuns

Šajā dienā tu vari būt vairāk tendēts uz šaubām un svārstīšanos. Tomēr ne tikai prāts, bet arī tava intuīcija spēs palīdzēt apzināties uzdevumu un sniegs labu rīcības padomu. Tavas jūtas, kā arī apkārt esošo cilvēku emocionālais stāvoklis –  kaut kādā ziņā var būt nedaudz nestabils.  Slikti ieradumi var tikai stiprināt šo nepatīkamo sajūtu gammu.

 

 

versis-mil-horVērsis

Mēģini uzlūkot visai ikdienišķus notikumus un aktivitātes no cita skatu leņķa, un, ja nepieciešams, no diametrāli pretēja punkta! Izņēmumi kādās ierastās normās to ne tikai pastiprinās, bet arī sniegs papildu avotus dažādām iespējām.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Zvaigznes norāda, ka tu šajā dienā vari sajust diskomfortu par savu ikdienas dzīvi vai par mijiedarbību ar savu vadību. Ļoti iespējams, ka tu jutīsies pārāk atslābinājies un prasīgs pret citiem. Iespējamas garastāvokļa svārstības. Planētas paredz, ka šajā dienā vari nonākt kādā neērtā situācijā vai tev palūgs izdarīt ko neparastu vai netradicionālu.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šī solās būt pretrunīgu attieksmju un noskaņu diena. Tavas darbības var būt pretējas parastajām pārliecībām un/vai pieņemtajām tradīcijām. Tev var pārmest pārmērīgu romantismu, neuzticamību un netradicionalitāti, kas dažiem cilvēkiem var raisīt dziļu izbrīnu un nepatiku.

 

 

lauva-mil-horLauva

Zvaigznes norāda, ka tev var rasties kārdinājums rīkoties slepeni un noslēpt no citiem dažas lietas visas dienas garumā. Vēlme pēc panākumiem un veiksmes var motivēt tevi šādai rīcībai. Bet, lai sasniegtu labus rezultātus, tev vajadzētu rūpīgi aprēķināt iespējamos riskus, analizēt savas rīcības finansiālos un praktiskos aspektus.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Tev šajā dienā var nākties atskaitīties par savu partneru noskaņojumu un spējām. Zvaigznes mudina nesūdzēties par savu dzīvi, pat tad, ja tev šķiet, ka tieši tev kādā jautājumā ir pilnīga taisnība! Esi šodien draudzīgāks un elastīgāks pret citiem.

 

 

svari-mil-horSvari

Zvaigznes norāda, ka tev nevajadzētu būt pārsteigtam, ja tevi pārņems konfliktējošas vēlmes. Vienkārši mēģini atrast stabilu atbalsta punktu – tas palīdzēs justies pārliecinātākam gan garīgi, gan fiziski. Ļauj apstākļiem mainīties! Galu galā, tev ir jāpieņem, ka tikai nelielas nianses šodien darbosies tavā labā, padarot mērķis nedaudz sasniedzamāku. Pavisam drīz tev būs iespēja saredzēt skaidri to pašam.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

 

Planētu stāvoklis norāda, ka tev vajadzētu censties justies brīvāk, atkāpties no sava regulārā, stingrā ikdienas grafiku un uzlūkot savu nākotni no pavisam cita leņķa. Šis ir brīnišķīgs laiks radošumam, nesteidzīgām darbībām vai romantiskiem, kaislīgiem randiņiem. Zvaigznes norāda, ka tevi var sākt interesēt ceļojumi vai starptautiska sadarbība. Tādā dienā kā šī, ir ieteicams paļauties uz savu intuīciju.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Notikumi tavās mājās var šodien pamatīgi novērst uzmanību. Šis ir labs laiks, lai risinātu jebkurus ģimenes jautājumus. Tomēr diena nesolās  būt visai viegli un bez problēmām, visticamāk, neļaujot izrādīt jebkādu iniciatīvu. Vēlams, lai tu centies izvairīties no pārmērīgiem pārdzīvojumiem!

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Zvaigznes uzsver, ka tu saņemsi daudz noderīgas informācijas, ja iemācīsies periodiski atpūsties. Rūpīgi apskaties apkārt, novēro cilvēkus un dabu, mēģini izveidot emocionālu saikni ar apkārtējo vidi. Kad risini pašreizējās problēmas, pārliecinies, ka jūties ērti kā fiziski, tā garīgi.
 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Nenovērs savu uzmanību šodien no finansu uzdevumiem: tavas attiecības ar daudziem cilvēkiem, lielā mērā ir atkarīgas tieši no tiem. Tev var nākties sakoncentrēt garīgo un pat fizisko sfēru, lai harmonizētu savu materiālo jomu. Šodien  noteikti neignorē savu iekšējo balsi!

 

 

zivis-mil-horZivis

Galvenais šīs dienas uzdevums ir uzturēt emocionālu līdzsvaru jebkāda veida attiecībās. Zvaigznes norāda, ka tava spēja pielāgoties mainīgajiem apstākļiem būs diezgan attīstīta šodien. Tava partnera vēlmēm, plāniem un viedoklim būs būtiska nozīme, tāpēc mēģini atrast veidu, kā mainīt savu stingro nostāju, panākot vēlamo kompromisu.

 

 

Lai veiksmīga 2022. gada pirmā diena!

Iepriekšējais rakstsBrīdina par laiku Vecgada vakarā un naktī
Nākamais rakstsHOROSKOPS: Ko 2022. gadam tev lēmušas zvaigznes?