Ko zvaigznes sola jūlija pirmajai dienai?

 

auns-mil-horAuns

Zvaigznes Aunam sola veiksmi jebkuru problēmu vai noslēpumu risināšanā. Intuitīvi sajutīsi jebkuru apdraudējumu un laikus no tā izvairīsies. Labs brīdis pievērsties savām personīgajām lietām un plāniem.

 

versis-mil-horVērsis

Cilvēki šodien būs dāsni, kāds tuvinieks var uzņemties rūpes par tevi vai aizdot naudu, kas gan patiesībā būs izdevīgāk viņam nekā tev. Mazliet atliec malā domas par paša personību, bet pievērsies citu vēlmēm un vajadzībām. Tici – tavs dāsnums tiks novērtēts.

 

dvini-mil-horDvīņi

Dvīņiem vajadzētu būt saudzīgākiem pret saviem kolēģiem un tuvajiem. Labs laiks, lai palielinātu fizisko un garīgo slodzi – tas palīdzēs paplašināt redzesloku un atklāt sevī ko jaunu.

 

vezis-mil-horVēzis

Laba diena, lai plānotu atvaļinājumu un izvēlētos ceļabiedrus. Šodien tu vari nopelnīt kāda bērna cieņu, uzticību un mīlestību – vienkārši esi tu pats.

 

lauva-mil-horLauva

Ģimene šodien prasīs tavu laiku un finanses, kas ir tikai normāli. Labvēlīgs laiks, lai pieteiktos aizdevumam, īpaši hipotekārajam, vai arī iegādātos dzīvojamo vai komercplatību.

 

jaunava-mil-horJaunava

Samērā veiksmīga diena, tomēr tu aizvien būsi kāda nesen piedzīvota notikuma iespaidā – tas neļauj pilnībā atbrīvoties. Zvaigznes iesaka pievērst lielāku uzmanību cilvēku viedokļiem, dzīves filosofijai, reliģiskajai pārliecībai un vēstures mantojumam.

 

svari-mil-horSvari

Tavi iedvesmojošie centieni darbā tiks novērtēti un atmaksāsies. Ja pacentīsies vēl vairāk, finansiālā situācija var strauji uzlaboties, īpaši, ja sadarbojies ar partneriem citās pilsētās un valstīs.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Tavas vēlmes šodien nebūs pieticīgas, tomēr pašam un taviem atbalstītājiem tās šķitīs gluži dabiskas. Pievērs lielāku uzmanību ģimenes dzīvei, velti mīļajiem savu laiku un uzmanību.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Emocionāla diena, laba izdevība realizēt slepenus nodomus. Tā vietā, lai jokotu pa labi un kreisi, pievērsies ģimenes lietām un personīgas dabas jautājumiem.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Laba diena Mežāža pašizpausmei. Lai gan tev bieži palīdzēs labvēlīgi apstākļi, aktivitāte jāizrāda arī pašam, pretējā gadījumā labas iespējas paliks neizmantotas.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien zvaigznes iesaka mazāk racionālas domāšanas, bet vairāk emociju, jūtu, iespaidu. Paļaujies uz savām pamatvērtībām, tās tevi nepievils.

 

zivis-mil-horZivis

Šodien Zivīm ļauts daudz – un tas nav nekāds joks. Meklē savu patiesību, paud savus uzskatus un veido domubiedru grupas. Tikai tavā ziņā ir tas, kur tu dzīvosi, ar ko nodarbosies un kam ticēsi.

 

Lai lieliska jūlija pirmā diena!

 

 

Iepriekšējais rakstsIeva Florence-Vīksne par vīru Oskaru: Sākumā nevarēju viņu ciest
Nākamais rakstsZiņojot par atrastu beigtu meža cūku, no jūlija varēs saņemt naudu